1e bestelling bij Bouwmaat. Bestellen en levering ging helemaal goed. Duidelijk website, goede prijzen.
L'entreprise a répondu
Ik wou als particulier iets kopen en heb via WhatsApp heel gemakkelijk en snel antwoord gekregen. Je besteld het online en de volgende dag kan het al afgehaald worden. Zeer vriendelijke medewerkers di... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snel en makkelijk online bestellen. Eenvoudig een vestiging te vinden met voldoende voorraad. De volgende ochtend op te halen. Direct een bevestiging per mail ontvangen met een barcode om te ton... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik moest wat online bestellen normaal over 2 of 3 uurtjes afhalen. Ik gebeld of ik het iets sneller kon krijgen . En bij aankomst lag het al klaar. Aardige klantenservice dame en heer.👍🏼
L'entreprise a répondu
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Aalsmeerderweg 463, 1432 ED, Aalsmeer, Pays-Bas

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Ik moest wat online bestellen normaal over 2 of 3 uurtjes afhalen.
Ik gebeld of ik het iets sneller kon krijgen .
En bij aankomst lag het al klaar.
Aardige klantenservice dame en heer.👍🏼

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Snel en makkelijk online bestellen.
Eenvoudig een vestiging te vinden met voldoende voorraad.
De volgende ochtend op te halen.
Direct een bevestiging per mail ontvangen met een barcode om te tonen bij het ophalen.

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Online àlles bestellen en alles stond klaar bij het ophalen.
Medewerker heeft het zo netjes mogelijk neergezet dat we meteen konden doorpakken.

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Petra heeft alles gedaan om ons zo spoedig als mogelijk te helpen. efficient en top.

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Makkelijk bestellen via internet. Vlotte afhandeling bij afhalen.

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Alles werd volgens afspraak geleverd op lokatie en chauffeur belde vooraf met tijd van aankomst

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Op het moment van selecteren kan ik de machine vanmiddag (donderdag) nog ophalen bij mijn vestiging. Als ik wil betalen is dat ineens zaterdag, als ik heb afgerekend kan ik hem maandag pas ophalen!

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Op zoek naar een Jung wissel/wisselschakelaar.
Reactie aan de balie "hebben we niet", ondanks dat er een kaartje in de winkel hing. Bellen met een ander filiaal. Zou daar wel aanwezig zijn. Naar ander filiaal, helaas verkeerde type schakelaar doorgegeven. Het advies van betreffende filiaal, wellicht even bij de Gamma kijken. Laatste keer dat ik bij Bouwmaat ben geweest.

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Geweldig dat de big bags in het padje vlakbij de achtertuin geleverd kon worden!

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
Het is in echte bouwwinkel, met ruim assortiment. Goede service bij afhalen. Aanrader dus.
Eenvoudig online bestellen en ophalen is goed geregeld

Réponse de Bouwmaat - Amstelveen
En savoir plus sur les différents types d'avis.