Ik ben vaste klant van Bouwmaat. Ruime keuze aan materialen en apparatuur! Bovendien is in het hartje van Amsterdam!
L'entreprise a répondu
We stonden voor niks te wachten bij afhaalpunt...we moesten wezen bij servicebalie...dit was niet was dus niet duidelijk waar je de bestelde goederen kon afhalen.personeel was vriendelijk
L'entreprise a répondu
Ik had twee kozijnstijlen besteld en een boven dorpel. De medewerker wees mij er op dat de dorpel niet paste op de stijlen. Zij heeft de juiste opgezocht zodat ik het kozijn nu goed kon monteren.
L'entreprise a répondu
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Joan Muyskenweg 28, 1114 AN, Amsterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Makkelijk bestellen, snel gereed voor ophalen. Bij ophalen niet druk. Prima

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Producten stonden goed beschreven op de site en konden afgehaald worden bij Bouwmaat, ook als particulier. Personeel Bouwmaat was zeer behulpzaam en de producten waren kwalitatief zeer goed.

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Altijd een prettige ontvangst, nieuw personeel. Enorme keuze!

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Wat een verademing om hier je spullen te halen. Personeel is zichtbaar en kundig! Denken mee en je krijgt het gevoel dat ze blij met je zijn als klant. Geen enkel vergelijk gaat op met de gemiddelde Gamma of Praxis. Prijzen zijn notabene ook nog eens gemiddeld erg goed.

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
bestelde goederen, keurig netjes en op tijd klaar gezet om af te halen.

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Reuze vriendelijk, behulpzaam en bestelling lag klaar. Communicatie over bestelling klopte.

Réponse de Bouwmaat - Amsterdam XL
Altijd professionele service, uitleg en begeleiding! Heerlijk om bij de Bouwmaat te komen: altijd een glimlach van het personeel!!