Vriendelijk geholpen. Ze hebben zelfs mijn 30 zakken zand helpen inladen
Eenvoudig als particulier te bestellen via de website. Vervolgens materiaal na een uur klaar om opgehaald te worden. Ik werd in de vestiging Delft keurig geholpen en ook geholpen met inladen.
Goed werkende en eenvoudige site
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Schieweg 93-95, 2627 AT, Delft, Pays-Bas
Mijn eerste ervaring met Bouwmaat. Vriendelijk personeel en vakkundig. Prijs zeer netjes. Absoluut een aanrader.

Réponse de Bouwmaat - Delft
Had zaterdagochtend een product opgehaald in de winkel. Kwam er later achter dat ik nog iets nodig had. Heb online een bestelling geplaatst (als particulier) en zou het maandag kunnen ophalen. Werd uurtje later gebeld dat het product al klaar lag om opgehaald te worden. Top service en prettig meegedacht!

Réponse de Bouwmaat - Delft
Aardig personeel en duidelijke communicatie. Echt voor de prof.
Ik heb bestelling gemaakt, heb ik die op de tijd netjes opgehaald.

Réponse de Bouwmaat - Delft
Bestelproces is eenvoudig waarna het de dag erna opgehaald kan worden. Alles zonder problemen.

Réponse de Bouwmaat - Delft
Nice staff, was willing to help finding the insulation materials i was looking for although the store was at closing time.

Réponse de Bouwmaat - Delft
Ik had voor de volgende dag een combiboor nodig en Bouwmaat was de enige die op tijd, dwz dezelfde dag een geschikte kon leveren

Réponse de Bouwmaat - Delft
Prima product, goede service en erg behulpzame medewerkers van de Bouwmaat

Réponse de Bouwmaat - Delft
Isolatiemateriaal besteld. Lag keurig op afgesproken tijd klaar. Aardige mensen.