Online en bij andere doe-het-zelf-stations kun je goedkoop spullen kopen. Maar als je een specifieke vraag hebt, halen ze hun schouders op. Bij Bouwmaat (XL Haarlem) gaan de medewerkers en vestigings... Voir plus
L'entreprise a répondu
De website is goed, overzichtelijk en duidelijk. Bestelling gedaan op de site met afhalen als optie. Direct een duidelijke melding dat ik iver twee uur al kan afhalen. Daarna wordt het lastig. In de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik was enkele weken geleden ook in Haarlem geweest voor vloertegels, het was voor mij nieuw en even vreemd. Maar ik ben heet netjes en correct geholpen door Mevr: Paola een topper voor het bedrijf. Me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
A. Hofmanweg 3 A, 2031 BH, Haarlem, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Bestelling stond keurig klaar en vervolgens nog uitgebreid advies mogen krijgen voor de verdere verwerking van de bestelde producten

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Prettige zaak. Online bestellen gaat moeiteloos en vlot. Artikelen liggen na bestelling snel klaar. Bij afhalen uitermate vriendelijke en behulpzame medewerkers. Prima!!

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
goede site makkelijk producten te vinden, goede service.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Als consument wat besteld en opgehaald. Topservice en goede prijs.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Het personeel is zeer vakbekwaam en altijd vriendelijk. Wij zijn al 15 jaar trouwe klant van de Bouwmaat en nog steeds zeer tevreden, Offertes worden snel opgemaakt en geleverd.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Goede kwaliteit en prijs.
Snelle levering, ik werd alleen niet een half uur voor levering gebeld zoals wel vermeld is.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
De winkel heeft een zeer groot assortiment; alles staat op zijn plaats, ongeacht de locatie van de winkel. Alles is gemakkelijk te vinden, zelfs voor een beginner die niet zo bekend is met materialen. De adviseurs zijn ook erg vriendelijk en deskundig. Ik kies voor Baumat omdat het handig en gebruiksvriendelijk is.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Uitstekend geholpen in Bouwmaat te Haarlem, waar ik voor het eerst kwam. Een medewerker hielp mij heel geduldig en vriendelijk met inschrijven. En vervolgens ook met het opzoeken van wat ik nodig had + prima advies hierbij.
Hulde. Hier kom ik vaker!

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Zeer vriendelijke medewerkster, en makkelijk online bestellen

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Online bestellen en laten bezorgen door bouwmaat. Snel en makkelijk het scheelt gewoon veel tijd.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Voor de verbouwing van mijn toilet had ik online ingelogd op de webshop van Bouwmaat. Ik heb alles uitgezocht wat ik nodig had en kreeg direct te zien wanneer de bestelling klaar zou staan – binnen een uur! Alles stond netjes gereed, ik kon zo inladen en weer door. Top geregeld!

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Zelfde dag nog afhalen zeer vriendelijk personeel.
Ondank de drukte en chaos bleef het personeel netjes en beleefd de mevrouw die mij geholpen heeft verdiend een pluim.

Klantenservice bij Haarlem is nul ❗️
De werknemers gedragen zich zeer slecht tegenover klanten.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
Bestellen, betalen, bevestigen, afhaal bericht, afhalen, allemaal in 2 dagen tijd zonder enig probleem.
En heel vriendelijke en behulpzame mensen in het bedrijf.

Réponse de Bouwmaat - Haarlem XL
En savoir plus sur les différents types d'avis.