Bouwmaat - Hoofddorp Avis

Willem Brocadesdreef 13, 2132 PV Hoofddorp, NL

Had egalisatiekorrels nodig voor een verbouwing en bouwmaat was de enige bouwzaak in de buurt die dit had. Online account aangemaakt (particulier),gekozen voor afhalen In 10min rijden en parkeren vo... Voir plus

Ik was nog nooit in de bouwmaat geweest omdat ik dacht dat je er als particulier niet kon kopen. ik werd vriendelijk ontvangen en met wat geintjes wegwijs gemaakt. Alleen een beetje vreemd dat ik met... Voir plus

1. Grossiste en matériel de construction
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Fournisseur d'engins de chantier
  5. Quincaillerie
  6. Magasin d'outillage

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

• Willem Brocadesdreef 13, 2132 PV, Hoofddorp, Pays-Bas

• 023 554 0900

4,4

Demande des avis aux clients

851 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Toch nog vandaag in huis

Ik had met spoed schroeven nodig. Online zou ik ze pas na t weekend op dinsdag ontvangen. Na een telefoontje kon ik ze dezelfde zaterdag nog ophalen in de bouw markt. Erg fijn!

6 janvier 2024

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Goed dit te horen, bedankt! En succes met de schroeven 👋

Makkelijk online te bestellen

- Makkelijk online te bestellen
- gelijk vriendelijk ontvangen aan de balie
- binnen een paar minuten weer de deur uit met m’n spullen

5 janvier 2024

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Wat fijn dit te lezen, bedankt 👋

Groot assortiment

Groot assortiment, prijzen zijn ok.
Snelle service.

11 décembre 2023

Dank voor de review! 👩‍🔧👨‍🔧

Eerste ervaring bouwmaat

In 10min rijden en parkeren voor de deur (overdekt) had ik mijn bestelling.
Uiterst vriendelijk te woord gestaan! Wetende dat dit zo makkelijk is en Bouwmaat sommige producten heeft die bijvoorbeeld. Praxis of Gamma niet hebben zal mij zeker doen terugkeren!

18 octobre 2023

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Dank voor je review en mooi te lezen dat je zo blij met met ons assortiment, graag tot ziens bij Bouwmaat 👋🏻

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Na gebeld en eerder klaar gezet. Top service

12 octobre 2023

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Nou fijn dit te horen! 😃

Top bedrijf

Duidelijke site om te bestellen.
Ene dag besteld en volgende dag al een telefoontje dat mijn bestelling klaar lag.
Top service

4 octobre 2023

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Nou wat goed, dank je wel! 🚛

De service is uitstekend in filiaal…

De service is uitstekend in filiaal Hoofddorp

2 octobre 2023

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Mooi te horen dat je zo blij bent met mijn collega's. 👩🏻‍🔧 👨🏻‍🔧

Bouwmaat compleet.

Snelle acties en persoonlijk contact na bestelling. Heel mooi. De website zou wat mij betreft wel overzichtelijker kunnen. Meer per maat PVC gegroepeerd. En voor mij was het zoeken naar de verschillende benodigde onderdelen. Succes.

4 octobre 2023

Réponse de Bouwmaat - Hoofddorp

Fijn te horen dat je tevreden bent over Bouwmaat! En bedankt voor je feedback over de website, wij zullen dit direct intern doorzetten! Graag tot de volgende keer weer 🙂

Nice & easy

Easy ordering. Friendly and competent stuff.

1 septembre 2023

Great to hear! Thanks for sharing 😄

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Perfecte communicatie.
Teveel bestelde palletkosten worden automatisch verrekend. Top bedrijf

13 août 2023

Goed om te horen!! 🚚💨