Prima bedrijf met een goede klantenservice en nog betere after sales. Ook de prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere aanbieders. De enige “smet “ vond ik “ het gedoe “ met statiegeld pallets Echt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top service en makkelijk om te bestellen. Binnen een uur een telefoontje, dat mijn bestelling al klaarstaat en opgehaald kan worden
L'entreprise a répondu
fijne zaak door een goed team met kennis & kunde, altijd hulpvaardig, materialen op voorraad en prijzen op orde
L'entreprise a répondu
Het was een grotere bestelling die verzet moest worden ivm het weer Gebeld en werd zonder problemen verzet Top Bouwmaat 👍👍👍👍👍👍👍
L'entreprise a répondu
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Mandenmakerstraat 4, 2222 AX, Katwijk Zh, Pays-Bas

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Enorm vriendelijke medewerkster. Vrolijk en behulpzaam! En het raket ijsje maakte het helemaal af

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
De bestelervaring was positief: juiste artikel, snel geleverd, goede prijs.
In het voortraject ging het echter volledig mis. De medewerker van de Bouwmaat beweerde dat het door mij bestelde artikel niet in het assortiment voorkwam, wilde niets opzoeken en verwees mij door naar een concurrent.
Met een bijzonder vriendelijke medewerker van deze concurrent kwam ik uiteindelijk op de website van Bouwmaat uit en kon het gewenste artikel daar gewoon bestellen.
Dank en grote complimenten dus voor warmteservice.nl in Katwijk. Superservice!

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Prima bedrijf met een goede klantenservice en nog betere after sales.
Ook de prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere aanbieders.
De enige “smet “ vond ik “ het gedoe “ met statiegeld pallets
Echt een aanrader dit bedrijf.

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Makkelijk bestellen eerder klaar als verwacht even een telefoontje meneer het ligt kaar vriendelijke mensen

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Snelle service en competitieve prijzen.

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Het was een grotere bestelling die verzet moest worden ivm het weer
Gebeld en werd zonder problemen verzet
Top Bouwmaat 👍👍👍👍👍👍👍

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
Snelle en efficiënte bestellen en levering van goederen.
Het personeel in de winkel waren vriendelijk en behulpzaam. Mijn eerste keer in de Katwijkse bouwmaat en zeker niet de laatste

Réponse de Bouwmaat - Katwijk
En savoir plus sur les différents types d'avis.