Bouwmaat - Spijkenisse Avis

Laanweg 4B, 3208 LC Spijkenisse, NL

Snel en makkelijk online bestellen en daarna afhalen. Goed geregeld op deze manier. Heel veel keus in het assortiment. Service en personeel ook prima.

he is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via internet nadat ik mij heb aangemeld voor een klanten nummer en het werkt perfect bestelling geplaatst en betaald en dag er... Voir plus

Dit bedrijf heeft medewerkers die meedenken en zonder morren een fout mijnerzijds tot tevredenheid herstellen. En dat in no time zodat levertijd niet in het gedrang kwam.👍🏻

Ik moest tijdens het ophalen van me bestelling nog iets wisselen en dat was geen probleem Vriendelijke behulpzame medewerkers

1. Grossiste en matériel de construction
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Fournisseur d'engins de chantier
  5. Quincaillerie
  6. Magasin d'outillage

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,7

Demande des avis aux clients

926 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Perfecte service

Afhandeling van de bestelling was wederom top

25 juin 2026

Dank je wel! 😄

Ik moest tijdens het ophalen van me…

Vriendelijke behulpzame medewerkers

12 juin 2026

Réponse de Bouwmaat - Spijkenisse

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Snel en makkelijk online bestellen en…

18 mai 2026

Réponse de Bouwmaat - Spijkenisse

Dank je wel! Fijn te horen 😊. Graag tot ziens!

Slechte communicatie over bestelde…

Slechte communicatie over bestelde artikelen.

11 mai 2026

Réponse de Bouwmaat - Spijkenisse

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. Mocht je hier nog vragen over hebben, zou ik willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Allemaal toppers

Allemaal toppers, super service.

17 avril 2026

Perfecte aanbieding

Kom al zo lang bij de Bouwmaat en hebben altijd wel goede aanbiedingen.
Zo ook nu, was op zoek naar een vorstbestendige buitenkraan en hier gevonden voor een goede prijs

8 avril 2026

Réponse de Bouwmaat - Spijkenisse

Super te horen! 😃 Bedankt!

Fijne zaak!

Goed assortiment en eenvoudig kunnen bestellen zonder gedoe.

16 mars 2026

Bedankt 👍

het is voor mij de eerste keer dat ik…bestel

he is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst via internet
nadat ik mij heb aangemeld voor een klanten nummer

en het werkt perfect bestelling geplaatst en betaald en dag erna afhalen
gemak dient de mens /perfecte manier om te shoppen

5 février 2026

Goed om te horen 😄👩‍🔧

Dit bedrijf heeft medewerkers die…

En dat in no time zodat levertijd niet in het gedrang kwam.👍🏻

15 janvier 2026

Tevreden

Als ik in de vestiging komt is er altijd iemand die mij goedendag wenst.
Als hulp nodig heb, is er altijd iemand die paraat staat om mij te helpen
Zij zijn zeer zeker servicegericht.
Ik ben zeer tevreden

10 janvier 2026

Réponse de Bouwmaat - Spijkenisse

Fijn te horen! Dank je wel!😊

Bestelling stond helemaal klaar en werd…

Bestelling stond helemaal klaar en werd direct gehaakd en bij de kassa gezet. Dus konden snel inladen en verder met klussen.

19 décembre 2025