Bouwmaat - Tilburg Avis

Ceramstraat 3, 5013 BB Tilburg, NL

Na een online bestelling als particuliere klant mijn bestelling opgehaald in de vestiging Tilburg. Daar aangekomen werd ik vriendelijk geholpen door 3 dames. Ik zocht nog wat dingen en mevrouw 1... Voir plus

Producten zijn op het moment van deze mail nog niet bezorgd. Na verwachting volgt deze maandag. Vrijdag kregen wij een telefoontje dat de bestelling mogelijk niet geleverd kon worden. Later kregen wij... Voir plus

Bestelling gedaan via de site, niet compleet geleverd maar door de medewerkers in Tilburg binnen no time alsnog geregeld! En zelfs achteraf nog een belletje of alles naar wens was! Geweldig!!!

Online bestelling gedaan en netjes een mailtje gehad dat de bestelling klaar stond. bij het ophalen werd er zelfs meegeholpen de spullen in te laden. Super service bedankt.

1. Grossiste en matériel de construction
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Fournisseur de matériaux de construction
  4. Fournisseur d'engins de chantier
  5. Quincaillerie
  6. Magasin d'outillage

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,7

Demande des avis aux clients

766 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super service

Super service bedankt.

30 janvier 2025

Bedankt! 😁

Online bestelling

Ik had online een bestelling gedaan, maar niet in de gaten dat deze nog niet afgehandeld was.
Een dame heeft dat terplekke voor mij geregeld.

20 octobre 2024

firma is behulpzaam met vragen omtrent…

firma is behulpzaam met vragen omtrent producten in het assortiment. Ze denken met je mee en hebben goede aanbevelingen

6 septembre 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Bedankt voor de complimenten, fijn om te horen dat het bezoek zo goed bevallen is. Wij helpen inderdaad graag! Tot ziens weer! 😃👷‍♂️👍

Goed

Goed, snel en duidelijk

25 juillet 2024

Top! 😃👷‍♂️

Snelle service

Alles stond klaar en werd prima en snel geholpen.

1 juillet 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Super! 👩‍🔧 Wij zien je graag terug!

Goed en snel geholpen

Snel en makkelijk bereikbaar,prijzen vergelijkbaar met Hornbach maar korter bij!

2 juillet 2024

Fijn! Graag tot de volgende keer 🤝

Wat een goeie service!

1 juin 2024

Top te horen! 😃

Klantvriendelijkheid

Ben heel klantvriendelijk geholpen, mooie opgeruimde winkel

27 mai 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Bedankt! 🤝 Graag tot de volgende keer!

heel goed service!

Bestelling en betaling heel eenvoudig via de website. Al het bestelde stond op tijd netjes klaar en werd mee ingeladen. zeer goede service !

15 mai 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Super! 💪 Tot de volgende keer!

Top service!

Als particulier via de website bestelling geplaatst. Deze verliep makkelijk en snel, en kon de volgende dag eerder ophalen als gepland. De medewerkers waren heel vriendelijk.

20 mars 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Goed om te horen! 😄 Graag tot ziens!!

Snelle service

Na telefonisch contact zeer uitleg hoe ik
Het artikel kon bestellen en ophalen

11 mars 2024

Bedankt! Graag tot de volgende keer 🤗

online besteld

online besteld, en in 10 minuten betalen, laden, en weer weg.

9 janvier 2024

Réponse de Bouwmaat - Tilburg

Veel plezier met de bestelling! 🙌