Mijn online bestelling bleek onzorgvuldig. Door Wendy van Bouwmaat Tilburg tot 2x gebeld om mijn order aan te passen. Bespaarde me geld. Top service, meedenken en kijken.
Makkelijk via de website te bestellen. Producten goed te vinden. Goede merken voor juiste prijs. Snelle levering maar ook prima om af te halen. Staat snel gereed.
Fijn om als particulier goed materiaal te kunnen kopen bij Bouwmaat. Besteld en ik kon het twee dagen later afhalen. Top
Bouwmaat XL Utrecht heeft behulpzame medewerkers, met kennis van zaken, geduldig, vriendelijk en er heerst een goede collegiale sfeer. Assortiment prima en van goede kwaliteit.
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
St. Laurensdreef 8, 3565 AK, Utrecht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
Bestelling was op tijd en correct samengesteld en er werd geholpen bij het inladen.

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel ondanks dat ik particulier ben.

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
A professional building materials store with a qualified and welcoming staff! Great deals these days! Thank you!

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
zeer snelle aflevering en goed verpakt
toppie 💪

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
Goed assortiment, makkelijk te bestellen en uitstekende snelle levering

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
Ik was zelf te laat met ophalen en toch lag mijn bestelling nog deftig klaar bij de balie.

Réponse de Bouwmaat - Utrecht XL
Bestelling stond klaar bij binnenkomst en werd gelijk opgehaald!