Boxit Avis

1. Boutique de cadeaux

Vi i Boxit gjør det enkelt å gi gaver som betyr noe. Vi tilbyr nøye utvalgte gaveesker som passer til alle anledninger – enten det er til familie, venner eller kolleger. Vårt mål er å levere kvalitet og omtanke i hver eneste eske. Vi setter kundene våre først og jobber kontinuerlig med å forbedre både produkter og handleopplevelse. Med et bredt utvalg av gavealternativer gjør vi det lett å overraske og glede dem som står deg nær. Besøk oss på www.boxit.no for å finne den perfekte gaven!

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dette anbefaler jeg! :-) En god opplevelse.

Jeg kjøpte gaver til to venninner. De kom med egne personlige kort som jeg hadde skrevet teksten på ved bestillingen. Selve gaven lå i en fantastisk gave eske som var en gave i seg selv. jeg ble veldig overasket over hvor flott det hele var. Det var enkelt å bestille og varene kom raskt. Mottakerne av gavene var veldig fornøyde :-) Jeg kan virkelig anbefale gaver fra Boxit. Og du kan bestille gaver og sende direkte fra Boxit til f.eks en venn/venninne et annet sted i Norge. Superpraktisk!

29 novembre 2024

Réponse de Boxit

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at både du og venninnene dine ble så fornøyde med gavene og opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre, og håper vi kan få gleden av å hjelpe deg med flere gaveleveringer i fremtiden! 😊🎁

Anbefales

Gaver til enhver anledning finnes her.
Kvalitet og godt sammensatt innhold.
Alt er pakket i nydelig esker som oppleves som et smykke i seg selv. Seriøs og enkelt å bestille med
trygt og rask levering.

10 décembre 2024

Réponse de Boxit

Vi blir kjempeglade av slike tilbakemeldinger! Tusen takk for at du valgte oss. 🤩

Superfornøyd med mitt første kjøp på…

Superfornøyd med mitt første kjøp på Boxit.
Enkelt å bestille og rask levering. Ble en veldig personlig gave i en flott innpakning. Min mann ble fornøyd med gaven «Suit Up» og roser kvaliteten på varene.

12 décembre 2024

Réponse de Boxit

Tusen hjertelig takk for toppscore! Det er fantastisk å høre at dere er fornøyde. Vi har som mål at hver gave skal være perfekt. 🌟

Flotte gaver til alle og enhver

Flotte gaver til alle og enhver. Fantastisk innpakning

24 décembre 2024

Réponse de Boxit

Vi setter utrolig stor pris på din støtte og god tilbakemelding! Takk for at du valgte oss. 🙌

Super fine gaver

Super fine gaver i forskjellige størrelser i overraskende nok veldig fine bokser. De fikser også med levering og er enkel og rask. Veldig fornøyd. Fant også gave i min prisklasse, de hadde faktisk ganske mye forskjellig utvalg å velge mellom

4 février 2025

Réponse de Boxit

Fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse! Takk for at du deler det med oss. 🎉