Boxon AB Avis

1 083
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... Voir plus

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Voir plus

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Entreprise de packaging
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Machine d'emballage

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

Snabbt

Snabb enkel leverans.

3 janvier 2025

Boxon AB

Saknar fortfarande min leverans som…

Saknar fortfarande min leverans som skulle komma 20 december.
Stora problem med min utleverans som skulle ske senast idag.
120 000 kr i missad intäkt för mig.

20 décembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack så mycket för att du har tagit dig tid att skriva till oss och för din feedback. Jag har skickat ett separat mejl till dig där jag förklarar vad som har hänt med din leverans. Det är väldigt tråkigt att vi inte har kunnat leverera till dig i tid. Du får gärna svara på mitt mejl som jag skickat till dig så kan vi hålla fortsatt kontakt där till du har fått din leverans.
Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

Vilseledande produktinformation

Jag brukar vara nöjd med Boxon, men denna gång var det ett riktigt bottennapp! Vi ville ha en ny storlek på postemballage och när vi skrev in våra önskade mått dök det upp en artikel som beskrevs som "Instabox M" och "PostNord S". Det lät ju bra, men vad som levererades var en förvaringslåda som t o m saknade lock. Definitivt inget postemballage! Och ja, förstås, vi borde ha klickat fram hela artikelbeskrivningen så att vi insett felet, men vad Instabox M och PostNord S har att göra med denna låda, som tydligen främst är tänkt förvaring och transport av dokument i A4-format, är fullständigt oförståeligt.

10 décembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och för din feedback. Vad tråkigt att ni inte fick det ni önskade. Vi har nu kikat på detta och har tagit bort denna kartong från dessa kategorier. Vi hjälper gärna till och tar fram rätt emballage till er vid nästa tillfälle. Ring oss gärna på 042250700 eller skicka ett mejl till oss på support_se@boxon.com så hjälper vi till.

Toppen service

Toppen service, snabba svar!

11 décembre 2024

Réponse de Boxon AB

Stort tack för att du tog dig tid att skriva till oss och för din fina feedback. Vad roligt att höra att du är nöjd.

Bra och fort

6 décembre 2024

Snabb och bra service

5 décembre 2024

Boxon AB

Dåligt med fakturor och kostnader som…

Dåligt med fakturor och kostnader som dyker upp flera månader efter köp.

9 décembre 2024
Avis spontané

Réponse de Boxon AB

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss. Du får gärna kontakta oss på 042250700 eller skicka ett mejl till support_se@boxon.com så hjälper vi dg gärna att kika på vad som har hänt.
Boxon AB

Lätt att beställa via webben

Lätt att beställa via webben. Men ibland delar ni upp fakturorna vilket ställer till det för oss då vi skapar inköpsorder för hela beloppet. Kommer två fakturor.
I övrigt är jag nöjd.

29 novembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva till oss. Vad glada vi blir av att höra att du upplever att det är lätt att beställa via vår hemsida! Fakturan skickas samma dag som varorna lämnar något av våra två lager. Anledningen till att vi ibland skickar flera olika fakturor på samma order är för att vi ibland skickar varor från olika lager eller om vi behöver delleverera en vara. Du får gärna kontakta oss på 042250700 eller på support_se@boxon.com om du önskar mer information gällande fakturor från oss.

Grejerna kom

Grejerna kom. Jag betalade med kort. Får ändå en faktura som jag ifrågasätter. Ingen återkoppling efter det. Dåligt

27 novembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack snälla för att du tog dig tid att skriva till oss. Vad tråkigt att höra att det gått till såhär.
Faktura som är skickat är endast en kvitto och du vill se längst ned spefikation för kortbetalningen.
Ha en fin dag!

Kan inte bli bättre.

Kan inte bli bättre.
Fick bra och snabb hjälp av säljare Björn (?)
Oerhört bra digitalt system.
Snabb och oklanderlig leverans.
Bravo Boxon.

27 novembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack snälla för fina ord och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Förstklassig service

Förstklassig service, snabb leverans

8 novembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack snälla för fina ord och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Inte alls nöjd

Inte alls nöjd, dårlig säljare, sämsta kommunikationen.

12 novembre 2024

Réponse de Boxon AB

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och för din feedback. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt köp hos oss. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att höra vad som har hänt och hur vi kan hjälpa dig vidare.