Hej, jag skickade in detta ett antal dagar sen och fram tills idag har jag fått en återkoppling som bad om mer information, vilket jag skickade ganska omedelbart, men har inte fått något svar än.... Voir plus

So far, my experience has been easy (I just sent a request), but I have not been contacted by any inspection company yet. So, I can not say for sure how good this service is

Superbratjänst som levererar bra offerter från pålitliga bolag, i en bransch där man annars är okunnig och inte vilken entreprenör man skall välja och hur man skall gå vidare. Väldigt nöjd!

Hade förväntat mig att få några erbjudande från olika besiktningsföretag men fick endast ett förslag. Efter kontakt med detta företaget fick jag inget positivt intryck av deras kompetens och vilja att... Voir plus

1. Inspecteur immobilier
  2. Géomètre-expert en bâtiment
  3. Site de comparaison de prix

À propos de brabesiktning.se

BraBesiktning hjälper personer att hitta bra besiktningsmän och besiktningsföretag att hitta bra kunder. Företaget grundades 2020.

BraBesiktning förmedlar kontakten mellan beställare och besiktningsföretag.

Beställare skriver in förfrågningar på BraBesiktning.se och får upp till 6 svar från besiktningsmän som önskar ta sig an det aktuella uppdraget.

3,2

Moyen

Ingen lyckad upplevelse…

Hade förväntat mig att få några erbjudande från olika besiktningsföretag men fick endast ett förslag. Efter kontakt med detta företaget fick jag inget positivt intryck av deras kompetens och vilja att hjälpa mig.

23 octobre 2024

"går bra att kontakta oss via. Really???

"går bra att kontakta oss via e-post eller telefon" står det på hemsidan. "Kundtjänst öppet mån-fre 9-18" står det också.
Jag provade ringa för att ställa några frågor som inte är lätta att skriva pga krånglig frågeställning samt att nästa fråga är beroende av svaret på föregående fråga. Frågor som jag ej hittade svaren till på deras hemsida.
Istället har jag just slängt bort en hel timme av mitt liv på att lyssna på ett evigt ringande och "tack för att du väntar". Det pausar kort med långa mellanrum och klickar då till och sen börjar ringandet och "tacken" om igen.
Ger upp då de uppenbarligen inte svarar alls i sin telefon. Så varför då en "tack-för-att-du-väntar-svarare....????

9 octobre 2024

Inga offerter än ?

Så, står lika tomhänt idag som innan jag använde er för denna uppgift.

Mvh
Urban

20 août 2024

Enkelt

Enkelt . Blev bara uppringd av en. Hade redan en offert så det var bra att jämföra med. Skönt att slippa googla runt

18 juillet 2024