Brand by Bo

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling geplaatst en nooit binnen gekregen. 4 mails gestuurd en via TikTok bericht maar geen reactie. Hier niet bestellen!!!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn dochter heeft een trui besteld en betaald netjes optijd geleverd echter de maat komt niet overeen dus willen we het retour sturen en daar gaat het gigantisch mis. Er wordt niet op mail of insta g... Voir plus

L'entreprise a répondu

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas Opgelicht betaald voor een…

Helaas Opgelicht betaald voor een armband nooit ontvangen...reageerd ook nergens op na 6 mails. Diep triest Brand By Bo om mensen zo te behandelen en geld af te troggelen heel erg!!!

15 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geen betrouwbare naam, wel betrouwbare levering

Na mijn bestelling heb ik de reviews van de webwinkel opgezocht. Daardoor sceptisch geworden over de levertijd en of het product daadwerkelijk geleverd zou gaan worden. Binnen 48 uur het product ontvangen. Een negatieve review is makkelijker geschreven dan een positieve. Het is weekend dus beuk m deur de panty en ik zeg altijd maar zoo dat is korter dan dierentuin.

7 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets ontvangen en waardeloze klantenservice

Bestel hier niet! Op 23 november besteld en 2 maanden later nog niets in huis. Heb meerdere keren gemaild en berichten gestuurd op instagram. Ook zonder reactie! Waardeloze service en mijn geld ook nooit terug gezien

23 novembre 2024

Slecht

Ik heb in oktober iets besteld, het duurde een maand sowieso voordat het artikel werd ‘verstuurd’ en daarna is het artikel nooit binnengekomen. 20 euro dus gewoon verspild :)

30 octobre 2024

Opgelicht

Ketting voor mijn dochter besteld voor de kerstmis. Order 6594. Kamer van Koophandel nummer 88252817. Niks ontvangen. Geen reacties op zogenaamde klantenservice. Op 0622358213 geen reactie. Ik ben opgelicht. Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Aangifte van oplichting bij politie gedaan. Advies: bestel niks. Ook belazerd: doe ook aangifte.

8 décembre 2024

Nooit iets ontvangen

Half november iets voor mijn dochter besteld voor Sinterklaas en nog steeds niet binnen. Het is inmiddels 20 december. Track en trace geeft constant foutmelding. 3 mails gestuurd, alleen op de 1e mail geantwoord en dat pas na 6 dagen! Probleem bij postbezorging en komt er nu aan, was het antwoord. Niet dus. Een fake webshop of de service is beneden alle peil maar vrees het eerste.

20 décembre 2024

Bestelling nooit gekregen

Bestelling geplaatst op 30-10. Het is nu 29-11 en nog steeds niets binnen. Op mijn eerste mail werd nog gereageerd door Eva ("Excuses voor de lange verzendtijd! Je pakketje zal uiterlijk morgen verzonden worden. Dankjewel voor je geduld!") maar dat was op 14-11 en nog altijd niets binnen gekregen. Nu wordt er ook niet meer op mijn mails gereageerd.

30 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets meer gehoord van bestelling.

Ik heb 27 oktober een bestelling geplaatst van €43,97 met bestelnr, 6563. Nog tot de dag van vandaag niets gehoord behalve een bedrag van mijn rekening. Wel een klantenservice email terug gekregen dat ze binnen 5 dagen er mee bezig gaan toen ik mailde. Zijn 2 weken verder. We zijn nu bijna een maand verder sinds de bestelling, echt zo jammer want heb hier eerder een tas besteld en die kwam gewoon binnen. Heb een aangifte lopen puur om het principe, dat je gewoon kan leveren als je een actieve webshop bent waarbij je kan bestellen.

27 octobre 2024

Ik had nep uggs besteld

Ik had nep uggs besteld, maar nooit binnengekomen dus na een paar keer mailen en elke keer de klantenservice mail te krijgen. Heb ik nog een mail gestuurd met de consumentenbond erin toen reageerde ze wel, toen kreeg ik een waarde bon van 40 euro, maar dat wou ik ook niet. Meerdere mensen ervaarde dit probleem ook rn die wouden hun geld ook terug naar 3 mailtje een 4 weken later mn geld teruggestort. BESTEL HIER NIET!

13 décembre 2023

Onbetrouwbaar

Sturen veel later dan toegezegd (dus te laat voor verjaardag). Reageren niet op mails. Ook niet binnen de 5 dagen die ze zelf zeggen te hanteren.
NIET KOPEN

12 octobre 2024

Pakket nooit aangekomen

Ik Op 22 juli een bestelling gedaan. Nog steeds niet binnen. Ondertussen ook al meerdere mailtjes gestuurd, maar zijn niet te bereiken. Echt een verschrikkelijk bedrijf. Hoeveel moeite is het om te reageren…

12 septembre 2024

Bestelling niet bezorgd

Dochter heeft op 17 juli een jurkje besteld voor een feestje. Vergeten huisnummer in te vullen. Pas bij navragen komt Brand By Bo hiermee als reden voor uitblijven van bestelling op de proppen. Huisnummer doorgegeven, ondanks meerdere berichten geen jurkje en geen reactie meer. Nu bijna twee maanden en nog steeds niets bezorgd. Brand By Bo blijft stil. Dikke afrader!

17 juillet 2024

Belachelijke service

Wilde het toch nog een kans geven maar helaas. 22-08-2024 een tas besteld en tot op heden geen verzend bewijs. Nergens word op gereageerd, e-mail en dm worden allebei gewoon genegeerd. Voor 80 euro besteld, kreeg het cadeau van mijn oma. Echt te belachelijk voor woorden weer dit. Dinsdag ga ik aangifte doen van oplichting. Wat een triest gedoe zeg, zorg dat je je zaken op orde krijgt want je hebt geen idee waar je mee bezig bent snotneus. Order nummer is #6495

22 août 2024

Betaald maar nooit gekregen

Ik heb op 1 juli een jurkje besteld en heb met de verzendkosten zo €40 betaald. De levertijd zou 1 tot 5 werkdagen moeten duren, dit kan een beetje afwijken dat snap ik best, maar dit duurt wel heel lang. Ik heb uiteindelijk maar een mailtje gestuurd naar de klantenservice en moet dan weer 5 dagen wachten totdat ze reageren. Deze 5 dagen waren om en ik had geen reactie gekregen, dus heb ik een tweede mailtje gestuurd waar ik ook nog geen reactie op heb. Ik dacht dat deze winkel wel betrouwbaar was, onder andere omdat Bo een influencer is, maar dit blijkt dus niet zo te zijn. Ik hoop dat mijn pakketje ooit nog binnen komt, maar daar heb ik eigenlijk geen vertrouwen meer in.
Voor Bo: mijn bestelling is #6247

1 juillet 2024

Leveren niets na betaling

Niets bestellen! ordernummer 6162: herhaaldelijk naar status gevraagd, nooit antwoord gekregen. Ging om 98 eur. Ook wij zien die nooit meer terug . Schandalig dat dit nog kan! Beste Brand By Bo: breng dit asap in orde aub!! Bestelling dateert van 5 juni!!

5 juin 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus