Brasseriet Baum Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Rigtig god oplevelse i går aften hos Baum. Service i top klasse, god mad og dejlige glas vin. Beliggenheden er rolig, lige ud til åen, stemningen behagelig og meget opmærksomme og søde tjener. Skal op... Voir plus

Vi tog deres 10 retters menu - fantastisk mad, og meget hjælpsom tjener, der guidede os til passende vin Alle de unge tjenere der betjente os, var imødekommende og med masser af humor. Da vi ønskede... Voir plus

Fuldstændig magisk stemning og utrolig lækker mad og vine som man sjældent finder tilsvarende i Danmark. Det er tydeligt at mærke hvor meget passion der er lagt i denne restaurant. Hvis du ikke har... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Skøn sommer aften

Rigtig god oplevelse i går aften hos Baum. Service i top klasse, god mad og dejlige glas vin. Beliggenheden er rolig, lige ud til åen, stemningen behagelig og meget opmærksomme og søde tjener. Skal opleves.

22 juillet 2026

Forkælelse af alle sanser

Min mand og jeg har i aften spist på Brasserie Baum. Det var på alle måder en fornøjelse - et udsøgt måltid bestående af to meget velsmagende retter med drikkevarer afstemt derefter, stemningen perfekt understreget af live musik. Betjeningen er smilende, serviceminded og imødekommende, man føler sig velkommen og taget godt imod og kan hengive sig til at lade sanserne forkæle, alt til absolut rimelige priser. Vi siger tak for i aften og på gensyn.

21 juillet 2026

Super lækker tapas og vin

Super lækker tapas og vin. Jeg er selv en stor vin entusiast og hver gang jeg kommer på Brasseriet Baum bliver jeg kun klogere. Tjenerne er vågne, man kan klart høre på dem at de har læst op på lektien. Kan klart anbefales.🍷😉

1 juillet 2026

Fuldstændig magisk stemning og utrolig…

Hvis du ikke har været forbi har du min varmeste anbefaling. Et sted hvor du bliver forkælet med de lækreste specialiteter 👌

5 juin 2026

Dejlig mad og søde tjenere, men:Selv om jeg bestilte bord en uge før…

Selv om jeg bestilte bord en uge før til 7 personer og bad om god plads, da vi skulle ha' den store tapas anretning , kunne vi kun få et bord hvor den ene skulle sidde for bordenden . Det kunne ikke ændres, men fik at vide der var god plads på bordet , så det var ikke noget problem. Men der var alt for lidt plads , den der sad ved bordenden kunne slet ikke nå maden og pladerne med maden kunne kun stå så det var svært for alle. Det kan i ikke være bekendt. Når det er sagt var maden rigtig god og betjeningen udover pladsen var rigtig fin

5 mai 2026

Passioneret ejer og dejlig mad

Alle de unge tjenere der betjente os, var imødekommende og med masser af humor. Da vi ønskede et glas rom til slut, guide ejeren os med en enestående viden om rom og whisky, samt gode historier. Varmt og hyggeligt sted - vi kommer klart igen

20 mars 2026

Super hyggeligt sted med fantastisk

Super hyggeligt sted med fantastisk! Personalet mega venlige og får én til at føle sig virkelig velkommen. Mega god mad Kan klart anbefales til alle der har lyst til en god oplevelse!

20 mars 2026

Super oplevelse i Køge.

God mad. Tjenere som ved noget om vinen de serverer, yderst servicemindede og flinke.
Ejerne var også til stede da vi var der, ved enormt meget om vin, også de er meget imødekommende. Købte 12 flasker af rødvinen de serverede med hjem til en fin pris :)
Ikke sidste gang vi besøger dette sted.
5 Stjerner er fuldt fortjent.

29 janvier 2026

Brasseriet Baum, kommer helt sikkert igen

Har været på Brasseriet Baum flere gange og har altid fået super lækker mad og personalet service er helt i top.
I år fik vi leveret nytårs menu derfra, alt var bare helt fantastisk lækkert.
Kan på det varmeste anbefale et besøg på Brasseriet Baum.

31 décembre 2025

Endnu en dejlig oplevelse

Endnu en dejlig oplevelse. God mad. Personalet var meget opmærksomt og serviceminded. I en sådan grad at man ikke finder det på særlig mange restauranter mere. Hertil kommer en hyggelig atmosfære. Vi kommer helt sikkert tilbage.

12 décembre 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med nærværende betjening i øjenhøjde. Kvalitetsvin som er nøje udvalgt og Tapas i verdensklasse. Kan varmt anbefales😍

5 décembre 2025

Fantastisk mad og rigtig god service

Jeg holdt min runde fødselsdag på Baum for 10 år siden og har lige booket min næste runde fødselsdag. Brunchen var mega lækker og mine gæster var meget begejstrede, tjenerne havde styr på det hele og det var en dejlig oplevelse, så nu glæder jeg mig til at gentage succesen

28 novembre 2025

Fremragende mad og vinbar.

Fremragende mad og vinbar.
Vi har siden, åbningen for mange år siden, besøgt Brasseriet Baum mange gange og er altid blevet mødt af meget venlige og kompetente ejere og medarbejdere og har altid fået en udsøgt god behandling. Maden og vinene er af overordentlig god kvalitet. Lokalet på 1. sal er et dejligt sted at holde fest.

4 novembre 2025

Baum

Brasseriet Baum er et helt fantastisk sted. Betjeningen er i top, smilende, opmærksomme og virkelig imødekommende. Maden er lækker, smukt anrettet og fuld af smag. Stemningen dernede er helt magisk hyggelig, afslappet og alligevel eksklusiv. Man føler sig altid velkommen. Klart et af mine yndlingssteder.

1 novembre 2025

Perfekt

Super god mad, lækker vin og fantastisk service! Kan helt klart anbefales 🍷👏

30 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit