Gamechanger! De neusstrip opgehad bij mijn Hyrox. Zo veel meer vrijheid in mijn neusademhaling. Hierdoor veel gecontroleerder kunnen lopen. Aanrader voor iedereen!
Lisez les avis des autres
Gebruik zowel de comfort als de performance serie. Beide echt een toevoeging. Met sport prestaties merk ik gewoon het verschil, je krijgt zoveel lucht! Bij het slapen is de comfort serie echt veel fi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
BreatheMore helpt mensen beter ademen. Overdag, tijdens sport en in de slaap. We ontwikkelen premium ademhalingsproducten die direct effect hebben op luchtstroom, zuurstofopname en herstel. Onze neusstrips openen de neusgangen mechanisch voor een vrije luchtstroom door de neus. Geschikt bij een verstopte neus, tijdens het sporten of als dagelijkse ondersteuning voor betere neusademhaling. De mondtape stimuleert neusademhaling tijdens rust en slaap. Dat kan helpen bij snurken, een droge mond en onrustig slapen. Beide producten zijn direct merkbaar vanaf het eerste gebruik. Alle producten zijn CE-gecertificeerd, hypoallergeen en gemaakt met Henkel®-adhesives van medische kwaliteit. Ontwikkeld volgens ISO 13485-standaarden, met aandacht voor veiligheid, huidvriendelijkheid en comfort. Ontworpen vanuit wetenschap, precisie en een performance mindset. Sluit je aan bij duizenden gebruikers die elke dag beter ademen, slapen en presteren. Ontdek het verschil op breathemore.com.
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Gamechanger
Ik was nieuw met neusstrips
Ik was nieuw met neusstrips. Ik heb het voor het eerst gebruikt de afgelopen dagen en het is echt een eye-opener. De werking, de kwaliteit van het product (het blijft goed zitten), en hoe ik in de ochtend wakker word.
Ik heb er nu een week lang elke avond…
Ik heb er nu een week lang elke avond mee geslapen. Ik snurk bijna niet meer, ik adem veel makkelijker wat weer resulteert in een betere nachtrust. Top product!
Breathmore maakt verschil
Ik gebruik de BreatheMore nasal strips inmiddels een tijdje en ben erg positief. Ik sport vrij intensief: Meerdere keren voetbal en Hyrox training in een week, dus een goede ademhaling tijdens inspanning maakt voor mij echt verschil.
Met de performance strips merk ik tijdens trainingen en wedstrijden dat ik duidelijk meer lucht krijg en mijn ademhaling rustiger blijft. Vooral bij zware intervals of intensieve momenten merk ik dat mijn neus veel opener voelt en ik beter kan blijven presteren.
Voor mij is het verschil echt merkbaar tijdens het sporten. De strips zitten goed, voelen kwalitatief sterk aan en de levering was ook snel.
Aanrader voor sporters die net wat extra uit hun trainingen willen halen.
Wat een top product!
Ik durf niet meer zonder breathemore te hardlopen want dan ben ik bang dat het niet meer zo goed gaat! Wat een top product. Je gaat als een raket!
Meer Lucht! Meteen toen ik de strip had aangebracht…
Meteen toen ik de strip had aangebracht voelde ik dat ik echt meer lucht kreeg en het sporten ging hierdoor merkbaar beter. Absoluut goed en nuttig product!
Ik heb de BreatheMore nasal strips…
Ik heb de BreatheMore nasal strips gebruikt tijdens een 18 km run afgelopen weekend. Als ervaren runner heb ik een zeer positief effect ervaren met als resultaat een persoonlijk record op de afstand.
Ironman training
Voor het trainen van mijn eerste Ironman 70.3 ben ik begonnen met het gebruiken van BreatheMore. Ik heb wat moeite om door mijn neus te ademen en met dit product krijg ik veel meer lucht binnen, mega blij!
Dit heeft mij geholpen voor betere…
Dit heeft mij geholpen voor betere sportprestaties! Ik zou niet meer anders willen.
Je krijgt meer zuurstof binnen zo…
Je krijgt meer zuurstof binnen zo verbeter je prestaties niet alleen bij cardio en kracht maar ook tijdens het slapen!!
Echt een game changer!
Tijdens race-dagen gedragen en soms…
Tijdens race-dagen gedragen en soms tijdens training. Daadwerkelijk verschil, zeker voor iemand (ik) die verstopte luchtwegen heeft.
Doet wat het belooft en goede ademhaling tijdens sporten
Zeer snelle levering en neuspleisters werken uitstekend voor zuurstofopname bij sporten. Blijven goed zitten.
Had nog nooit geslapen met neus tape en…
Had nog nooit geslapen met neus tape en was best sceptisch. Maar slaap er inmiddels elke nacht mee. Slaap rustiger en dieper.
Werkt verbazingwekkend goed
Werkt verbazingwekkend goed, zowel met sporten als bij het slapen. Snelle levering en uitmuntende service
Een top product
Een top product! Zou het een ieder aanraden die zijn sportprestaties wilt verhogen.
Zit comfortabel en echt merkbaar dat je performance verbetert
Sinds ik BreatheMore gebruik
Sinds ik BreatheMore gebruik, wil ik echt niet meer anders. Ik gebruik het voor het slapen en tijdens het trainen en merk direct verschil.
Wat het voor mij beter maakt dan andere neusstrips is de aanhechting en hoe ver het je neus daadwerkelijk opent. Het blijft perfect zitten, ook ’s nachts of tijdens het zweten, en het opent mijn neus duidelijk verder dan andere varianten die ik heb geprobeerd.
Ik adem vrijer, slaap dieper en train met meer controle en focus!
Nice!!
Lag verbazingwekkend snel bij mij op de deurmat. Gelijk maar eens uitgeprobeerd en had niet verwacht dat dit zó’n impact zou hebben moet ik zeggen.. Binnenkort gelijk maar eens die andere versies uitproberen THANKS
Breathemore dat wil je ervaren!
Breathemore dat wil je ervaren! Het maakt (met name) je sportervaring nog beter, je krijgt zoveel meer lucht. Vele soorten al geprobeerd, maar breathemore is het best product. Is comfortabel en blijft goed zitten, beter wil je niet.
Een goed product voor sporters
Een goed product voor sporters, makkelijk aan te brengen en een mooie verpakking
Top product
Veel dingen geprobeerd, maar zaten niet top.. zojuist een batch ontvangen en ben er tot nu toe echt heel tevreden mee!
En savoir plus sur les différents types d'avis.