L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

1. Service de leasing automobile
  2. Service de location

Écrit par l'entreprise

Breinholt & Co har eksisteret siden 2004, først i Sverige for derefter at rykke forretningen til Danmark. Selskabet var et af de første, der kunne tilbyde flex-leasing i Danmark. Vi er en selvejende virksomhed, som bygger vores succes på kundeforståelse, effektiv håndtering og fuld gennemsigtighed. Og så har vi en særlig passion for biler.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

26 avis

Professionel oplevelse med leasing

Meget kundeorienterede og imødekommende. Lynhurtige til at besvare spørgsmål. Hjalp med, at købe den gamle leasingbil i en smidig proces. Selve bilen (4 år, lavt km-tal) er i top stand, så jeg fornemmer at den er udvalgt omhyggeligt i Tyskland. Handler gerne med dem igen.

10 octobre 2025

Kære Breinholt & Ree Leasing,

Kære Breinholt & Ree Leasing,

Vi havde oprindeligt kigget på en Mercedes GLE 350 hos en anden forhandler, men var i tvivl om, hvorvidt motoren ville være kraftig nok – og det viste sig, at den var for lille til vores behov. Derudover ønskede vi ikke en dieselbil.

Så opdagede vi, at I havde en Mercedes GLE 53 til salg, og vi bookede et møde med Peter Winter. Allerede ved første møde kunne vi mærke, at Peter var rolig, kompetent og rigtig god til at besvare vores mange spørgsmål. Vi var nemlig stadig i tvivl, især fordi vi også havde kigget på BMW. Peter var utrolig imødekommende og tog sig god tid til os. Han gav et fantastisk indtryk – sådan en Mand som Peter skal I virkelig være glade for at have!

Efter prøvekørslen talte vi med Peter om muligheden for at tage vores nuværende bil i bytte, og vi fik en rigtig god pris. På baggrund af dialogen med ham har vi nu besluttet os for at købe bilen, og jeg havde et opfølgende møde med ham, som også var helt perfekt. Vi glæder os meget til at modtage bilen den 31. maj.

Jeg håber, I beholder Peter – man kan tydeligt mærke, at han både er forretningsmand, købmand og et ærligt menneske. Som kunde sætter vi stor pris på det, og vi ser frem til at handle flere biler gennem jer i fremtiden.

De bedste hilsner
Valon – en glad kunde fra Ringsted

9 mai 2025

Jeg har gennem hele forløbet fra start…

Jeg har gennem hele forløbet fra start til slut , haft en god , tryg og super professionel oplevelse. Der er blevet nørdet og snakket, og jeg har følt en god fornemmelse hele vejen takket være Peter Winther . Så… tak til HAM og hans søde kolleger… Bh Kenneth Gradauer ( Gle 63s )

27 février 2025

Top anbefaling

Bedre sent end aldrig. For 3 uger siden hentet jeg min nye bil hos Breinholt, og det har været det hele værd. Jeg har følt mig tryk igennem hele processen, hvilket er vigtigt når man intet ved om biler.
Man kan sige det meget kort super service, kvalitets biler og alt fungere bare.

28 juin 2024

Professionel og super god service

Jeg er super tilfreds med den service jeg har fået hos Breinholt & Ree. Jeg er første gang på leasing markedet og fik B&R anbefalet af familie som også leaser biler der. B&R hjalp mig af med mine 2 biler til gode priser og skaffede mig en super lækker bil fra Tyskland også til en rigtig god pris. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet, og jeg vil varmt anbefale B&R til andre der ønsker at lease bil.
Mvh Lars

5 juillet 2024

Ris og ris

Ris og ris! Eftersom mange år med leasing skifte jeg leasingselskab fornyligt til Breinholt som Lars derfra var utrolig behjælpelig og hjælpsom.

Synes de fortjent især 5 stjerne da min forrige leasingselskab, hvis du skulle ændre det mindste på aftalen såsom påmontning af ønskeplader senere hen så ville dette ikke være muligt indtil køretøjet er indfriet, men ved Breinholt er de mega hjælpsom og fik dette løst uden problem.

1 juillet 2024

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk!
Hurtigt og effektivt.

Der opstod et problem efter overtagelsen, hvilket blev løst uden beregning.

5/5 stjerner!

4 avril 2024

God proces og ikke mindst en super bil…

God proces og ikke mindst en super bil leaset hos Breinholdt og Ree

28 février 2024

Kære Casper,

Tak for de rosende ord, dem sætter vi stor pris på.

Mange hilsener
Breinholt & Ree Leasing

jeg kan godt anbefale Breinholt og Ree…

jeg kan godt anbefale Breinholt og Ree Leasing - de virker kompetente, for har altdi svar parart når man ringer - også med "dumme sprøgsmål" fra en jomfru på leasingmarkedet. Den manglende stjerne skyldes de var løve til at sende mig et benzinkort, og at de burde have valgt en anden eksterne leverandør til montering af trackingudstyr - de manglede kompetencerne.

13 juin 2023

Kære Jens,

Tak for dine rosende ord, dem sætter vi stor pris på.
Vi er glade for din feedback vedrørende benzinkort og trackingudstyr, da det gør det muligt for os at få fulgt op på den service vores eksterne leverandører yder.
Vi beklager den lange ventetid på dine benzinkort, det er absolut ikke standard og det har vi fulgt op på med det samme.
Vi har også været i dialog med vores leverandør af trackingudstyr og de beklager mange gange, og har lovet at der er et flasker vin på vej til dig som et plaster på såret.

Rigtig god sommer

Bedste leasing i DK 👌🏼😎

9 juin 2023

Kære Martin,

Tak for dine 5 flotte stjerner, dem sætter vi stor pris på.

Vi ønsker dig en fantastisk sommer.

Leasing af Mercedes E cabriolet

Leasing af Mercedes E cabriolet

Jeg har lige fået min nye Mercedes E 350
Cabriolet og den lever 100% op til mine
forventninger.
Jeg har også min vinter bil hos Breinholt
Anbefaling herfra Super service og professionelle medarbejdere.

2 mai 2023

Kære Peter,

Tak for dine 5 stjerner og de rosende ord, dem sætter vi stor pris på.
God fornøjelse med sommerbilen - og så ses vi til efteråret når det bliver tid til plader på vinterbilen.

Rigtig god sommer

Leasing af Jeep Wrangler Rubicon

Leasing af Jeep Wrangler. Jeg søgte flere steder og valgte Breinholt på grund af god service, sikkerhed ved handle med en solid virksomhed og pris, og erfaring med Jeep.

Kan anbefales.

1 mai 2023

Kære Erik,

Mange tak for dine rosende ord, dem sætter vi stor pris på. Vi er glade for at kunne hjælpe, og står altid til rådighed.
Rigtig god sommer og god fornøjelse med Jeepen.

Fantastisk god service

Jeg har været kunde hos Breinholt igennem 2 år nu. Fantastisk service og gode ansatte der er til at stole på.

1 mai 2023

Kære Philip,

Mange tak for de rosende ord, dem sætter vi stor pris på.
Der er intet bedre end glade kunder.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Breinholt & Ree Leasing

Der skal lyde en stor anbefaling fra…

Der skal lyde en stor anbefaling fra mig til andre der har gået med tanken om at enten lease eller købe bil hos Breinholt & Ree Leasing. Deres ubeskrivelig gode service og professionalisme inden for faget er der ikke mange der matcher og værksted skal have ros for deres
entusiastisk og faglige dygtighed

8 mars 2023

Kære Ole,

Tusind tak for dine rosende ord, dem sætter vi stor pris på.
Der er intet bedre end glade og tilfredse kunder.

Vi ønsker dig en fantastisk sommer.