Banner for Brekz.se

Brekz.se Avis 163

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jag har aldrig haft några problem med mina beställningar från brekz och har det varit något så dom hört av sig om det, för jag har läst alla negativa, men jag har aldrig sett något av det. Jag kommer... Voir plus

Fodret till kaninerna funkar bra. Det enda är hur det kommer packat, borde kunnas packas på pall och plastas, inte i kartonger som är både otympligt och kartonger som går sönder. Vi har som minst 4 sä... Voir plus

Det blev fel med ordern första gången, fick fel hund godis. Men vi hade bra kontakt med kundservice och vi fick rätt saker skickat till oss, vi fick behålla det fel beställda. Det blev bra till sist

Jag har beställt foder till min gamla landseertjej och det har fungerat klockrent. Tyvärr så fick vi ta bort henne i måndags men med en aktningsvärd ålder av 13,4 år

1. Animalerie
  2. Magasin d'articles pour animaux

À propos de Brekz.se

Varje dag litar tusentals husdjursägare på Brekz för att ge sina trogna följeslagare den bästa vården.

Som specialist på foder och tillbehör till hundar, katter, fåglar och gnagare erbjuder Brekz ett brett sortiment av toppmärken till skarpa priser.

Varför välja Brekz:

• Spara upp till 40% på många kända märken

• Stort urval, inklusive exklusiva produkter som du bara hittar hos Brekz

• Enkelt och snabbt att beställa

• Hemleverans med spårning via vår pålitliga partner DPD

• Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter

• Kundservice som alltid är redo att hjälpa

Vad våra kunder uppskattar:

Våra skarpa priser, produkter av hög kvalitet och det stora urvalet till deras djur

Alltid i gång med att förbättra:

Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra logistiska partners för att optimera leveranstider och leveranskvalitet, så att din beställning alltid anländer säkert och i tid

Upptäck vår butik: https://www.brekz.se

Brekz.se online djurbutik

Kundservice som lyssnar – snabb och effektiv
Kundservice som lyssnar – snabb och effektiv Texte : Har du frågor? Ring +0045 89 87 70 02 (måndag till fredag kl. 9.00–13.00). Eller kontakta oss direkt via formuläret på vår webbplats. E-post: service@brekz.se (vi svarar så snabbt som möjligt).

Varför välja Brekz?

Konkurrenskraftiga priser, ett brett sortiment och mer än 25 års erfarenhet för dina djur.

Vi gör djurfoder och produkter tillgängliga för alla, med starkt fokus på pris, urval och kvalitet.

Brett sortiment

Ett noggrant utvalt sortiment av A-märken för hundar, katter, fåglar och gnagare, inklusive exklusiva produkter från Brekz.

Konkurrenskraftiga priser

Dra nytta av låga priser och rabatter på upp till 40% på många toppmärken året runt.

Leverans med track & trace

Snabb leverans till dörren med pålitlig track & trace via våra logistiska partners.

Pålitlig

Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter och tusentals nöjda kunder som litar på oss varje dag.

Promotion box for Brekz.se

Varje månad oemotståndliga erbjudanden!

De bästa erbjudandena för ditt husdjur, från fårhund till innekatt

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

163 avis

leverans till dörr.

leverans till dörr.

25 avril 2026

Réponse de Brekz.se

Vi är glada att ni fick paketet till dörren och att ni är nöjda.
Tack för din positiva återkoppling
Med venlig hilsen
Brekz kundeserive

Mycket bra bemötande.

Mycket bra bemötande.

Réponse de Brekz.se

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt bemötande.

Bra pris

Bra pris. Funkar bra med leverans. Kommer fortsätta att handla härifrån.

Réponse de Brekz.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb leveranstid

Snabb leveranstid

Réponse de Brekz.se

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt och smidigt som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

Snabb & smidig leverans

Snabb & smidig leverans, mycket prisvärt foder.

Réponse de Brekz.se

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra priser. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling. Inga problem med att lösa problemet. Uppskattat.

19 février 2026

Vera, Team Brekz

kattmat är jättebra pris och snabb…

kattmat är jättebra pris och snabb leveran

Lika bra som tidigare

Lika bra som tidigare! Återkommer garanterat. Bra utbud och priser. Snabb leverans ända hem 😍

Réponse de Brekz.se

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Toppen.

Snabb leverans och väldigt prisvärt.

Everything good-ish

Everything good, but the boxes are a bit thin, so they got mangled in the shipping process

Réponse de Brekz.se

Thank you for your feedback – we’re glad to hear that everything else with your order went well. We’re sorry that the boxes were a bit too thin and got damaged during shipping. We really appreciate your comment and will take it into account as we continue improving our packaging.

Kind regards,

Jag gillar era produkter

Jag gillar era produkter, men PostNord som leveratör är katastrof. Satt hemma en hel dag fick tre säckar hönsmat levererade men den fjärde säcken skickade de i retur.
Vet inte om jag vågar göra en beställning

3 mars 2026

Réponse de Brekz.se

Tack för att du delar din upplevelse och vad roligt att du gillar våra produkter. Vi beklagar verkligen problemen med leveransen och förstår att det har varit frustrerande.

Vi tar din feedback om leveranssituationen vidare och vill gärna hjälpa dig så att du kan känna dig trygg med en framtida beställning. Tveka inte att kontakta vår kundservice så tittar vi gärna närmare på detta tillsammans med dig.

Excellent o snabbt service

Excellent o snabbt service

16 avril 2026

Vera, Team Brekz

Skicka rätt antal av det som…

Skicka rätt antal av det som beställdes, inte tre av det som best och en fjärde som var åt h-vete fel!

14 août 2025

Réponse de Brekz.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att det uppstod ett problem med din beställning, men vi ser att vår kundservice har kunnat lösa detta åt dig. Tack för att du hörde av dig och för ditt tålamod.

Vera, Team Brekz

Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis…

Sehr gutes Preis Leistungsverhältnis und schnelle Lieferung direkt vor die Haustür.

Vera, Team Brekz

Det var mycket lätt att hitta den…

Det var mycket lätt att hitta den produkt jag ville ha. Priset var också det lägsta jag hittade. Är mycket nöjd med produkten.

9 avril 2026

Vera, Team Brekz

Bra produkter och smidig leverans!

Bra produkter och smidig leverans!

30 janvier 2026

Vera, Team Brekz

En savoir plus sur les différents types d'avis.