Banner for Breman Installatiegroep

Breman Installatiegroep Avis 4 608

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uiterst vriendelijke monteur en een bekend gezicht want een vaste monteur per regio/postcodegebied werkt voor beide partijen het beste. Geeft altijd goede uitleg en is er voor de klant. Kortom: iemand... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwam keurig op tijd, deed zijn werk naar behoren, vroeg of er nog problemen waren die hij eventueel zou kunnen oplossen Kortom prima service geleverd

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans les systèmes de CVC
  2. Service de réparation de systèmes de climatisation
  3. Fournisseur de climatisation
  4. Usine frigorifique
  5. Service de rédaction de CV
  6. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Écrit par l'entreprise

Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.

Iedereen energiepositief!

Écrit par l'entreprise

Samen zorgen we voor een beter woon- en werkklimaat, voor onszelf en volgende generaties
Daarbij maken we het leven van onze klanten gemakkelijker. Dit doen we niet alleen als collega's binnen Breman, maar ook in samenwerking met de hele keten. Met woon- en werkklimaat doelen we niet alleen op het binnenklimaat van woningen en gebouwen, maar ook op het sociale klimaat - tussen collega's, bij ons klanten en in de samenleving.

Onze serviceabonnement

Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.

Door jouw verwarmings-, warmwater- en ventilatieapparatuur regelmatig te laten onderhouden, voorkom je onverwachte storingen en onveilige situaties. Met periodiek onderhoud blijven jouw toestellen in topconditie.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kwam keurig op tijd

Kortom prima service geleverd

Ongekend slechte service.

Zeggen op het laatste moment af. Komen er op de dag van afspraak achter dat ze de onderdelen niet hebben. Moeten twee keer terug komen om te kijken wat de onderdelen zijn (terwijl ze de eerste keer als foto’s hadden gemaakt), doen verkeerde aannames mbt oorzaak van de storing. Met een service contract al 3 weken in storing.

14 avril 2026

Vervanging kachel, rookgaskanaal

De monteurs die de kachel en het rookgaskanaal hebben vervangen hebben keurig en netjes gewerkt. Toen ze klaar waren werd alles keurig opgeruimd en zelfs werd er om de stofzuiger gevraagd, perfect enorme pluim voor de mannen.

17 avril 2026

Monteur was vriendelijke en beleeft

Monteur was vriendelijke en beleeft
En heeft alles netjes achter gelaten
Topper is het

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat de monteur vriendelijk en beleefd was en alles netjes heeft achtergelaten. Dat waarderen we enorm.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte bedrijf Breman installatie..

Gaat niet in zee met Breman installatie, Onbekwaam, brutaal en onverzorgde monteurs. Zorgt voor overlast met parkeren. Ze komen de afspraken niet na, monteur die veel te laat aankomt, en als je belt waar de monteur blijft hebben ze geen idee. De monteur heeft het vies achtergelaten. Als ze iets oplossen creëren ze gelijk een ander probleem.

Avis spontané

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is begrijpelijk dat u zich erg stoort aan de manier waarop de afspraken zijn verlopen en aan de indruk die onze monteurs hebben achtergelaten. Wanneer u te maken krijgt met overlast, onduidelijkheid over aankomsttijden en een woning die niet netjes wordt achtergelaten, dan is dat niet de bedoeling.

Uw opmerkingen over houding, communicatie en de kwaliteit van het werk nemen we serieus. Dit vraagt om zorgvuldige opvolging, zodat we kunnen begrijpen wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen herstellen.

Wilt u uw contact- en adresgegevens met ons delen via klantervaring@breman.nl, zodat we dit kunnen bekijken?

Gewoon vakmanschap

Gewoon vakmanschap

8 avril 2026

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is mooi om te horen dat u ons werk als vakmanschap ervaart. We waarderen het dat u dit laat weten.

snelle werker

snelle werker, behulpzaam, goede informatie

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat u de monteur als snel, behulpzaam en duidelijk heeft ervaren. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te laten weten.

Noté 3 sur 5 étoiles

Contactmoment

Graag deel ik één opmerking . Een week voor de geplande afspraak heb ik contact opgenomen met het kantoor in Berkel en Rodenrijs en gevraagd of de monteur mijn broer kan bellen ipv mij als hij onderweg is. Mijn broer was in de gelegenheid om mij af te lossen, heeft zelf een drukke baan maar kon het even regelen om weg te gaan. Begrijpelijk dat hij er dan niet de hele ochtend hoefde te wachten. Het was geregeld, werd gezegd? Op de dag zelf ben ik gebeld en niet hij? Ik ontdekte laat het bericht van de monteur dat hij onderweg was en in alle haast heb ik toen mijn broer moeten bellen die onmiddellijk in de auto sprong. Uiteindelijk heeft hij daar nog 1u en 30 min moeten wachten voor de monteur verscheen? Kan dit niet efficiënter geregeld worden? Waren hier wel wat ontevreden over.

Beste klant,

Dank u wel dat u deze situatie zo duidelijk beschrijft. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor u en uw broer behoorlijk frustrerend was. Als u vooraf aangeeft dat een ander gebeld moet worden, dan mag u erop vertrouwen dat dit ook gebeurt. Dat dit niet is opgevolgd én dat uw broer vervolgens nog zo lang heeft moeten wachten, is begrijpelijkerwijs teleurstellend.

Uw opmerking is waardevol, omdat dit precies het soort communicatie is dat efficiënter en zorgvuldiger moet verlopen. Dit nemen we mee zodat dit in de toekomst beter geregeld kan worden.

Dank dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel vreemd verhaal dat een onderhouds…

Heel vreemd verhaal dat een onderhouds monteur geen afname doet omdat er een bepaalde plastic van de afvoerkanalen niet van het zelfde merk zijn die destijds notabene door Breman zijn geïnstalleerd. Dat dit via de onderhouds monteur gaat en niet rechtstreeks via Breman is onacceptabel en ronduit slecht.

9 avril 2026

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is begrijpelijk dat u verbaasd en teleurgesteld bent wanneer een onderhoudsbezoek niet doorgaat en u geen duidelijke uitleg krijgt over de reden daarvan. Zeker als de installatie destijds door ons is uitgevoerd, mag u verwachten dat dit zorgvuldig en rechtstreeks met u wordt besproken.

Het is niet de bedoeling dat u op deze manier wordt geconfronteerd met onduidelijkheid of dat u het gevoel krijgt dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service en beleefd

Goede service en beleefd

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te horen dat u onze service als goed en beleefd heeft ervaren. We waarderen het dat u dit laat weten.

Noté 5 sur 5 étoiles

De monteurs zijn er op de afgesproken…

De monteurs zijn er op de afgesproken tijd. Ze werken erg netjes en zijn super vriendelijk. Na installatie van de ketel de nodige uitleg gekregen. Wij zijn zeer tevreden.

14 avril 2026

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat de monteurs op tijd waren, netjes hebben gewerkt en vriendelijk waren in de omgang. Ook de uitleg na de installatie vinden we belangrijk, dus het is prettig dat dit goed is overgekomen. Mooi dat u zo tevreden bent.

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Afspraak wordt gepland, alles gecheckt, goede info van de monteur, en alles weer tip top in orde gebracht.

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat alles rondom de afspraak soepel is verlopen, dat de controle zorgvuldig is uitgevoerd en dat de monteur duidelijke informatie heeft gegeven. Mooi dat alles weer helemaal in orde is gebracht.

We geven uw compliment graag door aan het team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en erg behulpzaam

Zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Tijdens het onderhoud neemt men de tijd om zaken goed uit te leggen

Beste klant,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren, en dat er tijdens het onderhoud de tijd is genomen om alles duidelijk uit te leggen. Dat vinden we belangrijk in onze dienstverlening.

We geven uw compliment graag door aan het team.

Breman

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus