Brittajuul Avis

Bien

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Varmt anbefaling ❤️

Jeg har gået ved britta over flere år nu. Og aldrig har jeg haft det så godt. Hun har støttet og hjulpet mig så meget i den krise jeg var i. Hun har været en kæmpe hjælp til igen og finde min vej her i livet, lært mig at det okay ikk altid og været okay. Jeg er hende dybt taknemmelig for at have grebet mig.
Så jeg kan kun anbefale hende, hun er et fantastisk menneske

24 novembre 2025

Jordnær og empatisk

Er kommet ved Britta i flere år nu. Hos hende føler man sig ikke forkert, men tværtimod hørt og forstået.
Det er en proces tilpasset mit eget tempo, hvor jeg har fået konkrete redskaber og støtte til at arbejde med mine udfordringer.

18 septembre 2025

Kan kun anbefale Britta ❤️

Jeg kan KUN anbefale Britta, hun er MEGET empatisk og engageret, hun skaber et trygt rum, hvor alt er tilladt - siger sin mening på en mega god måde. På kort tid fandt Britta ind til hvad der skulle arbejdes med. Det var en fornøjelse hver gang, for jeg lærte noget nyt og fik små opgaver.
Britta har virkelig hjulpet mig på flere parametre og jeg er hende dybt taknemmelig og vil til enhver tid bruge hende igen, samt anbefale hende til andre. Derudover har ikke lang ventetid, da hun prioritere at have plads til nye klienter der har brug for en hurtig tid

27 mars 2025

Uprofessionelt opførsel

Terapi-timen virkede uprofessionelt, og Britta hev MEGET sine egne holdninger og meninger med ind i konflikten, og på et tidspunkt begyndte hun at blive helt modbydelig, og snakke ned til en.

MEGET uprofessionelt.
Vil aldrig anbefale nogen at bruge en krone sådan et sted.
Udfaldet var på alle punkter være end som inden timen startede, og dette var en gengældt følelse fra både min partner og jeg.

1 avril 2025
Logo de Brittajuul

Réponse de Brittajuul

Hej Jonas
Jeg er ked af at høre, at jeres oplevelse hos mig ikke levede op til forventningerne. Jeg er ærgerlig over at I ikke under sessionen, eller efterfølgende har givet udtryk for jeres utilfredshed.
Jeg håber, at I har fundet et bedre match, som passer til jeres behov.
Venlig hilsen
Britta