Mycket trevlig hjälpsam personal. Har fått en störningsljud i min Skoda Scala efter ett montage av en bas på BRL. Efter några besök och mailande felsökte de gratis. De hittade dock inget fel och Sko... Voir plus

Alltid god service enten om det bare er spørsmål eller andre spørsmål. Har vært kunde hos brl over tid, og har alltid vært fornøyd med varene jeg har kjøpt der. Feil forsendelse slapp jeg stress med... Voir plus

De erkände att kabeln som ska fungera med min V70 inte alls skulle fungera med min V70, jag har bytt stereo (ny från BRL) men missade att rattstyrningen inte fungerar utan en adapter, som finns hos BR... Voir plus

1. Entreprise d'électronique
  2. Magasin d'autoradios
  3. Service e-commerce
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin Hi-Fi
  6. Magasin de matériel home cinéma

Écrit par l'entreprise

Hos BRL handlar allt om ljud och bild till hemmet och bilen. Hos oss får du alltid en stor ljudupplevelse för varje spenderad krona!

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

3 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Dårlig kundeservice

Kjøpte ny bass habit forsterker, tok kvelden etter 1 uke, fått erfarne folk til og koble så alt er riktig, men brl mener koblingen er feil. Vi har sendt VELDIG mange eposter frem og tilbake, de er ikke behjelpelige på noen måte og får ikke levert tilbake. Det er 2500kr rett i dass, Udugelig kundeservice anbefales ikke!

13 avril 2026

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.

Jeg bestilte en WiiM Mini, som stod som værende på lager på hjemmesiden. Alligevel hørte jeg først 2 uger senere, at den faktisk ikke var på lager alligevel, og at leveringstiden nu var forlænget med en måned.

Efterfølgende blev leveringen udskudt igen, og i sidste ende endte jeg med at vente omkring 3 måneder på en vare, der oprindeligt skulle leveres inden for få dage.

Kommunikationen var mangelfuld hele vejen igennem, og jeg skulle selv følge op for at få information.

Som om det ikke var nok, forsøger de efterfølgende at opkræve betaling igen, selvom ordren allerede er håndteret. Det virker både uprofessionelt og utrygt.

Kan på ingen måde anbefales.

27 mars 2026

Beställde en Wiim mini förra månaden

Beställde en Wiim mini förra månaden, försenad, försenad igen och försenad igen. Den kommer aldrig men den finns hos andra återförsäljare så betyget kan inte bli högre än så. Jag beställde från Amazon istället, kommer på måndag, fraktfritt.

Rekommetion till BRL: se till att webbsidan tydligt visar att produkten inte finns i lager och att det inte går att beställa.

2 février 2026

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så gjorde jeg det.
Firmaet har hævet pengene den 19. januar for min bestilling. De har lige skrevet og udsat afsendelse af mit køb for 3. gang. Nu står der, at de måske sender den 3. februar.
For det første:
Bund ulovligt at hæve pengene før den dag de afsender.
For det andet:
Det er simpelthen ikke rimeligt over for kunden, at man udsætter afsendelse så længe. Bestilte varen den 9. januar.
Skriv i stedet at varen ikke er på lager upfront, så kunden har et valg.
HOLD DIG LANGT VÆK.
Det her er et firma som ikke har styr på tingene. Og jeg frygter at de er et scam og mine penge er tabt.

31 janvier 2026

BRL Kungens Kurva

BRL Kungens Kurva – mycket dåligt kundbemötande och undermåligt utfört arbete

Tyvärr en väldigt dålig upplevelse under hela besöket hos BRL Kungens Kurva. Kundbemötandet var dåligt från i stort sett all personal på plats – kaxig attityd och noll ödmjukhet.

Killen som kopplade in DSP:n i min Volvo V60 2020 skröt flera gånger om hur “lätta” V60-bilar är och att han gjort många tidigare. Trots det såg kabeldragningen under passagerarsätet riktigt illa ut.

När vi kom tillbaka för ljudinställning påstod de att en högtalare var trasig. Efter felsökning visade det sig att högtalaren inte var trasig alls. För att komma fram till detta behövde de koppla tillbaka originalsystemet – något som tog cirka 40–45 minuter bara för att koppla ur och i en kabel.

Vi påpekade redan från början att det underlättar mycket att lossa stolen för att komma åt ordentligt. Detta ignorerades helt eftersom de “gjort så många V60 tidigare”. Ironiskt nog slutade det ändå med att de gjorde exakt det vi föreslog från början – för att spara tid.

Jag kan ge BRL att de till slut löste problemet med att få starkare signal och att systemet fungerade rent tekniskt. Men kabeldragningen var under all kritik, och EQ-inställningarna lika så. Att sitta med öppna dörrar och baklucka för att ställa in ljud är inte professionellt.

I efterhand tog jag bilen till en person som bygger ljudbilar på riktigt från grunden. Där användes mätmikrofon, professionella program och rätt tillbehör för att analysera och justera ljudet korrekt. Resultatet var dag och natt – nu låter det riktigt bra.

Vill även tillägga att alla högtalare i bilen, inklusive systemljud som blinkers m.m., hade exakt samma inställningar på allt. Det är inte korrekt och riskerar i längden att förstöra komponenterna.

Skulle jag rekommendera BRL?
Ja – men endast om man är extremt noggrann med vilken BRL-butik man väljer.
Kungens Kurva rekommenderar jag absolut inte med den personal som finns där just nu.

End of the story! Har fått tillbaka en viss % av kostnaden. Dom har även snyggat till kablarna under sätet. Helt annat bemötande idag än tidigare det ska dom ha. Även erkännande att de blev tokigt! Vilket man förväntar sig!

19 janvier 2026

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Beställde på onsdagskvällen och paketet kunde hämtas ut hos postnord på fredag förmiddag. Bra priser, snabba svar på mail, bra prylar. Kommer defenetivt lägga fler beställningar därifrån

23 janvier 2026

Hurtigt og god service.

Vi købte en pioneer bilradio, men der manglede front panelet. (Det var selvfølgelig lidt træls juleaften)
Vi skrev til dem og inden for to dage svarende de tilbage at de ville sende en bilradio, samt en Qr-kode så vi kunne sende den første tilbage til dem.
Super service.

27 décembre 2025

Säljer på en de dyraste fast de finns billigare.

Besökt olika butiker och alltid kommit ut med rätt varor men priset har nästan alltid fördubblats, man kommer in och ska köpa ett slutsteg för 800kr men dem rekommenderar de dyraste kabelkitet som finns (kostar 800kr) även fast dem har billigare i butik, men alltid blivit nöjd med allt men man får stå på sig att köpa grejerna nån annan stanns där priset är lite bättre! Men rekommenderar starkt att köpa era slutsteg osv av dem då de alltid levererar. Men tråkigt att dem alltid försöker sälja på en massa grejer istället för att värna om kunderna och ge dem bra förslag och budget vänliga byggen för oss som inte är ”proffs”

27 décembre 2025

Great customer support

Great customer support. Shipped battery was wrecked by PostNord so I reached out to BRL support with proof and they immediately sent out a new one without additional stress. Great company to deal with. Thank you.

5 décembre 2025

Overholder på ingen måde leveringstid

Har købt ved BRL to gange nu. Den første gang kom det en uge for sent. Nå, det kunne jo være en fejl, og stod ikke akut og manglede varen.

Anden gang… nøjagtig det samme, og ingen svar på forespørgsel på mail. Her manglede jeg så varen, og forventede levering overholdt. Køber ikke mere ved BRL. Det er useriøst, især når de ikke engang gider besvare mails.

9 décembre 2025

Dålig kundservice

Tyvärr har jag haft en dålig erfarenhet med BRL. När jag fick problem med min DSP upplevde jag att kundservicen inte gav det stöd eller den hjälp jag behövde. För att förstå problemet bättre tog jag min utrustning till en annan firma som felsöker elprodukter, och efter deras genomgång kände jag mig ännu mer missnöjd med hur ärendet hanterats av BRL.

Utifrån min personliga upplevelse kan jag inte rekommendera BRL. Jag kommer själv inte att handla där igen.

14 novembre 2025