Har modtaget broderi bogen - men 2 istedet for 1? Lige lidt hjælper det - da det er noget lort . Sytråde istedet for broderi . Dårlig kvalitet og jeg er sikker på det kommer fra temu eller shein... Voir plus
Jeg bestilte broderi- og akvarel sæt i den tro at det var et svensk firma. Først hører jeg intet om levering og da jeg endelig høre noget viser det sig at de sender fra et firma der hedder Yanwen.. al... Voir plus
FUP - kan kun opfordre til at ANMELDE siden på Facebook af samme navn. Find de tre prikker i højre side og tryk ANMELD. Rapporter dermed til Facebook og anmeld til politiet. Det har jeg gjort. Selvom... Voir plus
Har fået min ordre i dag - det tog ca 2 mdr og 10 mailkorrespondancer 🙂 Produktet er ikke som på billedet på deres hjemmeside.
Har fået min ordre i dag
Har fået min ordre i dag - det tog ca 2 mdr og 10 mailkorrespondancer 🙂
Produktet er ikke som på billedet på deres hjemmeside.
Bestilling afgivet 28.1 - og stadig ingen varer men undskyldninger er der nok af 😤
- Stjerner !!!
- Stjerner !!!! Dette er et fup firma.
Jeg købte den 25-1 26 to akvarel malebøger pris 318kr. Får med det samme en ordrebekræftelse, og pengene trækkes med det samme. Nu her den 5-3 26 har jeg udvekslet 21 mails med firmaet! Så var der fejl i mit ordrenummer, så var der problemer med Fragtfirmaer, så var der så stor efterspørgsel hos dem at de simpelthen ikke kunne følge med, så ville den dame/mand ( eller snare AI ) Der skriver svar på mail, skrive på min pakke at det hastet, og da jeg ville have mine penge retur skriver de at jeg igen for tiende 11. 17. gang skal oplyse mit ordrenummer og de vil refundere mine penge de bekræfter i en mail at de vil føre pengene tilbage men nu er mit ordrenummer pludselig ændret og nu kan jeg ikke få fat i dem. Så sommersummarum er at dette firma er totalt fup de stjæler dine penge og sender aldrig nogensinde de ting man bestiller hos dem hold jer væk!!!!!
Christina Jensen.
Ren fup firma….
Ren fup firma….
Hold jer langt væk fra det!
Har bestilt nogle vare for 1,5 måned siden og de er ikke kommet MEN pengene er trukket…
Hold jer væk fra siden!
Har ikke modtaget mine vare
Har ikke modtaget mine vare, men pengene er trukket. Der er gået 30 dage og jeg har opgivet handel aldrig i det fup firma
Bestil ikke fra denne side !
Fup og svindel
Fup og svindel. Hæver pengene, får ingen varer og vrøvle svar på mails. Bad om penge retur, fik 3 gange at vide at de var på vej. Ingen penge modtaget. Har nu gjort indsigelse i banken. HOLD JER VÆK FRA DET FUP FIRMA!!!
FUB firma
FUB. Jeg har også betalt og intet modtaget. Jeg har skrevet og aldrig modtaget svar.
De er ret gode til svindel, for se deres egen reklame med trustpilot, ikke der er nogle anmeldelser bag, det er et billede. Jeg ser ofte reklamer på de sociale medier der vil jeg følge dem og skrive min oplevelse.
Useriøs virksomhed
Useriøs virksomhed. Pengene trukket ved bestilling. 2 mdr. efter har jeg ikke modtaget varer. Har sendt adskillige e- mails om ønske om refusion. Modtager personliggjorte AI generede svar. Kommunikationen kører i ring. Umulig at komme i kontakt med virksomheden.
Ingen varer modtaget
Ingen varer modtaget. Pengene trukket og der besvares ikke på henvendelser på mail
Ville give nul stjerner hvis jeg kunne
Ville give nul stjerner hvis jeg kunne. Modtager et sysæt til trods for der står broderi. Det er tydelig varer som er købt på Temu. Dårlig kvalitet og produkt. Har forsøgt at kontakte flere gange for at få udleveret returnerings adresse, men selvfølgelig intet svar. Køb ikke via hjemmesiden
Kæmpe fup!!!
Kæmpe fup!!!! Bestilte i januar og har intet modtaget. Hold jer langt væk.
Fupfirma !!!
Fupfirma !!!
Køb ikke noget fra dem.
De trækker pengene og du hører ikke mere fra dem !
Kæft jeg hoppede også i
Kæft jeg hoppede også i. Opdager for sent at hverken link til mail eller telefon er aktivt. Har bestilt 7.2 og fik straks en troværdig bekræftigelse og så tavshed:(
Total fup firma😕
Total fup firma😕
Glemte også at tjekke trust pilot inden bestilling og lige som alle andre, så har jeg ikke fået bestilling endnu og pengene er allerede trukket, øv😕
har ikke modtaget min ordre
har ikke modtaget min ordre, har skrevet flere gange men ingen skriver et svart retur!
TATAL FUP
Jeg faldt også i fælden
Jeg faldt også i fælden.
De snyder folk, man får ikke de bestilte varer og de trækker pengene med det samme. Samtidig snyder de på deres web side, med antal stjerner på Trustpilot.
Hundrede procent scam
Som andre faldt jeg for fristelsen og en troværdigt udseende hjemmeside. Ærger mig gul og blå over at jeg ikke tjekkede her på trustpilot, gør jeg ellers altid - men dette så meget prof og troværdigt ud, så jeg sænkede paraderne på det helt forkerte tidspunkt - piiiiiiiis !
Så skuffet har bestilt i januar
Så skuffet har bestilt i januar, pengene er trukket og har intet hørt siden fub firma