BROEN Shopping Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Det er et dejligt sted at handle- stort udvalg og god inspiration til både børn og voksne… og jeg i dag har jeg oplevet EKSTRA GOD OG VENLIG kundeservice

L'entreprise a répondu

Leider auch reingefallen. 910 Kronen für vergessene Parkscheibe. Du wirst als Tourist aufgelauert. Einkaufszentrum wirbt mit 4 Stunden kostenlosem Parken. Bereits 15 min nach Ankunft hatten wir unser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vorsicht beim Parken bei Broen! Es wird auf ausländische Kennzeichen gewartet. Trotz Needit Parkscheibe haben wir einen Strafzettel vom privaten Kontrolldienst bekommen. Needit stellt automatisch 30... Voir plus

Absolute Parkabzocke - 4 Stunden gratis Parkzeit hörte sich super an. Dann hab ich angeblich auf einem falschen Platz gestanden- war weder ein Behindertenparkplatz noch irgendwie gekennzeichnet. E... Voir plus

1. Centre commercial

Informations provenant de diverses sources externes

På BROEN Shopping finder du 60 butikker, der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte, inspirerende univers. Kom og nyd den gode stemning, få noget lækkert mad og shop spændende nyheder indenfor alle kategorier. Følg vores univers af mode, gadgets, kulinariske oplevelser og events her på siden samt på vores Facebook side.

Bas

TrustScore 2 sur 5

178 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 17 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

P-afgifter

830 kr. i p-afgift på en helt tom parkeringsplads...
Jeg har altid haft det lidt skidt på vegne af butikker med få kunder, da jeg håber det bedste for lokale erhvervsdrivende. Der har jeg det nu modsat på Broen. Jeg håber de istedet etablerer et system med nummerpladegenkendelse, så risiko for forkert indstillet eller glemt skive minimeres.

6 septembre 2023

Afgift for at parkere på Kr. 830,-......

En defekt p-skive berigede os med en afgift på Kr. 830,- :(
Fair nok at p skive skal stiles og reglerne skal overholdes. Men set i betragtning af at de fleste pladser er fri og der på ingen måde er mangel på parkeringspladser sammenholdt med at man føler sig konstant overvåget af p-vagter som render rundt og leder efter "fejl" og kun har det ene formål at udstede afgifter.
Vi er for nu færdige med at køre til Broen for at shoppe. Det vandvid vil vi simpelthen ikke stå model til eller støtte økonomisk.
Broen score kassen på at leje parkeringspladsen ud - broen har ingen interesse i at opsige lejemålet. P-selskabet har kun een indtægtskilde til at drive deres virksomhed og det er afgifter - hvem betaler ? Det gør du og jeg som laver en minimal fodfejl.....
Kunne jeg give mindre end en stjerne så havde jeg gjort det.

3 août 2023

830,00

830,00
Parkerings helve-de.
P-vagtens paradis.
Regnvejr i Esbjerg og valgte og bruge centeret.
½ times forfilm og reklamer, 20 min for sent op til bilen.
Ondt i maven og en regnfkld dag blev lige en del mørkere.
Kan IKKE anbefale stedet.

5 juillet 2023

Stop dog det parkeringsbøde-p..

Stop dog det parkeringsbøde-p..
Jeg kan godt forstå at centeret bliver vurderet under middel.
Men det er ærgerligt at jeres grådighed for parkering går ud over shopping centerets vurdering. Føj for den da...

20 juillet 2023

Jeg håber folk boykotter dette…

Jeg håber folk boykotter dette parkering vanvid de vil gerne have man handler lokalt og støtter butikker i broen, endnu en gang sad i bøde i vinduet på 830kr fordi batteriet var gået ud sætter ikke mine ben der mere overhovedet man kan bare indføre betalings parkering,
Kør andre steder end broen og gør jeres indkøb.

20 juillet 2023

Vorsicht beim Parken

VORSICHT - wir haben ab 17:45 Uhr nur 90 min geparkt - dafür gab es bereits um 18:13 Uhr einen gelben Schein mit 830 DKK "Parkgebühr"- es wartet ein Parkwächter nur darauf, auf einem leeren Parkplatz jemanden ohne eingestellte Parkscheibe zu finden - Beweise, die wir an den Parkdienst geschickt haben, dass wir vorher noch gar nicht in Esbjerg waren, werden vollständig ignoriert und nur auf die Parkscheibe hingewiesen - dazu keine interessanten Geschäfte - wir kommen hier definitiv nicht mehr her
ATTENTION: we came at 5:45 pm and had just at 6:13 pm a yellow paper with 830 DKK "parking fee" - They ignore proofs, that we were not in Esbjerg just before and they only insist on using a parking disc.
Plus uninteresting shops - we`ll never come back.

27 juin 2023

Réponse de BROEN Shopping

Kære "Gabi", send os gerne en mail på info@broenshopping.dk, så undersøger vi gerne forholdende for jer. Ønsker jer en god dag, venlige hilsner BROEN Shopping

Janni Baslund Dam

Kære Janni Baslund Dam

Det er nu anden gang jeg har modtaget en pisgul hilsen fra dit korps af nidkære pengejægere på taget af Broen shopping center. Og lad os med det samme være enige om at det aldrig er kærkomment at få parkeringsbøder nogen steder, for nu at bruge dine egne ord. Det er slet ikke for at være efter vagten, som bare gør hvad du har bestilt ham til. Har er formentlig også træt af at skulle agere boksebold for Broen-shoppings kunder. I et indlæg på jv.dk bedyrer du ellers, at det ikke har noget at gøre med centrets omsætning, da I slet ikke tjener penge på de mange, bøder der hver dag udskrives. Slet ikke. Det er derimod for at de onde pendlere ikke skal tage alle parkeringspladserne fra de folk, der rent faktisk har ærinder i centret. Underforstået er det altså for at hjælpe de mange lokale borgere der gerne vil lægge deres penge i centrets butikker, de skal bare lige huske at sætte skiven når de parkerer.
Men du ved jo udmærket godt ved, at det netop er dem der betaler!
Javist, der er da skilte og I gør jer bestemt umage for at alle er informeret om de vilkår I har besluttet.
Men er info nok til at undgå fejl fra kunderne side? Har I samme regimente og nultolerance for fejl på kontoret?
Ved at holde et parkeringsselskab op som skjold foran jer, vælger I at der ikke er plads til at kunderne begår fejl. Lægger man oveni det, bunken af dine copy/paste standardsvar til ærgerlige kunder her på siden, får det hele driften af butikken til at fremstå agressiv, konfliktsøgende og arrogant.

Parkering kunne sagtens afvikles på en langt mindre kontroversiel og grådig facon, med for eksempel nummerpladescannere eller noget tilsvarende. Det benytter man, som du sikkert ved alt om, mange steder hvor man ikke er så afhængig af hver eneste krone at man må udnytte ens egne kunders ligegyldige småfejl og samtidig belaste ens egne lejere med vrede kunder og nedsat fortjeneste.
Jeg har ondt af dine lejere. Jeg har spurgt i mange af de ansatte i butikkerne, og de ryster resigneret på hovedet over at de skal belemres med noget, der kunne afvikles helt uden misforståelser og fejl.
Næste gang du er nysgerrig efter at vide om I gør det godt i Broen shopping, så lad være med at spøge COWI. Prøv at spørge dine kunder, dem der befinder sig i bygningen, både de handlende og dine lejere. Svaret er entydigt og står at læse i det store flertal af indlæggene her på siden.

Jonas

24 mars 2023

Hold Jer fra Broen - deres sjæl er solgt til parkeringsfirma

Broen, byens velnok grimmeste bygning på en god beliggenhed, har mistet respekten i lokalsamfundet, da man hyrede et privat p-selskab til at håndhæve nogle uigennemtænkte parkeringsregler.
Der er MASSER af parkeringspladser på taget, men når man snævrer parkeringen ind til 4 timer, og tilmed forsøger at argumentere for dette med “den centrale beliggenhed” så har man spillet fallit.
Jeg skyder ikke på parkeringsvagterne, det er jo lønnet til at agere som de gør. I stedet burde Broen jo kigge på, hvad man vinder ved disse regler.
Hvis man frygter at de lokale beboere benytter stedet som privat parkering, eller at rejsende med toget sætter bilen i længere tid, så kunne man jo nøjes med at regulere uden for åbningstid. Større er byen altså ikke.
Folk der parkerer på taget kommer gudhjælpemig for at bruge penge i øjebæen, og dette burde man have mere respekt for.
Jeg har ikke selv fået en p-afgift ved Broen da jeg ikke handler der, grundet Broens parkeringståberi.
Jeg vil opfordre alle andre til at bruge penge andre steder i byen eller online.
Kommunen burde agere i dette.

17 mars 2023

P-vagt

Skulle bare lige ind efter et spil det tog 10minutter,det kostet da lige 830 kroner da min p-skive var 2 minutter forand, min skyld men man må sku da var lidt menskelig.

11 février 2023

Emsige P vagter

Jeg fatter simpelthen ikke, at I har disse nævenyttige og emsige p-vagter til at rende rundt på taget for at udskrive p bøder i en tid hvor rigtig mange mennesker har svært ved at få økonomien til at hænge sammen, pga. prisstigninger på stort set alt.
- Jeg ved så også godt det var min egen skyld, batteriet var åbenbart flad på min p-skive, det havde jeg så ikke lige set, men kr. 830,- for at holde et kvarter på et næsten tomt tag er altså mange penge for en pensionist..
Det kan I sgu ikke være bekendt. Jeg finder et andet sted at handle fremover. - og I behøver ikke at tilføje jeres standard svar her, den har jeg læst..

11 janvier 2023

Det er på ingen måder mistænksomt

Det er på ingen måder mistænksomt, at der pludselig kommer 3 vildt positive anmeldelser omkring BROENS.. parkeringsplads .. og så endda alle på samme dag :-) sikken et tilfælde nu hvor alle andre anmeldelser kommer løbende med flere dages mellemrum.
Det første JEG har behov for, når jeg har været et sted og IKKE fået en p-bøde, er da straks at gå ind og rose virksomheden..... for deres p-vagter eller parkeringsmuligheder.
Tænkt at 3 andre individer deler dette unikke behov og så at de alle skulle parkere på broen OG undslippe en p-bøde på samme dag.
Gad vide hvad oddsene er for det.

2 janvier 2023

Kære Simon

Som alle andre, glædes vi også over positive anmeldelser, omvendt tager vi også et ansvar, hvis vores kunder har ris fremfor ros til os - også når det handler om en uberettiget parkeringsafgift, dette tillader vi - som skrevet tidligere til dig - naturligvis IKKE!.

Derfor - har du været uheldig med en p-afgift, så lad os høre fra dig, og gerne pr. mail på info@broenshopping.dk, så vi kan hjælpe dig.

Venlige hilsner, BROEN Shopping

P-forholdene giver ingen mening

P-forholdene giver ingen mening. Hvorfor have begrænsninger 24 timer i døgnet, efter de almindelige butikker har lukket? Det er et kæmpe problem, hvis man feks er til helaftensfilm. Jeg har endnu til gode at være i Broen og se en fyldt parkeringsplads, og det er med hjertet oppe i halsen, at man parkerer, selvom man overholder reglerne, for p-vagterne er voldsomt aktive på helt små marginaler.

16 décembre 2022

Kære Karoline

Blot så vi er helt enige, så ønsker vi selvfølgelig på ingen måder, at vores kunder belastes af en parkeringsafgift, men vi er også nødt til at understrege, at de udskældte parkeringsvagter jo bare gør deres arbejde, ligesom du og vi gør vores. De er ansat af parkeringsselskabet til at kontrollere korrekt parkering. Omvendt vil vi ALTID hjælpe vores kunder, hvis de skulle have fået en uberettiget parkeringsafgift, dette tillader vi naturligvis ikke!.

Qua vores centrale beliggenhed, kan vi desværre ikke tilbyde fri parkering, men vi tilbyder 4 timers gratis parkering mod korrekt indstillet p-skive.

Derfor send os gerne løbenummeret, som står øverst på din parkeringsafgift, så vil vi gerne tjekke op på sagen. Send det venligst pr. mail på info@broenshopping.dk

Venlige hilsner - og godt nytår
BROEN Shopping

Fantastiske parkeringsmuligheder og…

Fantastiske parkeringsmuligheder og meget fair parkeringsvagter der blot overholder de skrevne regler

31 décembre 2022

Kære William
Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder os meget.
Ønsker dig et godt nytår. Mange hilsner BROEN Shopping