Det er et dejligt sted at handle- stort udvalg og god inspiration til både børn og voksne… og jeg i dag har jeg oplevet EKSTRA GOD OG VENLIG kundeservice
L'entreprise a répondu
Leider auch reingefallen. 910 Kronen für vergessene Parkscheibe. Du wirst als Tourist aufgelauert. Einkaufszentrum wirbt mit 4 Stunden kostenlosem Parken. Bereits 15 min nach Ankunft hatten wir unser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vorsicht beim Parken bei Broen! Es wird auf ausländische Kennzeichen gewartet. Trotz Needit Parkscheibe haben wir einen Strafzettel vom privaten Kontrolldienst bekommen. Needit stellt automatisch 30... Voir plus
Absolute Parkabzocke - 4 Stunden gratis Parkzeit hörte sich super an. Dann hab ich angeblich auf einem falschen Platz gestanden- war weder ein Behindertenparkplatz noch irgendwie gekennzeichnet. E... Voir plus
L'entreprise a répondu
På BROEN Shopping finder du 60 butikker, der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte, inspirerende univers. Kom og nyd den gode stemning, få noget lækkert mad og shop spændende nyheder indenfor alle kategorier. Følg vores univers af mode, gadgets, kulinariske oplevelser og events her på siden samt på vores Facebook side.
Exnersgade 20, 6700, Esbjerg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 17 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Parkering
P-bøde
Det er allersidste gang vi handler i broen, det bliver helt klart fremover i Herning. De forstår noget omkring parkering.
Meget træls for broen, at deres regler angående parkering skal ødelægge, at man fravælger dem, og vælger Herning istedet. :(
Kan også de her på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, som er utilfreds med jeres regler angående parkering. Måske er der noget om sagen.

Réponse de BROEN Shopping
Efter en ellers hyggelige aften med spisning og bio i Broen, vendte stemningen brat da der var den irriterende gule lap i vinduesviskeren! Vi parkerede søndag kl. 17.15 og spiste i Broen inden turen til bio. Vi havde beregnet at spilletiden passede med at vi kunne nå ud til bilen inden de 4 timer som europark eller andre har besluttet man må holde der. Men inden filmen startede blev der vist 25-30 min. reklamer og andet, så der havde vi undervurderet "spilletiden" Så som jeg frygtede og spekulerede på de sidste spændende 15 min. af filmen, hang der en gul lap i vinduet. Lappen var placeret kl. 21.16, altså ét minut efter vi skulle have flyttet bilen! Vi var ved bilen kl. 21.30. Parkeringspladsen var desuden næsten tom, så jeg ved ikke hvem vi har generet der, siden det skal koste kr. 795.-?! Det er en pengemaskine Broen har hyret! Jeg kommer ikke i Broen igen, da der åbenbart ikke er plads til os der kommer udenfor byskiltet, og derfor er nødt til at belaste Broens P-plads! Det bliver Kolding Storcenter fremover, med gratis ubegrænset P-plads, og væsentligt større udbud!

Réponse de BROEN Shopping
Ublu p-gebyr for ingenting. Hvis pengene gik i kommunens kasse kunne jeg forstå det. Men nej - det går lige i gribbenes(Teuropark) lommer.
Trist at det skal være en malkeko. Argumentet med at der ellers vil være p-problemer…..Stop jer selv.
Heldigvis kan man bare lade være med at handle i Broen - og sådan bliver det. Der er masser af butikker som ikke har solgt sin sjæl til parkeringsgribbene.
Synd for de ellers gode butikker.
Broen Shopping gør meget for dig 🙏🏼
Vi tager ofte i Broen Shopping, både for at handle ugentligt og til alle deres arrangementer. Man mærker virkelig, at de gør meget for at gøre det bedste for kunderne med arrangementer på alle årstider.
Jeg kan kun anbefale at tage derind, både til at besøge butikker og til deres arrangementer 😊
Schade, dass ich gezwungen bin wenigstens einen Punkt zu vergeben, sonst wären 0 Punkte die bessere Variante. War mit meiner Tochter heute für 20 Minuten im Broen Shoppingcenter bei H&M. Leider haben wir erst auf dem Rückweg zum Auto die Hinweisschilder gelesen, die darauf hinweisen, dass die Parkscheibe ausgelegt werden muss. Allerdings wird weder auf den englischen noch deutschen Hinweisschildern darauf hingewiesen, dass ein Nichtauslegen der Parkscheibe eine Strafe von 795,00 DKK nach sich zieht. Da der Strafzettel direkt nach unserer Ankunft an unser Auto gehängt wurde, gehe auch ich davon aus, dass die Parkwächter gut versteckt auf ausländische Touristen warten, um sie abzuzocken. Für so ein Verhalten fehlt mir jegliches Verständnis. Deswegen werde ich morgen meine bei H&M gekauften Klamotten zurückbringen. Außerdem werde ich mich auch beim Broen Shoppingcenter sowie bei Europark beschweren, auch wenn dort wahrscheinlich keine Aussicht auf Erfolg besteht.
Biograftur til lige under 1000kr.
Fik en bøde på 795 kl. 21.43 om aftenen efter at have været i biografen for en "defekt" p-skive (var ikke defekt).
Latterlig aggresiv p-politik Broen har, jeg har handlet og shoppet i Esbjerg over 20 år og har aldrig fået en p-bøde før nu på Broen... Aldrig mere skal jeg handle på Broen!
Man kan tydeligt se på anmeldelserne herinde, at alt for mange har problemer med aggresive p-vagter på Broen. Broen svarer heller ikke på beskeder man sender til deres kundeservice...
Køb ind og gå i biografen andre steder end Broen!

Utroligt at der skal være en så agressiv P-kontrol 🤬🤬🤬
Gør dig selv en tjeneste, gør dine indkøb et andet sted og spar 795,-
Og spar mig venligst for jeres standartsvar om 4 timers fri parkering - det er aldrig et problem at finde en p-plads om aftenen i Esbjerg.
Var i dag en tur i broen shopping med min søn på 5 år. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse ❤️ han havde en fest over de gamle retro spillemaskiner man kunne spille på helt gratis på og løb rundt på skattejagt efter ting han kunne få gratis via hans "børnebillet" som man kan købe her i ferie, med den er også en bio billet så vi slutter dagen af med en tur i biffen. Hvor er det fantastisk at broen shopping gør SÅ meget for ungerne ❤️❤️❤️ stor ros til det smilende personale der glade tog imod børnene. Tak for en skøn dag
Ta’ til Kolding storcenter i stedet!
Okay center, men kommer du bare præcis 5 min. for sent ud til din bil efter “4 timers gratis parkering” efter at have brugt massevis af penge i center og biograf…og din film var 5. min for lang, så har der allerede stået en p-vagt fra Europark og ventet på, at du skulle ha’ en p-afgift.
Selv med massevis af ledige p-pladser på en mandag aften stanger de alle de p-afgifter ud, de kan - DET giver en dårlig oplevelse og et indtryk af, at ALT er gjort til en indtægtskilde i centret.
I Kolding Storcenter ER parkering gratis og LIGE SÅ LÆNGE man er der!
Tak for jeres svar - det ændrer ikke på min oplevelse eller opfattelse. Jeg kommer ikke igen!

Réponse de BROEN Shopping
Skønt at man bliver gjort tydelig opmærksom på, at man skal huske at stille sin P-skive.
Heldigvis er der rigtig mange skilte👍😀
Får pludselig brev om p-bøde en måned gammel, ingen seddel på bilen eller anden information. Så kan man jo påstå hvad som helst.
En forretning der udsteder p-bøder til kunderne kan kun betegnes som et amatørforetagende, andre storcentre klarer det fint uden.

Réponse de BROEN Shopping
Handel et andet sted, p vagter bruger alle midler for at give dig en p bøde, de er provisions lønnet så deres løn afhænger af p indtægter , har klaget til center chef, men hun vil ikke gå ind i sagen, havde parkeret fra 9 til 10, de havde taget 6 billeder hvor en plastik p Skive havde flyttet sig , og var ulæselig, men kan bruge den alle andre steder i Esbjerg, troede at forholdene var blevet bedre,det ca 3 år siden jeg havde den oplevelse

Réponse de BROEN Shopping
Super dejligt shoppingcenter med masser af spændende butikker og gode spisesteder. Et perfekt sted til juleshopping eller hvis julestemningen skal have "en på nissehuen".

Réponse de BROEN Shopping
BROEN har mange gode butikker og faciliteter som min lille dreng på 2 år elsker at være med til. Og så er det et flot shoppingcenter.

Réponse de BROEN Shopping
Enormt fint shopping center, med indkøbsmuligheder til alle - både børn og voksne. Fine spisemuligheder og så er der ofte arrangementer til de yngste. Altid rent og fint.

Réponse de BROEN Shopping
BROEN Shopping er altid garant for en god tur med familien. Den byder på noget for alle og enhver 🤩👍🏻

Réponse de BROEN Shopping
Har været i biografen med en super oplevelse indtil p vagten kommer. Vi kommer kl 18 og kører efter kl 22 og har fået en bøde. Så p vagten ligger på lur, rundt om hjørnet og holder øje med om du overskrider med 5 min…..