Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Auto is verkocht aan iemand anders terwijl we een afspraak hadden gepland. Ik was al onderweg en toen heeft hij de auto in de tussentijd verkocht.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens mijn zoektochten voor een goede standkachel ben ik bij Brooks Motors uitgekomen. Na wat emails over informatie, waarbij ik keurig snel en informatief informatie kreeg. Is deze opgestuurd en ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Garage automobile
  2. Service de restauration d'automobiles
  3. Magasin d'accessoires automobiles
  4. Société de production de films

Écrit par l'entreprise

Brooks Motors houdt zich bezig met de verkoop, reparatie en restauratie van oldtimers.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aanrader voor onderhoud Mini

Ik heb mijn Mini hier na enthousiaste aanbevelingen naartoe gebracht, en de jongens van Brooks hebben alle verwachtingen overtroffen. Met hun enorme deskundigheid, uitstekende service en vriendelijke benadering is dit dé plek voor je klassieke Mini!

31 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Auto is verkocht aan iemand anders…

25 octobre 2023
Logo de BROOKS MOTORS

Réponse de BROOKS MOTORS

Beste Niels Weggers

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat het frustrerend is als een auto waar u interesse in heeft, in de tussentijd wordt verkocht. Bij Brooks Motors werken we op basis van ‘first come, first serve’, tenzij er een aanbetaling is gedaan om een auto te reserveren. Dit betekent dat we een auto pas vastleggen zodra er een definitieve toezegging met aanbetaling is gedaan.

We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn over de beschikbaarheid en begrijpen dat dit in uw geval ongelukkig heeft uitgepakt. Mocht u nog interesse hebben in een vergelijkbare auto, dan helpen we u graag verder om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Neem gerust contact met ons op via info@brooksmotors.nl, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Brooks Motors

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit hoog in het vaandel

Tom en Renk hebben een oldtimer opgezocht en in technische top-conditie gebracht en vervolgens geleverd. Erg blij mee. Ze hebben het vertrouwen wat we in hun hadden waar gemaakt.

3 août 2023

Goede klandvriendlijkheid bij aanschaf Standkachel

De standkachel was op tijd geleverd en makkelijk te installeren doormiddel van de stap voor stap gids en de installatie video. Ik kreeg meteen reactie toen ik belde en ik werd gelijk vriendelijk geholpen door Renk, waardoor ik de kachel aan de telefoon al werkend had.

1 janvier 2023

Zeer kundig en passie

Zeer kundig en hulpvaardig, passie voor oldtimers en denken echt onwijs goed met je mee. Ze maken het echt zo als je het hebben wilt

15 juin 2022

Vriendelijke gasten

Vriendelijke gasten, breng je auto en je weet dat er goed voor gezorgd wordt. Nemen de tijd om net even wat extra te doen zodat je auto weer werkt en blijft werken. zijn altijd bereikbaar en komen vertrouwelijk over!

16 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze hebben onze auto goed verkocht!

De aardige jongens van Brooks Motors hebben in opdracht een auto verkocht. Ze hebben dat op deskundige en betrouwbare wijze gedaan, waarbij we steeds op de hoogte werden gehouden van de voortgang. Ze hebben de auto vakkundig schoongemaakt en d.m.v. professionele foto's te koop gezet. De kosten van het uitbesteden vielen in het niet bij wat het aan moeite had gekost om dit zelf te doen.

3 septembre 2022

Fijn bedrijf

Leuk bedrijf, enthousiaste gasten. Niet de snelste, maar geven wel juiste zorg aan je oldtimer. LPG laten inbouwen bij hun, alles was netjes & RDW gekeurd

14 septembre 2022

Top service en vakmanschap

Tom en Renk hebben al meerdere malen uitstekende service verleend aan mijn classic Mini. Elke keer als ik de auto ophaal (of wanneer ze deze thuis bezorgen) voelt het alsof ze een toverstok gebruiken ipv bouten en moeren. Uitstekende service en vakmanschap.

27 septembre 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed omschreven

Netjes verpakt, goed omschreven. 1 dag later verzonden maar dat mag de pret niet drukken

24 juillet 2022

Een hele prettige koopervaring

Een hele prettige koopervaring. Het contact met de verkoper was snel en accuraat. Email werd heel snel beantwoord en het selecteren en betalen via de link/website ging prettig en snel. Top. Hier kunnen veel verkopers een voorbeeld aan nemen. Mvg

11 mai 2022

Top ervaring

Hele goede ervaring gehad met deze boys. Heb hier onderdelen voor mijn Land Rover Discovery gekocht en ze hebben mij erg goed geholpen. Ze hebben mij eerlijke prijzen en goede adviezen gegeven, zelfs als dit niet in eigenbelang was. Bovendien erg attent en aardig. Al met al een erg goede ervaring!

4 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke jongens die hard werken

Eerlijke jongens die hard werken, staan altijd klaar als je ze nodig heb. Ik had onderdelen nodig voor mijn oldtimer, maar had geen tijd om het zelf te monteren. De jongens van Brooks Motors hebben de klus met beide handen aangepakt en alles werkt weer naar behoren. Wat een service!!

3 mai 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus