Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Broring, beddenwinkel op het Gelderlandplein is een zeer betrouwbare winkel, waar de medewerkers uitgebreid en kundig advies geven. Gewoon eerlijk zoals je t wil horen, zodat je een weloverwogen ke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de chambre à coucher
  2. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Ontdek de wereld van Bröring voor gezond slapen en mooi ontwaken, vol ideeën en inspiratie over slapen, ontspannen en genieten. Bröring verzekert u van een royale keuze uit bijzondere en gerenommeerde merken op het gebied van slaap- en kastsystemen, woontextiel en -accessoires, bed- en badlinnen, dekbedden en kussens.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A dream come true

Een tijdje geleden hebben wij op vakantie in Engeland op een matras geslapen die we fantastich vonden. Terug in Nederland hebben we contact opgenomen met Bröring omdat we zagen dat zij dit merk - Harrison Spinks- in de winkel hadden. Het matras zelf werd niet meer verkocht. Roger Blankert heeft contact opgenonomen met de makers in Yorkshire en er voor verzoorgd dat wij precies dat matras konden bestellen. Gisteren geleverd. Precies wat we hoopten.

27 mars 2026

Uitstekend advies

Uitstekend advies, meedenkend en flexibel toen we er twee weken later achterkwamen dat de bestelde hoofd borden te hoog waren

3 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Broring speciaalzaak in bedden en alles daar omheen

Gewoon eerlijk zoals je t wil horen, zodat je een weloverwogen keus kunt maken.
Hier gaat t niet primair om een speciaal merk, maar om hoe en waarop jij het beste zal slapen.

26 février 2026

Bröring

Zaterdagmiddag bij Bröring Gelderlandplein naar binnen gelopen voor een nieuw bed. We zijn geholpen door Igor van den Hout. Die neemt eerst rustig de tijd om ons te leren kennen en onze slaapwensen te begrijpen. Daarna in alle rust wat bedden kunnen proberen, allemaal heel rustig en zonder dat er in een bepaalde richting wordt gestuurd. Maar we merken ook dat door zijn ervaring en betrokkenheid we toch snel uitkwamen bij de voor ons juiste bedde. Dan pas wordt er ingezoomd op de technische aspecten en verschillen en komt zijn kennis naar voren en met zijn advies hebben we de keuze gemaakt. We hebben het ervaren als uitmuntende service, Igor is een absolute aanrader!

14 février 2026

Al 10 jaar een loyale klant van Broring , dankzij STEPHAN PRINS

Al 10 jaar een loyale klant van Broring slaapcomfort, Gelderlandplein Amsterdam . Niet alleen dat zij de kwalitatief hoogste slaapcomfort producten voeren , maar vooral omdat de heer STEPHAN PRINS gedurende die tijd mijn persoonlijk adviseur is . Hij beschikt niet alleen over een grote deskundigheid over het gevoerde assortiment, maar heeft ook een sterk empathisch vermogen op een moeilijk marktsegment waarbij een match tussen wat jij nodig hebt uit het Broring assortiment en welke prijs/ kwaliteit van het product naadloos op elkaar aansluiten, mijn ervaring is dat hij nadrukkelijk boven zijn collega’s in alle opzichten uitsteekt , daarenboven zeer service gericht is en zeer to the point is.
Ik dacht dat hij de directie van Broring voerde , dat is niet het geval maar helder is voor mij wel dat hij voor mij al 10 jaar de onmisbare schakel is tussen Broring en ondergetekende en zou hem graag in een meer leidinggevende rol binnen Broring zien functioneren .

29 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant…

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Bröring. De kwaliteit van hun producten is uitstekend en de service is altijd geweldig. Degene die mij meestal helpt is Stephan Prins; hij is vriendelijk, deskundig en neemt echt de tijd om mee te denken. Absoluut een aanrader!

29 janvier 2026

Verkopers met gedegen productkennis

Onlangs met mijn vrouw naar Bröring geweest om een nieuw dekbed te kopen. Zeer correct en deskundig te woord gestaan door Gianno en Igor. Met gerichte vragen zorgden zij dat wij tot de beste keuze kwamen. Een week later aldaar ook twee ergonomische slaapkussens en acht badhanddoeken besteld. Het fijne van Bröring is de kwaliteit van het assortiment en de productkennis van de verkopers. Sinds wij hier ooit ons bed en onze matras kochten, is Bröring altijd het eerste (en meestal enige) adres op onze zoektocht naar bedlinnen en badlinnen. Dat scheelt tijd en hoofdpijn. Martin Wiersma, Amsterdam

13 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bröring is een ontzettend mooie winkel

Bröring is een ontzettend mooie winkel, met een groot luxe assortiment in bedden, bedlinnen en badlinnen. Het personeel is zeer kundig en denkt goed mee. We kwamen binnen voor een dekbed, en kwamen daarna terug voor heerlijke luxe kussens. Nu zijn we om en gaan we zeker terug voor een nieuw bed!

22 décembre 2025

Klasse bij Bröring

Bij het orienteren met als doel een nieuw bed te kopen, kwam ik uiteindelijk terecht bij Bröring slaapcomfort op het Gelderlandplein in Amsterdam.
Ik werd daar geholpen door Igor van den Hout.
De elementen die mij over de streep hebben getrokken om voor de kwaliteit van Bröring te gaan, koppel ik aan de letters van de naam Igor.
Ik vertaal de I naar Inzet, de G naar gedrevenheid, de O naar het vermogen de klant te overtuigen en de R staat voor Realisme en Redelijkheid. Allemaal elementen die een goede verkoper moet hebben en waar je als werkgever heel blij mee kan zijn.
Igor heeft mij voortreffelijk en op een warme, sympathieke manier geholpen !! Dankjewel Igor, je bent een Topper. Groeten, Anneke van Zalen

7 décembre 2025

Igor de MrFreshbed lord

Igor de MrFreshbed lord, gaf goed persoonlijk advies en maakte een mooie ervaring van voor een belangrijke aankoop. Dank voor het delen van jouw expertise en goede gesprekken :) topkerel

29 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We liepen "even binnen" voor informatie…

We liepen "even binnen" voor informatie over een dekbed. Even werd een heel leuk gesprek over de soorten dekbedden die allemaal bestaan. Dat zijn er best veel!

Dankzij het goede advies, de tijd die er voor ons genomen werd, de verschillende opties die in de winkel aanwezig zijn en al onze vragen die we konden stellen stapten we met een nieuw dekbed en een fijne ervaring weer naar buiten.

Als je helder advies wilt hebben, producten voordat je ze koopt wilt voelen, zien en ervaren is Bröring echt een aanrader om "even binnen te lopen".

Ons "even binnenlopen" werd iets langer, maar is de tijd zeker waard geweest, een goed dekbed koop je niet voor één nacht!

Onze dank dan ook voor het goede advies en zeker tot ziens!

22 novembre 2025

Fantastisch in allen opzichten

Fantastisch in allen opzichten, ik zelf was al een tijdje op zoek naar een matras die echt perfect was. Uiteindelijk op dit matras uitgekomen en ik moet zeggen dat het al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het matras heeft mijn nachtrust ontzettend verbeterd en ik heb zelf het gevoel dat een korte nacht op deze gelijk staat aan een lange op mijn vorige. Het is gegarandeerd elke euro waard!

1 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was afgelopen zaterdag in de winkel…

Ik was afgelopen zaterdag in de winkel op hrt Gelderlandplein voor een bepaald soort kussen. Ik werd geholpen door een dame die met veel geduld mijn specifieke eisen aanhoorde en mij prima informatie veschafte. Ik legde flink beslag op haar tijd, kreeg zonder moeite de ruimte om van alles uit te poberen, kreeg antwoord op al mijn vragen, wrrd goed gedaviseerd.
Ik ging tevreden de deur uit!
Maud

8 novembre 2025

Amazing experience

The entire experience of choosing and buying a bed here was amazing thanks to Igor. He is super nice and has a lot of experience in the matter

8 novembre 2025

Prettige en persoonlijke service

Vandaag was ik bij Bröring Gelderlandplein. Ik werd door Igor van den Hout geholpen. Je merkt meteen dat hij door zeer ruime ervaring, uitstekende service verleent. Dit doet hij door goed advies te geven over bedden en matrassen icm persoonlijke wensen. Hij nam alle tijd zonder het gevoel te geven dat iets werd opgedrongen.

23 octobre 2025

Het allerbeste dekbed!

Het allerbeste dekbed!
Ik heb 20 jaar geleden bij Bröring Gelderlandplein een vrij prijzig ganzen donzen dekbed gekocht. Achteraf was het helemaal niet zo duur, want ik heb er 20(!) jaar heerlijk onder geslapen. Onlangs teruggegaan voor een nieuw dekbed en wat ben ik blij! Fantastisch geholpen door zeer vriendelijke vakmensen.

27 septembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus