Jeg har fået en lækker brudestyling på min bryllupsdag i september 2023 af Maria. Jeg nød min styling fuldstændig og følte mig i super trygge hænder fra start til slut.💖 Hun får de bedste anbefaling... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg anbefaler det desværre ikke. Selvom stylisten var enormt venlig, var stylingen på ingen måde som forventet. Jeg fik en anden frisure, end den jeg havde ønsket, da hun havde byttet rundt på opsætni... Voir plus
L'entreprise a répondu
Styling i top :) Jeg valgte at booke en delux-styling uden prøveopsætning via brudestyling.dk. Jeg følte mig godt vejledt af stylisten. Jeg tilsendte hende billeder af min kjole, samt ønsker/ins... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var lidt bekymret inden dagen, da jeg efter beestilling så nogle dårlige anmeldelser her på TP. Det blev dog hurtigt gjort til skamme og jeg havde den bedste oplevelse i meget kompetente hænder.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brudestyling.dk er et team af professionelle stylister, og vi er klar til at gøre dig ekstra smuk på din store dag. Få en brudestyling hjemme hos dig selv - vi dækker hele landet. Ca. 4 uger før din bryllupsdag laver stylisten testopsætningen hjemme hos dig. Alt ordnes i trygge rammer for dig som brud. Vi styler også gerne dine brudepiger bryllupsmorgen.
Asser Jensens Vej 30, 7000, Fredericia, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Efter lang tids søgen på nettet efter frisøre og stylister til mit bryllup, besluttede jeg mig alligevel for at skrive til brudestyling, da jeg følte mig mest tryg ved nogen der udelukkende arbejde med brude og jeg i øvrigt var imponeret over deres galleri som faldt i min smag.
Jeg skriver så mange detaljer om mig selv og brylluppet (dato, sted, tidspunkt) som jeg tænker er relevant, og får hurtigt svar tilbage at det kunne de godt den pågældende dato og at de glædede sig til at hjælpe mig på den store dag. Dog skulle jeg lige skrive et par ekstra informationer (der står intet på deres hjemmeside om hvilke informationer de skal bruge ved booking). Jeg vender så tilbage en lille uges tid senere med de sidste informationer, men efter endnu en uge ringer de og lægger en besked om at nu havde de booket en anden brud i stedet for og kan kun tilbyde mig at stå standby til hvis de ansatte flere.
Jeg er simpelthen så skuffet og ked af det! Da de svarede at de gerne ville og godt kunne tog jeg det som en selvfølge at jeg så som minimum havde reserveret eller førsteret på den dato. Det mindste de kunne gøre hvis de var i tvivl om jeg ville have datoen, var at skrive at en anden havde henvendt sig om samme dato, og at hvis jeg stadig var interesseret måtte jeg lige skynde mig at melde tilbage. At de så yderligere venter en uge med at ringe gør mig bare endnu mere ked af det, da der i forvejen ikke er længe til brylluppet og det er en populær dato i år.
Den eneste grund til der gik lidt tid med at melde de sidste få informationer tilbage fra min side af, var fordi jeg ville høre mine brudepiger og min mor om de også ville have sat hår og lagt makeup... Jeg har i øvrigt en baby, så det er sjældent jeg har tid til at sidde ved computeren og undersøge markedet grundigt, så er simpelthen så ked og stresset over at skulle gøre det igen. Er så ulykkelig, for det meste er booket på nuværende tidspunkt, så overvejer at gøre det selv og må så undvære prinsesse oplevelsen på vores store dag :(
De får to stjerner, for deres galleri er fint og jeg tror da gerne at de er dygtige, men det skal jeg jo ikke kunne sige, når jeg bliver brændt af på den måde... Men service er da ikke til at råbe hurra over, og til jer der overvejer at booke dem, sørg for at sidde klar ved tasterne, så snart de 'bekræfter' jer :(
Hold jer fra det her sted - jeg skulle aldrig have booket hos dem. Jeg aflyste min tid flere måneder i forvejen, da jeg fandt et langt bedre og billigere alternativ, men skulle betale 1800 kr for "tabt arbejdstid" for styleren - dvs. de kan betjene en anden kunde den dag samtidigt med at de får en 1800 kr bonus oven i.
Hold jer fra brudestyling.dk!