Når tandlægen spørger, hvad man har ændret, for tænderne er godt passet. Når personer siger, man har hvide tænder. Når man selv føler, at tænderne er glatte og rene. Tja,,, så kan jeg bare sige BR... Voir plus

Verdensklasse service. En misforståelse ved fragtfirma førte til sublimservice og en anden leveret inden for oprindelig tidsramme. Tandbørsten virker godt, den er lidt anderledes end min tidligere... Voir plus

Lækker tandbørste og hurtig levering. Ser frem til længere brug af den, og nyde abonnementets herlige nemme måde at indkøbe nye børstehoveder. Vurdering ændres fra 5 til 2 12/5-2023 Abonnementet... Voir plus

Jeg bestilte Brushy søndag, og fik allerede leveret mandag 😊. Så kan kun give topkarakterer herfra 👌

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Med en elektrisk tandbørste fra Brushy får du ikke bare sundere tænder, sundere tandkød, og utrolig meget værdi for pengene. Du får også en tandbørste, hvor der er taget et aktivt valg om at gøre det så godt for miljøet som overhovedet muligt.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

32 avis

Verdensklasse service

Tandbørsten virker godt, den er lidt anderledes end min tidligere eltandbørste men alt virker upåklageligt.

Fedt at alt er lavet af genbrugsplast og der ikke bliver brugt plastik i forsendelsesemballage.

8 août 2022

Både se og mærke forskel

Når tandlægen spørger, hvad man har ændret, for tænderne er godt passet.
Tja,,, så kan jeg bare sige BRUSHY
Ligeledes stor ros for hjælp med bestilling/levering og spørgsmål.

3 août 2022

Den ABSOLUT bedste tandbørste jeg…

Den ABSOLUT bedste tandbørste jeg nogensinde har haft - efterlader tænderne helt glatte og rene og så holder den strøm i laaaaaaaang tid.
Jeg er SÅ glad for den tandbørste👍

23 juillet 2022

Super Service

Endelig fået min tandbørste. Super produkt og hamrende god service. Noget Dao kan lære meget af 😉😊

1 juillet 2022

Réponse : Brushy

Hej Jacob. Som informeret over telefonen, så blev din tandbørste sendt lige efter dit køb, men er stadig hos DAO. Selvom fejlen ligger hos DAO, og vi ingen kontrol har over situationen, så har vi valgt at sende dig en ny tandbørste uden beregning da DAOs fejl ikke skal komme dig til last. Vi håber derudover at du bliver glad for din tandbørste.

Fantastisk service fra Peter

Fantastisk service fra Peter, og en super god tandbørste! Jeg føler virkelig at tænderne bliver renset! Det er bestemt en jeg vil anbefale!

2 mai 2022

Lækker tandbørste og hurtig levering / Vurdering ændres efter ét år

Vurdering ændres fra 5 til 2 12/5-2023
Abonnementet er ikke noget brushy kan holde styr på. Først kommer den halvårlige levering ikke, senere modtages en pakke, så en pakke mere og en til.
Servicen som giver dig besked når det er tid til at skifte børstehoved er også helt ude i hampen...

23 février 2022

Exceptionel

Jeg giver 5 stjerne - allerhelst ville jeg give 10 stjerner til Brushy
De levere et fantastisk produkt der er af høj kvalitet, miljøbevidst og god pris. Servicen er exceptionel, hurtig respons, høj kvalitet helt igennem fantastisk service - giver mine bedste anbefalinger til Brushy

5 février 2022

Jeg føler mine tænder er fuldstændig…

Jeg føler mine tænder er fuldstændig rene, tandbørsten holder batteriet utrolig længe, og så er det super snart, at der kommer nye børstehoveder, når det er tid til at skifte. Et stort plus er også, at tandbørsten er lavet af genanvendt plast!

30 janvier 2022

Super service

Super service, imødekommenhed og hjælpsomheder. Varerne leveres hurtigt og chatten fungerer super godt både tidligt og set. Dejligt sted at handle.

27 décembre 2021

Hej Annette,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. :)

Mvh Jacob fra Brushy

Tip top

Har været yderst tilfreds med den service jeg har fået, jeg var så uheldig at min ordre endte i Rødovre i stedet for på Fyn 2 gange i træk.

Men så ringede de fra Brushy og beklagede på vegne af Dao og det endte med de kom og afleveret den personligt 😎

Det virkelig seriøs service, hvad ang tandbørsten har jeg kun brugt den få gange indtil nu men er os yderstilfreds, der mange forskellige indstillinger som jeg slet ikke har testet af endnu 😃

19 décembre 2021

Hej Henrik,

Vi er glade for at du kan lide vores service. Vi lægger liv og sjæl i vores tandbørster - men så skal alt omkring den også spille. Her i blandt service.

Med venlig hilsen,
Jacob fra Brushy

Jeg troede aldrig

Jeg troede aldrig, jeg skulle skifte mærke på min tandbørste, men bestemte mig for at prøve denne, da det tiltaler mig, at den er lavet af genbrugsplast, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.
Den bedste tandbørste jeg nogensinde har haft! Det føles, som om jeg lige kommer fra tandrensning hos tandlægen, og skønt med de 5 programmer.
Den ligger godt i hånden, har lang batterilevetid og jeg er begejstret for jeres rejseetui.
I har en overskuelig hjemmeside med gode vejledninger, så det er en klar anbefaling herfra.

29 octobre 2021

Hej Lone,

Dejligt at høre at du er glad for vores tandbørste. Det betyder alt for os.

Alt det bedste,

Jacob fra Brushy