Takeaway behøver ikke være et overflødighedshorn af tomme kalorier. Vores vision er at være dit frisk alternativ til den klassiske løsning, hvor du får max på smag, næring og energi. Hos Buddha Bowl laver vi crisp, proteinrige måltider fyldt med plantekraft - altid baseret på råvarer af højeste kvalitet. Med spisemærke og 60-90% økologiske ingredienser går vi ikke på kompromis. Det er takeaway i nye klæder - næringsrigt, sprødt og altid FRESH. Velkommen i vores univers.

3,4

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Stod i lang tid ved kassen ,da jeg…

Stod i lang tid ved kassen ,da jeg havde brug for hjælp til bestilling,men der kom ingen .
Ude bagved kunne man høre 2 piger ,der grinte højt men åbenbart ikke interesseret i at betjene kunder 😐så jeg gik uden at købe noget.
Det var mandag ca kl 1330 .
Lægger da mine penge et andet sted hvor de gider kunderne.......

20 avril 2026

Service i butikken er under alt kritik

Service i butikken er under alt kritik
Det mindste man kan gøre er at svare kunderne venligt..

Og at afvise en bestilling 23 minutter før butikken lukker er heller ikke ok, så kan de ligeså godt ændre deres åbningstider vis de alligevel ikke gider lave mad..

16 octobre 2025

Ny side, samme jammerlige butik

1 Stjerne er én for meget.
Alt i denne biks er galt.
Service er ikke eksisterende…
At tage ansvar - tre ord de ikke kan bruge i samme sætning.
Og nu laver man simpelthen en ny trustpilot-side i håb om at kunne flygte fra realiteten på den gamle side.
Jammerligt, er hvad det er.

Hold jer væk folkens!

25 mai 2025

Slatten, kedeligt og under standard

Gennemført elendigt, hvor pris og kvalitet ikke har sammenhæng.

De har oprettet ny Trustpilot I håb om bedre anmeldelser. Ynkeligt.

Er umiddelbart blevet blokeret fra deres Facebook side, der - sjovt nok - heller ikke viser skrevne anmeldelser længere.

Fortæller en hel del om den lille mand bag konceptet.

17 juin 2025

Behandler kunder som …

Behandler kunder som penge…smider os væk. 🤑 Utrolig ærgerligt, at man samtidig slår plat på en venlig figur. BareBowls kunne være en idé? Service er åbenbart ‘en by i Rusland’.

11 mai 2025