Vi har abonnemang på laxolja. Fungerar bra med automatisk betalning via klarna. För ett tag sedan var laxoljan slut, så då beställde vi en annan bra olja "skin and coat", på Buddys inrådan, den var ox... Voir plus
Snabb leverans och bra produkter. Som min hund gillar. Att ha prenumeration hos Baddy Pet Food är det bästa jag gjort ! Jag har haft prenumerationen i mer än ett år och är super nöjd
Min hund blev extremt sjuk, ville inte sluta spy. Jag trodde att hon kanske hade några andra problem. Jag misstänkte inte maten men när jag gav lite till min kompis hund för att se om de gillar det s... Voir plus
- Magasin d'alimentation animale
- Fabricant de nourriture pour animaux
- Animalerie
- Magasin d'articles pour animaux
Informations provenant de diverses sources externes
Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.
Drottninggatan 108, 113 60, Stockholm, Suède
- 08-55 107 098
- hello@buddypetfoods.com
- buddypetfoods.com
Demande des avis aux clients

Réponse de Buddy Pet Foods
Min hund mådde genast bättre på det här…
Min hund mådde genast bättre på det här fodret, det märktes på hennes päls och avföring och att hennes ögon blev mindre rinniga.

Réponse de Buddy Pet Foods
Smidigt sätt att få hem bra hundfoder
Smidigt och bra sätt att få riktigt bra hundfoder. Vår omplaceringshund har fått bra hjälp av Calming pga stress och vi har alltid Tasty Duck Bites-fodret hemma då hon gillar det bäst och det ger bra näring. Lätt att blanda i för tuggmotstånd också när hon får blötmat. Vi har även testat laxoljan som har gjort hennes päls ännu finare.

Smidig och bra köpupplevelse,
Smidig och bra köpupplevelse, nöjd med kvaliteten på produkterna, kommer absolut beställa därifrån igen!

Bra mat med bra kvalité
Bra mat med bra kvalité, snabba leveranser och bra kundbemötande! Bra erbjudanden också! Rekommenderar!!

Réponse de Buddy Pet Foods
Ett mycket bra näringsrikt hundfoder…
Ett mycket bra näringsrikt hundfoder som vår hund gillar .Både schampo och balsam funkade bra .Pälsen blev så mjuk

Jättebra service
Jättebra service, alltid trevliga och hjälpsamma när jag hade frågor om fodret. Dem hjälpte mig även när aviseringen från PostNord hade blivit fel. Mycket nöjd ☺️

Våran hund älskar maten
Våran hund älskar maten! Han vill inte äta något annat. Rekommenderas varmt

Réponse de Buddy Pet Foods
Fick bra hjälp med val av foder
Fick bra hjälp med val av foder, snabbt levererat!

Réponse de Buddy Pet Foods
Vi är absolut nöjda med hundmaten och…
Vi är absolut nöjda med hundmaten och servicen! Särkilt den nya sort ”Wild Venison” är vovvarna jätte nöjda med

Réponse de Buddy Pet Foods
Har en hund som varit väldigt kräsen…
Har en hund som varit väldigt kräsen med mat och därför testade vi tillslut Wild Venison som han älskade från första tuggan! Efter att han haft lite magproblem så har vi nu bytt över till Sensative med lamm och även det älskar han. Tycker att han håller sig fin i hullet och i pälsen med fodret och stort plus för hur smidigt det är att justera sin prenumeration.

Réponse de Buddy Pet Foods
Bra produkter och enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Bra produkter (köpte torrfoder och hundgodis). Enkelt att hantera prenumeration och ex. byta leveransdatum. Lite svårt att välja leveransalternativ så fick hämta tunga fodersäckar hos postombud vid ett tillfälle. Hade önskat mer information om näringsinnehåll, tillverkning och ursprung på råvaror.

Prisvärt lyxfoder till hundar
Prisvärt lyxfoder till hundar. Detta är det enda fodret som vi provat (och vi har provat MÅNGA ink dyra veterinärsfoder) som inte ger våra hundar hudproblem, mjäll och dålig avföring.
Abonnemang med foder hem funkar finfint också. Ibland får vi även en present på köpet :)
Trevlig kundtjänst och dom tar till och med till sig önskemål angående purinfritt foder!
Ångrar inte en sekund att vi provade detta fodret.
Vi använder Wild venison, riktigt smarrigt enligt mina hundar.

Golden med dålig mage
Min ena Golden retriever har varit dålig i magen sen liten (han är 4år nu) denna mat verkar vara jättebra för honom när han har så konstig mage. Han är inte allergisk men valde ändå att köra på lamm vilket brukar vara snällt för magarna och för han var det verkligen det. Kommer inte sluta med denna mat och den andra Golden äter samma hon också.

Bättre päls
Bara några veckor efter att vi introducerat det nya fodret från PetBuddy så märkte vi stor skillnad på vår hunds päls. Den blev blankare och växte sig tätare. Vår hund gillar också fodret vilket är ett plus.

Réponse de Buddy Pet Foods
Allt är bra,fast jag vet inte om jag…
Allt är bra,fast jag vet inte om jag lyckades byta foder till nästa leverans.