Duidelijkheid in de gesprekken met de servicedesk en aansluiten ging in 1 keer goed en bleef daarna ook stabiel . Wat niet in het contract voor het tweede jaar is opgenomen, is de €5 korting die je kr... Voir plus
L'entreprise a répondu
OK: Energie provider met een goed direct informatief systeem als de klant iets wil raadplegen bijv. energie verbruik. Goede tips voor de om zuiniger verbruik te kunnen realiseren. Minder: -Prijs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds begin dit jaar stroom van Budget ze hebben een goede overzichtelijke app waarmee je precies kunt bijhouden wat de kosten zijn en wat je verbruik is. Tevens nu actie in het weekend gratis stroo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tv beeld loopt herhaaldelijk vast plus elke avond wel weer een keer dat er helemaal geen verbinding meer is. En blikken geluid, vooral bij hogere vrouwenstemmen (zoals die van de HEMA reclame) doet he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hallo, wij zijn Budget Thuis. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Dat zit in ons DNA. Bewust kiezen voor Budget Thuis betekent kiezen voor zowel kwaliteit als betaalbaarheid. En combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Wij helpen je om meer tijd en geld over te houden voor leuke dingen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.
Reguliersdwarsstraat 58A, 1017 BM, Amsterdam, Pays-Bas
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Moeilijk om iets der over te zeggen als nog niet de product heb

Ik ben tevreden met Budget
Nooit geen problemen

Réponse de Budget Thuis
Geen klachten over budget thuis, telefoon sim only uitbreiding naar buitenland bellen als keuze

Geen enkele probleem
Jammer dat je de instalkatie moet apart betalen

Réponse de Budget Thuis
Hele vriendelijke meneer maar hij heeft er wat aan gedaan , maar helaas het probleem is niet verholpen. Dus maar weer bellen en minuten lang wachten op een medewerker. Helaas jammer

Réponse de Budget Thuis
Prima inzicht in energie verbruik en koontraktaanbiedingen

Réponse de Budget Thuis
Ik ben uiterst tevreden met de dienstverlening van Budget.
Ben eerder al een paar keer overgestapt, maar ben nu bij Budget gebleven.

Réponse de Budget Thuis
Net overgestapt van Ziggo naar Budget. Ik had niet de goede aansluiting en er moest een monteur komen. Maandag gebeld en er kon pas donderdag iemand komen. Dat is jammer. Gelukkig niet voor niks want de aansluiting was verstopt. Nadeel is dat je de tv ontvangen MOET verbinden via kabel. Bij Ziggo was dat niet nodig. Ontzettend jammer

Réponse de Budget Thuis
God zegent goed goedkoop en voor de Mensen die het ook warm willen hebben Amen Hallelujah Alhamdulila ❤🙏🙏

Réponse de Budget Thuis
Was snel geregeld. Ik had een monteur nodig om mijn modem aan te laten sluiten. Hij was snel klaar en internet werkte meteen.

Réponse de Budget Thuis
Een vast contract met acceptabele prijzen geeft veel rust in deze onrustige tijden. De informatie voorziening is op alle fronten top, zowel de app als de maandelijkse overzichten.

Réponse de Budget Thuis
Ze komen hun afspraken na en hebben een overzichtelijke app.

Réponse de Budget Thuis
Fijn om in de app het dagelijks verbruik te kunnen zien.
Keurig maandelijks overzicht en prima om meerjarig contract te kunnen afsluiten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Réponse de Budget Thuis
Gehele installatie van de hardware professioneel en zonder problemen verlopen. Alles werkte prima.

Réponse de Budget Thuis
Omdat alles verloopt zoals aangeboden.

Réponse de Budget Thuis
Betrouwbaar, doen wat ze beloven, geen gedoe met verkeerde facturen e.d.

Réponse de Budget Thuis
En savoir plus sur les différents types d'avis.