Buensbogcafe Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Desværre et meget dårligt besøg hos Buens Bogcafe, som jeg ellers havde glædet mig meget tid i lang tid. Oplevelsen blev overskygget af den meget utilfredsstillende service. Det tog den unge eksp... Voir plus

Enormt udvalg af litteratur. Der var meget rart og hyggeligt, og jeg kunne ønske mig en lignende bogcafe i Århus. Jeg var der med min kæreste og det var en helt særlig oplevelse at være der for os so... Voir plus

Really cool vibe and a great selection of LGBT books. However intra-country shipping options could be a bit better. Plus I couldn't find a way of filtering books based on if the books are in sto... Voir plus

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Danmarks ældste LGBT+ bogcafé

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

27 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ubehagelig service

Oplevelsen blev overskygget af den meget utilfredsstillende service.
Det tog den unge ekspedient en halv time at lave to paninier, og da jeg efter 20 minutter forsigtigt spurgte om vi var blevet glemt, eller om de var på vej - fik jeg tørt at vide, at der lige ville gå 10 minutter mere.
Da jeg kort efter kommer op for at købe en bog, kan jeg lige nå at høre, at ekspedienten står og bagtaler mig til en anden ansat. Om det var fordi jeg ikke er specielt queer presenting, er ikke til at vide, men uanset hvad en meget dårlig opførsel.
Meget ubehagelig oplevelse, og derfor har jeg ikke tænkt mig at komme igen en anden gang.
Desuden var paninierne også kolde indeni, da de så endelig kom :(

21 juillet 2026

Enormt udvalg af litteratur.

Enormt udvalg af litteratur.
Der var meget rart og hyggeligt, og jeg kunne ønske mig en lignende bogcafe i Århus. Jeg var der med min kæreste og det var en helt særlig oplevelse at være der for os som er både læseheste, tegneserie-interesserede og queer.

20 juin 2026

Fantastisk sted

Et hyggeligt, inkluderende sted at drikke kaffe og købe bøger og merch.
Hyggelig stemning, uformelt, plads til snak, grin og bare at hænge ud.

Derudover en formidabel samarbejdspartner til et event. God service, hurtig svar, problemløsende.

6 avril 2024

Really cool vibe and a great selection…

Really cool vibe and a great selection of LGBT books.

However intra-country shipping options could be a bit better.
Plus I couldn't find a way of filtering books based on if the books are in stock.

Have been ordering yaoi from Buensbogcafe for more than a year now, and had an overall positive experience.

10 octobre 2023

Fin service.

Min ordre forsvandt hos Dao, hvilket bestemt ikke er Buens Bogcafés skyld, og da jeg endelig fik telefonisk kontakt til Emma (de havde for travlt til at svare på e-mails), sendte hun fluks igen, denne gang med PostMord. Nu har jeg fået min ordre, 17 dage senere. Det er rigtigt fin service, selvom der gik noget tid.

23 août 2022

Skøn atmosfære

Man kan ikke andet end at blive imponeret over Buens hyggelige indretning og det store udvalg af mangfoldige bøger på både dansk og engelsk!

Stemningen er indbydende, og man kan næsten ikke lade være med at blive forelsket i et eller flere produkter eller bøger. Det er skønt at se LGBT+-fortællinger og -perspektiver præsenteret med passion og nærvær.

Jeg bor i Århus, men det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager turen til Aalborg for at besøge Buens – hvis ikke for bøgerne, så i hvert fald for en vildt lækker iskaffe!

1 août 2022

Hurtig og god levering

Det er simpelthen sådan et godt initiativ. Bestilte nogle bøger via hjemmesiden, og der var både hurtig levering, fin indpakning og endda en sød hilsen. Glæder mig til at besøge selve caféen når muligheden byder sig.

Helt fantastisk koncept🏳️‍🌈

Helt fantastisk bogcafé😍 Det var mit første møde med konceptet, og det var simpelthen så godt❤ Personalet er så søde og hjælpsomme, og udvalget af bøger var bare spot on. Man føler sig fuldstændig hjemme i de hyggelige omgivelser, og det bliver absolut heller ikke mit sidste besøg. Caféen har et rigtig godt udvalg som cater til allergener osv. 10 ud af 5 herfra!

Fantastisk initiativ

Jeg har kun handlet via hjemmeside, men det har været en fin oplevelse - bøgerne kom hurtigt og var fint pakket ind. Jeg glæder mig til at kunne besøge den fysiske butik i Aalborg en dag.

Jeg er FAN

Jeg er FAN. Jeg har haft en god oplevelse med at handle hos Buens bogcafe, både i deres fysiske butik og online! Det er gået hurtig og smertefrit. Der er et stort udvalg af titler, og man får VENLIG betjening i den fysiske butik.