Adidas shirt gekocht. Bleek nep. Dat had ik al wel vrij snel door toen ik een Track&Trace uit China kreeg. Shirt werd helaas niet verkocht voor een Chinese Nepprijs maar gewoon de volle Adidasmep be... Voir plus
Lisez les avis des autres
Met de Timeless Hoodie heb ik een warme en stijlvolle toevoeging aan mijn garderobe. De stof is van hoge kwaliteit en blijft mooi na meerdere wasbeurten.
Artikel komt 4 weken na besteldatum!! Vervolgens is het model niet goed en valt de stof tegen! Na contact kan het artikel niet geretourneerd worden en ben ik mijn geld kwijt!!! Heel slecht!!
Heb 7 augustus een blouse besteld. Een bedrijf die je van het kastje naar de muur stuurt en je zoekt het maar uit. Heb nog niet zo'n slecht bedrijf meegemaakt en bestel er nooit weer. Blouse niet gea... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
E-Mail: support@buitentrek.nl 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ, UNITED KINGDOM Telefoon: +44 7537 134167
Coordonnées de contact
71-75 Shelton Street, Covent Garden, WC2H 9JQ, London, Royaume-Uni
- +44 7537 134167
- support@buitentrek.nl
- buitentrek.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nep merkproducten. Klantenservice onbereikbaar.
Adidas shirt gekocht. Bleek nep. Dat had ik al wel vrij snel door toen ik een Track&Trace uit China kreeg. Shirt werd helaas niet verkocht voor een Chinese Nepprijs maar gewoon de volle Adidasmep betaald.
Reageren natuurlijk nergens op. Helaas kan je niet -5 sterren geven. Vermijd deze winkel!
Heb 7 augustus een blouse besteld
Blouse niet gearriveerd en de service is 0. Weggegooid geld als je hier besteld. Ga een melding doen bij ACM ConsuWijzer.
Still not received
I haven’t even got my shoes after a…
I haven’t even got my shoes after a weeks waiting
Bestel niet bij dit soort websites.
Bestel niet bij dit soort websites.
Het is allemaal dropshipping en komt rechtstreeks vanaf Temu.
Daar vindt je hetzelfde voor een fractie van de prijs
Schoen zijn van kunststof
Schoen zijn van kunststof, dus veroorzaakt zweetvoeten
Ik heb nog steeds de bestelde schoenen…
Ik heb nog steeds de bestelde schoenen *niet* ontvangen. Ik blijf wachten en hoop dat ze nu snel zullen komen.
Groeten,
Erwin Stoop
Schoenen besteld die te klein zijn niet…
Schoenen besteld die te klein zijn niet kunnen ruilen vind ik een kwalijke zaak….
Artikel komt 4 weken na besteldatum!!
Artikel komt 4 weken na besteldatum!!
Broek en blouse
Aangeboden als set voor €49,95
Broek en blouse.
Alleen de broek is aangekomen na 14 dagen
Bij Temu is dezelfde broek te koop voor nog geen €10
Dom dom dom!!!! Laatste keer dat ik bij Buitentrek gekocht heb.
I got a question for a review
I got a question for a review, but I did not even recive my article yet
Dankzij de handige zakken zijn de…
Dankzij de handige zakken zijn de Shorts Met Zakken niet alleen comfortabel, maar ook praktisch.
De stof beweegt soepel mee en de flared…
De stof beweegt soepel mee en de flared look geeft een trendy uitstraling.
Tijdens het sporten biedt de Zena…
Tijdens het sporten biedt de Zena Sportbeha precies de juiste ondersteuning. Het ademende materiaal voelt prettig aan en zit de hele dag comfortabel.
Met de Timeless Hoodie heb ik een warme…
Heerlijk zacht en comfortabel
Heerlijk zacht en comfortabel, de Half Zip Trui is een echte favoriet. De pasvorm is precies goed en het materiaal voelt aangenaam aan.
L’expérience Trustpilot