Buitiqo Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan, snel geleverd. Nu miste er wat maar ontzettend snel en goed geholpen! Fouten maken is menselijk en dit hebben ze zeer goed verholpen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle service

Snelle service, gebruiken geen extra verpakkingsmateriaal.

3 août 2025

Dag Carine,

Dank voor je eerlijke review! Wij waarderen het enorm dat je de tijd en de moeite hebt genomen om een review te plaatsen.

Uitstekend

Keurige levering, prima prijzen. Ik kreeg helaas een kapotte hoes geleverd en zag dit pas bij het opzetten van het zwembad enkele dagen later. Kreeg gelijk een nieuwe hoes opgestuurd, erg goede service! Heel tevreden.

21 juillet 2025

Réponse de Buitiqo

Dag Fabienne, heel erg graag gedaan! Nu heel veel plezier gewenst met het bad :)

Noté 5 sur 5 étoiles

zo wat een snelle service.zal zeker…

zo wat een snelle service.zal zeker weet weer bij jullie bestellen,top

15 juillet 2025

Réponse de Buitiqo

Bedankt voor je review! Erg fijn om te horen dat het goed beviel :)

Snel geleverd

Heel blij met mijn zwembad, goede service en snelle levering

15 juillet 2025

Réponse de Buitiqo

Bedankt voor je leuke review! Heel veel plezier gewenst met je nieuwe bad :)

Zwembad

Snelle levering en goed materiaal zwembad

Réponse de Buitiqo

Bedankt voor je leuke review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel verzonden en super klantencontact

Snelle verwerking van onze bestelling en super vriendelijk klantencontact!

29 juin 2025

Réponse de Buitiqo

Bedankt voor je leuke review! Erg veel plezier gewenst met je aankoop :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi product, uitstekende communicatie en razendsnel geleverd.

Prachtige, grote strandballen met een schitterende watermeloen print en tegen een sympathieke prijs. Mooi product en uitstekende communicatie en razendsnel geleverd. Ik heb er ook anderen op gewezen want elk festival verdient zo'n bal! Meteen 3 gedaan. Blij mee!

28 juin 2025

Réponse de Buitiqo

Dag Jim, dank voor je leuke review! Superfijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop. Veel plezier gewenst met de strandballen :)

Een makkelijke website

Een makkelijke website. De bestelling goed en snel geregeld en een leuke prijs voor onze aankoop. Alles keurig verpakt geleverd! Top!

15 juin 2025

Réponse de Buitiqo

Dank Marja voor je leuke review. Erg veel plezier gewenst met je aankoop!

Snel en goed geregeld

Réponse de Buitiqo

Dag Stephanie, dank voor je leuke review. Uiteraard hebben we ons best gedaan om je zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te helpen zodat je van jouw zwembad kan genieten! Veel plezier ermee :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf en super service

Top bedrijf en super service! Helaas bleek bij het vullen het zwembad lek te zijn, maar na telefonisch contact te hebben gehad is er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Zo’n goede service zie je nog maar zelden.. super bedankt echt een aanrader voor andere.

Réponse de Buitiqo

Dag Mitchell, heel graag gedaan! Het opsturen van een nieuw bad was volgens ons de beste en de snelste manier om dit probleem te verhelpen. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe zwembad :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus