Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Voir plus
L'entreprise a répondu
Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bulk bez mojej zgody doliczył do zamówienia 50 zł. na dostawy przez cały rok /brak jest opcji wyboru, ani uprzedzenia, że to doliczą/. Próbowaliśmy anulować zamówienie w ciągu jakichś 10 min. od jego zrobienia, do tego w piątek tuż przed godz. 20:00. Bot odpowiedział, że jest ono zbyt zaawansowane, co oczywiście nie może być prawdą w tak krótkim czasie. Polskie prawo daje możliwość odstępienia od zamówienia internetowego w ciągu 14 dni. Po co je wysyłać klientowi, który tak szybko zgłasza, że chce anulować i narażać go na koszty odesłania. Podejmę próbę kontaktu z człowiekiem, zobaczymy, czy to coś da, napiszę o tym.
Dodam, że zamówienie grzecznościowo zrobiła mi inna osoba ze względu na kwestię płatności kartą, z której nie korzystam na codzień.
Bulk ostatecznie zwrócił 50 zł. na konto bankowe, chociaż wcześniej robili z tym problem. Takie niedogodności powinny zostać wyeliminowane na przyszłość, żeby można było w spokoju kupić tylko to, co się rzeczywiście chce kupić.
Zakupione produkty: syrop klonowy ma niestety datę tylko do maja 2026r., trochę krótko, jednak jest dobry, więc go pewnie zjem do tej daty, izolat białka grochu o smaku banan ma długą datę przydatności do spożycia.

Réponse : bulk.com/pl
Szybka i sprawna komunikacja, dobra jakość produktów, miła obsługa

Réponse : bulk.com/pl
Przesyłka niezwykle szybka, jednak produkty nie z najwyższej półki. Bardzo tanie i szkodliwe słodziki jak acesulfam K i sugraloza. Wolałabym erytrytol lub maltitol ze stawią. Mało produktów ekologicznych.

Réponse : bulk.com/pl
Szybka i pomocna odpowiedź, bez problemów i z gestem w moją stronę - doceniam.

Réponse : bulk.com/pl
Oceniam sklep, nie produkty. Bardzo słabo to działa, długi czas ładowania, jakieś akcje lojalnościowe na siłę. Wpisanie kodu rabatowego i cofnięcie się na stronie wyklucza na przyszłość użycie tego kodu (bez znaczenia, bo nie przyszedłem tu po taniość, ale irytuje).

Réponse : bulk.com/pl
Bulk.com regularnie stosuje „wieczne promocje” i kody rabatowe, ale nie podaje najniższej ceny z ostatnich 30 dni, co jest wymagane przez Dyrektywę Omnibus obowiązującą w UE. Zgłosiłem sprawę do UOKiK i ECK. Szkoda, bo jakość produktów ok, ale praktyki cenowe podkopują zaufanie.

Réponse : bulk.com/pl
dobra komunikacja ze wsparciem sprzedaży; szybki czas reakcji na zapytania dot. realizacji zamówienia

Réponse : bulk.com/pl
Produkty ok drogie ale w miare spx, nie zachwyca efektami

Réponse : bulk.com/pl
Brak paczkomatów/punktów odbioru żadnej z firm kurierskich

Réponse : bulk.com/pl
Lekkie opóźnienie przesyłki, opakowanie przyszło brudne jakby było wleczone po podłodze magazynu. Sam produkt bez zastrzeżeń.

Réponse : bulk.com/pl
Przesyłka doszła eksresowo,część proxuktów sprawdzona i b.dobra reszta w codziennym użytkowaniu myślę ,że warte polecenia.

Réponse : bulk.com/pl
Dostawa szybka jednak brak mozliwosci dostawy do paczkomatu to minus ( jedynie przez kuriera do domu )

Réponse : bulk.com/pl
Szybka i darmowa wysyłka, produkt tej samej jakości co inny duży konkurent ("h*ell),za to o wiele taniej za kg . Polecam !

Réponse : bulk.com/pl
BULK to ludzi którzy dbają o jakości swoich produktów i ebsługie klientów. Kupując produkty BULK zawsze liczę na wysokojakościowe składniki, śród których nie będzie dziwnych niezrozumiałych komponentów. Obsługa jest na wysokim poziomie z której czujesz się naprawdę bezpiecznie.
Serdecznie polecam.

Réponse : bulk.com/pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.