Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het klopt. BUNNI maakt boekhouden echt leuker. Ik werk nu drie jaar met BUNNI en werk met plezier aan mijn boekhouding. Factureren opstellen en verwerken gaat heel makkelijk, net als mijn ritten en b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bunni maakt boekhouden een stuk makkelijker en sneller. Ik heb nu eindelijk overzicht in mijn uitgaven door de verschillende kleuren. Het koppelen van een uitgave aan een factuur is heel makkelijk. He... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na meer dan dertig jaar tobben met andere boekhoudsystemen en dito programma's is daar eindelijk een club met een programma dat wél te begrijpen is voor mijn creatieve brein. Ik had nooit gedacht dit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb in principe een hekel aan administratie, maar van Bunni word ik oprecht blij. Het is allemaal heel duidelijk, overzichtelijk en makkelijk. Het team staat meteen klaar om te helpen als je ergens... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels de comptabilité
  2. Logiciel de préparation de déclaration des taxes

Écrit par l'entreprise

Super simpel en verslavend leuk boekhouden 🎉

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een jaar nog steeds blij!

Ik gebruik Bunni nu een jaar en ben helemaal blij! Het is leuk en makkelijk om mijn administratie bij te houden. Ik deed het altijd in een excel bestandje maar dit kost mij minder tijd én zorgt ervoor dat ik niets vergeet of over het hoofd zie. Het is ook nog eens helemaal niet duur. Super tevreden klant dus!

16 décembre 2023

Bedankt voor de mooie recensie, Lisa 🙏

Overzichtelijk, simpel en leuk

Ik heb twee linkerhanden als het om boekhouding gaat en ik krijg de kriebels van alle blauwe enveloppen in m’n brievenbus. Ik stapte onlangs over op Bunni omdat het programma erg gebruiksvriendelijk overkwam op mij. Sjors en Joep geven je steeds complimentjes en ja, dat werkt bij mij. Ineens vind ik boekhouden doen veel leuker… (en als ik het niet meer leuk vind, dan kijk ik even naar een pep-up filmpje van Sjors; dat werkt echt). Ik heb m’n boekhouding nu helemaal op orde. Dus Sjors, Joep, Dirk en team heel erg bedankt!! Grootste voordeel is de bankkoppeling met N26 die een ander boekhoudpakket niet heeft/had! Het is overzichtelijk, simpel en vooral leuk!

30 novembre 2023

Réponse de BUNNI

Je laat ons blozen, Maria 😳 Dank voor de prachtige woorden!

Zeer tevreden

Super makkelijk, zeer toegankelijk mocht je vragen hebben of ergens niet uitkomen. Ik ben erg tevreden! Koppeling naar bankrekening loopt ook goed.

13 octobre 2023

💚🧡

Een blije gebruiker

Al ruim twee jaar een gebruiker van Bunni. Het programma werkt handig en eenvoudig met als heel groot voordeel dat je bij de heren terecht kunt voor vragen en wensen. Je wordt snel teruggemaild met antwoorden op je vraag. Het programma komt regelmatig met nieuwe updates waarin wensen van klanten zijn verwerkt. Waar vind je een goed boekhoudprogramma met zoveel persoonlijke service. Die heb ik nog niet gevonden.

5 octobre 2023

Réponse de BUNNI

Bedankt voor de prachtige woorden, Marjolein 🙏 Daar doen we 't voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaringen met BUNNI!

Als zelfstandig ondernemer gebruik ik BUNNI nu al een aantal maanden als mijn boekhoudsysteem, en ik kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden ben. Hoewel ik geen financieel expert ben, heeft BUNNI zichzelf bewezen als een programma dat op logische wijze is opgebouwd en uitermate gebruiksvriendelijk is.

BUNNI heeft mijn boekhoudproces aanzienlijk vereenvoudigd. Het programma biedt alle functies die ik nodig heb om mijn financiën op orde te houden, zoals het registreren van inkomsten en uitgaven, en het genereren van facturen. Alles is intuïtief ontworpen, waardoor ik snel de juiste informatie kan vinden en taken kan uitvoeren zonder gedoe.

Naast bovenstaande is een ander groot pluspunt van BUNNI de uitstekende support die zij bieden. Het team reageert altijd snel, is bijzonder vriendelijk en staat klaar om te helpen. Als ik vragen of problemen heb, hoef ik maar een e-mail te sturen en ik ontvang binnen de kortste keren een helder en behulpzaam antwoord. Deze snelle en efficiënte ondersteuning is werkelijk een verademing.

Als zelfstandig ondernemer wil ik mijn kostbare tijd besteden aan mijn kernactiviteiten en niet aan complexe boekhoudprocessen. BUNNI heeft dit mogelijk gemaakt door een systeem te bieden dat gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is. Het heeft me geholpen om efficiënter te werken en me te concentreren op wat ik het liefste doe: mijn bedrijf laten groeien.

Ik kan BUNNI ten zeerste aanbevelen aan andere ZZP'ers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk boekhoudsysteem. Het is niet alleen een waardevol instrument, maar ook een bedrijf dat oprecht geeft om de tevredenheid van zijn klanten.

16 mai 2023

Duizendmaal dank 💚🧡

Nieuw en fijn!

Toen ik als zzp-er ben begonnen heb ik eerst een ander boekhoud programma geprobeerd. Het verschil tussen dat 'ouderwetse' programma en Bunni is enorm! Ik vindt het zoveel fijner werken. Het is veel overzichtelijker en makkelijker te begrijpen. Daarnaast waardeer ik de eerlijkheid, openheid en de bereikbaarheid van Bunni.

14 avril 2023

En wij waarderen deze prachtige woorden, Mischa 🙌

Verfrissend! Heel tevreden.

Duidelijk en simpel programma met humor. Iets wat je bij boekhouden best een beetje kan gebruiken. Ideaal dat de BUNNI app er aan gekoppeld is voor makkelijke urenregistratie en inscannen van bonnen. Top!

29 mars 2023

Je hebt onze werkdag nóg mooier gemaakt, Lieselot ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

In januari starte ik mijn eigen…

In januari starte ik mijn eigen bedrijfje. Super leuk!
Alleen waar ik als een berg tegenop zag was die boekhouding. Vragen als: Kan ik het zelf? Neem ik een boekhouder, of zo'n prgramma bleven in mijn hoofd spoken.
De twijfel of ik het zelf kon was groot en bij het boekhoudprogramma waar ik mijn toen bij aangemeld had werd dat gevoel er niet minder om.
Nou goed lang verhaal kort. Net voor ik mij over had gegeven aan het idee dat ik mijn administratie dan toch maar aan een boekhouder moest gaan overlaten. Kwam ik de reclame van Bunni tegen op Facebook. Ik dacht ja hoor, zo makkelijk? Nou dat wil ik zien. En echt, in een mum van een tijd was ik om.
De proef maand heb ik gebruikt om veel uit te proberen/testen en hoe vaker ik het programma opende en het gewoon ging doen des te leuker ging ik het vinden en de twijfel af nam. Het ging me goed af, na een kennismakinggesprek met Sjors wat zo ontspannen, geduldig, en geïnteresseerd voelde. 👍Trok mij niet over de streep. Nee dat was niet nodig, ik was die streep al over haha en ik was al om.
Ik besloot een abonnement af te sluiten. Daarna een webinar bekeken en een demo gesprek gepland met Joep, ook dat gesprek was ontspannen, open en toegankelijk. 👍
Ik kan iedereen het boekhoudprogramma Bunni aanraden. De persoonlijke kant en ondersteuning bij dit boekhoudprogramma is top. Sjors en Joep zijn fijne mensen om een gesprek mee te hebben. Zij komen oprecht, geduldig en geintreseerd over. En ik kan je zeggen dat is heel fijn en geeft je het gevoel dat je het wel zelf kan. 💪

🥕 Hier is een heel blij proefkonijn. 🥕

Groetjes Sandra Beugeling
Eigenaarresse Life coach praktijk Mensity.

24 mars 2023

Réponse de BUNNI

En wij kunnen iedereen zo'n enthousiaste en sympathieke coach aanraden! 🙌

BUNNI 100% aanrader

ENORM tevreden met Bunni. Allerlei boekhoudpakketten geprobeerd, alles was onnodig ingewikkeld. Moeilijke woorden, ouderwets web design, verschrikkelijke ervaringen die nog duur zijn ook.

Bunni is het tegenovergestelde. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te begrijpen met een veel beter design. Een echte redder in nood voor de ZZP'er die moeite heeft met het boekhoud gedeelte. Het team achter Bunni is ook enorm vriendelijk en wil je graag persoonlijk en snel helpen (zelfs toen ik nog op een gratis proefmaand zat).
Als Bunni zo goed door blijft gaan kijk ik het liefst nooit meer om naar andere boekhoudpakketten.

1 mars 2022

Réponse de BUNNI

We blijven zo doorgaan 🫡 🎉 En deze prachtige aanbeveling motiveert enorm!

Heel tevreden!

Sinds een maand gebruik ik het programma Bunni. Tot nu toe erg tevreden. Makkelijk en overzichtelijk. Vooral de kilometerregistratie en urenregistratie als toevoeging vind ik erg fijn.

26 février 2023

Geweldig om te horen 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Bunni maakt het echt leuk

Het is gemakkelijk , met duidelijke uitleg videos en zo leuk van kleur en toon dat het met Bunni echt wel leuk is om je administratie op orde te brengen.

17 février 2023

💚🧡

Echt waar!

Echt waar, Bunni is de administratie software voor mensen die een hekel hebben aan administratie. De software is intuïtief, en als ik vraag heb zijn de mensen achter de schermen zeer behulpzaam en persoonlijk. Ik raad het 100% aan!

12 février 2023

En wij worden 100% vrolijk van deze recensie 🥳

Eerlijk? Heel goed.

Eerlijk? Ik kan nu geld besparen op de paracetemol omdat ik geen hoofdpijn meer krijg van die 1900 v.c. website van de belastingdienst. BUNNI werkt goed en de mensen van de support en de mailtjes zijn geweldig.

8 février 2023

💊 🔁 🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk en fijn programma om te gebruiken

Makkelijk programma om te gebruiken! Ook super handig dat er een btw aangifte hulp in zit, en dat je met dit programma ook facturen en offertes kan maken en dus alles in hetzelfde programma heb staan.

26 janvier 2023

Bedankt Danique 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk gebruik én klantvriendelijk!

Gemakkelijk boekhouden voor de (kleine) zzp’er! Fijn dat ze makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam zijn!
Inscannen van bonnetjes via de app is ook erg handig: ze verschijnen direct in je overzicht op de pc.

20 décembre 2022

Réponse de BUNNI

We staan altijd voor je klaar, Karlijn!

Een absolute verademing

Een fantastisch, snel en heerlijk overzichtelijk boekhoudpakket met enthousiaste oprichters die op elke mogelijke manier proberen te assisteren en te ondersteunen. Bestaat een functie nog niet? Dan kijken ze of die gemaakt kan worden om je nog meer uit handen te nemen. Subliem!

29 novembre 2022

Réponse de BUNNI

Je laat ons blozen, Thom!

Noté 5 sur 5 étoiles

Als je een hekel hebt aan boekhouden…

Als je een hekel hebt aan boekhouden dan moet je beginnen met BUNNI!
Het maak het gewoon makelijk voor jezelf om alles bij te houden en je krijgt er gewoon zin om al je oranje uitroeptekens weg te werken.
Vandaag nog een telefonisch gesprek gehad van een uur met Joep en hij heeft mij echt goed geholpen en vooral goed geluisterd.
al mijn kleine probleemjes waar ik tegen aanliep zijn verholpen waardoor ik al bijna geen moeite meer hoeft te doen en amper een boekhouder nodig heb.
mocht je twijfelen niet doen gewoon beginnen.

24 novembre 2022

Réponse de BUNNI

Super om te lezen 🎉 Onwijs bedankt!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus