Bureaucement Avis

1. Centre de coaching
  2. Conseiller
  3. Classe de fitness
  4. Coach particulier

Wij zijn een veelzijdig en krachtig bureau dat gespecialiseerd is in weerbaarheid, fysieke trainingen en persoonlijke ontwikkeling: Personal Training en Small Group training met sport centraal, coaching waarin sport het middel is. Wij helpen mensen hun volledig potentieel te bereiken door middel van sport & coaching. Met sport bieden wij Personal Training en small Group trainingen aan. Voor coaching kan je bij ons terecht voor jongerenbegeleiding, Persoonlijk leiderschapsprogramma’s voor volwassenen en (jeugd)hulpverlening. Onze aanpak is gericht op het versterken van zowel lichaam als geest, sport is altijd het middel met als doel het bouwen van onbreekbare karakters. Gevestigd in Bergen op Zoom en Nijmegen.

Bien

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Mijn ervaring bij Bureau Cement.

Mijn ervaring bij Bureau Cement.

Ik heb altijd hier een veilige plek, dit bedrijf neemt sport en zet het in als therapie, als je ergens mee zit kan je er gewoon over praten tijdens het sporten.
Er wordt dan gelijk een plan gemaakt hoe je het kan oplossen, er wordt daarin echt meegedacht.

Je wordt hier niet alleen fysiek sterker van maar ook mentaal, het motto "We bouwen hier onbreekbare karakters" past daarom ook perfect bij het bedrijf.

Als je zelf een plek wilt hebben waar je lekker hard wil trainen of juist een stuk bezigheidstherapie wilt hebben, zou ik gewoon contact opnemen.

10 septembre 2025

Ik heb gebruik mogen maken van het…

Ik heb gebruik mogen maken van het werkboek Gewapend Beton.
Heldere uitleg, praktische tips en leerzame opdrachten. Het belang van fysieke en mentale weerbaarheid wordt duidelijk uitgelegd en je gaat er ook zelf mee aan de slag d.m.v. de oefeningen.

Een absolute aanrader om sterker en zelfverzekerder een nieuwe en spannende fase in te gaan, zowel voor de leerling als voor de ouders!

22 août 2025

Samen met 12 collega's werkzaam in de…

Samen met 12 collega's werkzaam in de ouderezorg een geweldige teambuilding gehad.
Met z'n allen in groepjes gebokst en met de pijl en boog flink bezig geweest..
We hebben elkaar uitgedaagd en enorm gelachen..na afloop serieus in 1 op 1 elkaars plus punten moeten benoemen wat je normaal zelden doet en o zo belangrijk is dat merk je dan echt..het was voor ons allen een geweldige middag en zeker voor herhaling vatbaar..
Met heel veel dank en hulde op de wijze hoe dennis en jona met ons en met elkaar.omgingen..

20 août 2024

Perfecte gym

Super Fijne plek om te sporten! Je kunt het echt een Privé Gym noemen! Iedereen is super aardig en je wordt super behandeld! Perfecte plek om te sporten!

20 août 2025

Veelzijdige sportlessen

Bureau Cement biedt leuke en veelzijdige sportlessen. Met zowel binnen als buiten trainen. De begeleiding is deskundig en tegelijkertijd laagdrempelig. De informele setting en de gave locatie maken het helemaal af. Aanrader!

1 juin 2025

Top!!

De afgelopen tijd heb ik vaker personal training gevolgd bij Jona en ook meegedaan met de groepslessen. De trainingen zijn altijd persoonlijk en gevarieerd, waardoor het leuk en uitdagend blijft om te sporten. Daarnaast is de sfeer erg gezellig: tijdens het sporten wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor fijne en waardevolle gesprekken. Dat maakt iedere training niet alleen goed voor mijn lichaam, maar ook voor mijn humeur.

20 août 2025