Lisez les avis des autres
Alles goed geregeld makkelijk kontakt te leggen met scanbrit De reis die we hadden geboekt.zo krijg je die ook op locatie.eten en ontbijt prima,excursies waren allemaal leuk,mensen die het uitvoerde... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Buro Scanbrit
Écrit par l'entreprise
Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa
Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al vijftig jaar.
Bij ons kan je vertrouwen op kwaliteit, gemak, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Autovakanties'.
Buro scanbrit ContactCoordonnées de contact
Gooimeer 9, 1411 DD, Naarden, Pays-Bas
- 035 - 205 2700
- info@buroscanbrit.nl
- buroscanbrit.nl
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Alles was perfect geregeld geen enkel…
Alles was perfect geregeld geen enkel minpuntje te bedenken
Heerlijke vakantie gehad
Dit jaar voor de eerste keer met Scanbrit een vakantie geboekt en we zijn uitermate tevreden.
De communicatie was goed en ook over de bestemming ontvingen we uitgebreide documentatie en tips.
We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Doet niets met feedback. Slecht bereikbaar en maakt fouten.
Er zijn een aantal zaken niet goed geregeld door Buro Scanbrit. Onze reis naar Fins Lapland was een geweldige ervaring. Helaas is de dienstverlening van Buro Scanbrit dat niet. Ik heb netjes het Klanttevredenheidsonderzoek ingevuld bij terugkomst van onze reis. Maar daarop is niet gereageerd. Tsja, dan maar op deze manier.
Er zijn 3 zaken niet goed geregeld door Buro Scanbrit:
1) Er was toegezegd dat wij op onze vrije dag gebruik konden maken van sneeuwschoenen. Toen wij hierom vroegen bij de receptie van het hotel, stond dat niet geregistreerd. Het hotel heeft Buro Scanbrit om een reactie gevraagd. Helaas niet gekregen. Zelf heb ik gebeld met Buro Scanbrit. Het zou worden uitgezocht. De reactie die wij later per e-mail hebben ontvangen gaf alleen aan dat wij er recht op hadden. Dat wisten wij ook al, maar het hotel niet. Helaas dus geen sneeuwschoenen kunnen gebruiken.
2) Wij zijn ter verantwoording geroepen tijdens de lunch, dat wij niet betaald zouden hebben voor de lunch en dat wij alleen recht zouden hebben op ontbijt en diner. Dit voelde niet fijn, aangezien wij vol pension hebben geboekt en betaald (wij hadden geen andere keuze bij het boeken overigens). Het bleek niet goed te zijn doorgegeven door Buro Scanbrit aan het hotel. Hiervoor heb ik ook weer moeten bellen met Buro Scanbrit.
3) De bus die ons op 22 februari naar het vliegtuig zou brengen was er niet op de afgesproken tijd van 8:00 uur. Wij hebben tot 8:15 uur gewacht. Geen bus van Buro Scanbrit. Gelukkig konden wij met een andere bus meerijden en waren wij nog net op tijd op het vliegveld. Onze vlucht vertrok om 10:15 uur. Dit was echt een stress moment dat ik geen enkele familie toewens. Ik werd om 8:53 uur gebeld door het vervoersbedrijf dat zij ons niet aantroffen in het hotel! Bizar.
Onze vakantie naar Salla (Fins Lapland)…
Onze vakantie naar Salla (Fins Lapland) via Buro Scanbrit was van begin tot eind goed geregeld. Vanaf de rechtstreekse vlucht tot de transfers naar onze accommodatie in Pan Village; de logistiek liep goed, (alleen de algemene uitleg was al begonnen voor wij er waren) wat zorgde voor een zorgeloze ervaring.
Salla zelf is indrukwekkend in zijn puurheid. Dankzij de goede organisatie van de excursies, zoals de huskysafari's en sneeuwscootertochten, konden we optimaal genieten van de ongerepte natuur zonder ons druk te maken over de details. De deskundigheid van de organisatie en het gemak van het vooraf geregelde pakket (inclusief thermokleding) maakten dit een onvergetelijke reis naar 'the middle of nowhere'. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een goed georganiseerd winters avontuur.
Goede service, matig huisje
De service en communicatie van Scanbrit was goed maar het huisje in Rantaruka, F21 viel ons tegen, dat behoeft echt een opknapbeurt. Erg gehorig ook en veel is toe aan vervanging. Grappig dat de wasemkap geen uitgang naar buiten heeft maar naar binnen: precies onder de CO2 melder tegen het plafond.... Geen value for money.
Top geregeld.
Top geregeld.
Prima accommodatie en een uitstekende partner in Saga terplaatse.
Mooie vakantie gehad.
Mooie vakantie gehad.
Goed geregeld.
En vooraf prima overleg en goed bereikbaar.
Snelle, duidelijke en goede service
Snelle en goede service, veel (aanvullende) informatie. We wisten snel waar we aan toe waren. Informatie die we ontvangen hadden kwam overeen met wat we daadwerkelijk in Inari gezien en gedaan hebben.
Alles goed geregeld makkelijk kontakt…
Alles goed geregeld makkelijk kontakt te leggen met scanbrit
De reis die we hadden geboekt.zo krijg je die ook op locatie.eten en ontbijt prima,excursies waren allemaal leuk,mensen die het uitvoerden wren gemotiveerd.
Erg tevreden
Heel goed geholpen in het boekingsproces, oplossingen gezocht voor dingen dien niet meer beschikbaar bleken te zijn, meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen.
Reis zelf was tot in de puntjes geregeld, alles verliep heel soepel (vlucht, transfers, accomodatie, excursies).
Prachtige reis. Veel gedaan.
Wij hebben een fantastische reis gehad.
Het enige minpuntje was misschien dat we onze agent ter plekke niet gezien hebben en we hebben 2 keer contact op genomen.
Beide keren was hij aan het skien. Hij zou op zondag ergens moeten zitten om vragen te beantwoorfen maar was toen ook aan het skien. Verder was alles zeer goed geregeld.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. We hebben een topweek gehad in Zweeds Lapland.
Goed geregeld op vakantie
Alles was goed geregeld, prettig contact en voldoende informatief
Leuke reis voor tussendoor: even weg !
We hebben de 5 daagse trip naar Reykjavik gedaan inclusief 3 excursies. Deze inclusieve excursies waren zeker de moeite waard zoals b.v. walvis- en noorderlicht excursie. Ik heb wel 1 klein puntje; ik vind dat er vrijblijvend de mogelijkheid aangeboden moet worden om transfers bij te boeken. Anders wordt je op het busstation afgezet, op zich geen probleem maar bij de noorderlicht excursie sta je daar 's nachts om half één in de vrieskou, voor de rest prima reis, hotel zat om de hoek bij de hoofdstraat waar je volop restaurantjes en barretjes hebt.
IJskoud maar warm
Prima georganiseerde reis. Leuk programma en alle tijden klopten. We hebben een top week gehad.
Tromso/ Noorderlicht
Het contact omtrent boeking e.d verliep keurig en vlot. Gewenste veranderingen in boeking werden snel opgelost. Prima centraal hotel; Thon Polar.
Mooie reis naar YIlas. Complimenten voor Destination Lapland die lokaal alles begeleidde.
Mooie reis. Perfect ondersteund door het de lokale crew van Destination Lapland.. Bereikbaarheid van Scanbrit was niet altijd even goed en ook eigen boekingsgedeelte niet goed bereikbaar (bleek door wisseling van systeem). Vanwege de bereikbaarheid 4 ipv 5 sterren.
Supermooie reis gemaakt naar Salla
Supermooie reis gemaakt naar Salla, Fins Lapland. Zeer goed georganiseerd door Buro Scanbrit. Mooie, unieke ervaring, alles klopte. Klein puntje was de sneeuwscooterrit met ons vieren. Die stond niet ingepland maar dat werd op de dag van aankomst gelijk goed gemaakt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.