Goede kwaliteit en service. Wanneer iets niet in orde is wordt dit direct opgelost.
Heb al meerdere keren besteld en Butica stelt nooit teleur! Zowel via ophalen als leveren altijd mega goeie service. Ook heel goed bereikbaar via dm. Mij zie je hier zeker terug online shoppen 🥰
Hele fijne ervaring!! De kwaliteit van de kleren is top & service is heel vriendelijk! Zeker een aanrader
Top!! Mijn eerste bestelling hier gedaan na het tegenkomen van de webshop op Instagram & zeer tevreden met mijn aankopen! Ik had een vraag over een bepaald stuk en er werd meteen op mijn berichtje gea... Voir plus
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede kwaliteit en service
Butica is een hele mooie webshop
Butica is een hele mooie webshop en prijs- kwalitatief uitstekend! Ik raad het echt aan.
Betrouwbare & leuke webshop
Zéér klantonvriendelijk!
Zeer klantonvriendelijke klantenservice. Blijkbaar wordt het als normaal beschouwd om zonder akkoord van de klant cadeaubonnen uit te schrijven die slechts drie maanden geldig zijn. Noem gerust één webshop die op deze manier werkt. Op die vraag blijft een antwoord uit... Wanneer je vervolgens geblokkeerd wordt en contact opneemt via een professioneel e-mailadres, wordt dat blijkbaar als onbeleefd of ongepast beschouwd. Er is echter maar één zaak die hier echt grof te noemen is, en dat is de manier waarop klanten behandeld worden door Butica. Ik raad deze website ten zeerste af!
Hele goede service
Hele goede service, pakketjes altijd snel geleverd en TOP kwaliteit! 🤩
Goeie betrouwbare site
Goeie betrouwbare site, leuk persoonlijk kaartje in de bestelling en snelle verzending! Super blij mee!

Snelle Levering, top kwaliteit
Snelle Levering! Top kwaliteit van kledij, 1 van mijn favoriete boutique’s 🤍 Je bent hier zeker geen nummertje!

Retour
We hadden iets besteld, maar het was te groot. Geen probleem om dit te retourneren en geld stond heel snel terug op de rekening.

Geweldig
Mooie, verzorgde webshop. Ik kocht een trui, waar ik meteen op verliefd was. Snelle service en reageert snel. Ik kon het de dag zelf nog ophalen. TOP!

Réponse de Butica Webshop
Butica maakt van online shoppen een…
Butica maakt van online shoppen een echt feestje 🛍️✨

Zichtbaar resultaat!
Super mooie kleding
Super mooie kleding.
Opnieuw heel tevreden met mijn bestelling. Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering.

Super leuke webshop
Super leuke webshop! Altijd heel trendy en voor elke gelegenheid. Ook de eigenares is super vriendelijk! Snelle verzending en goede communicatie.
Heel erg tevreden mee! 😊

suuuuper content!!

Geweldig
Snelle levering, leuk ingepakt en precies zoals de foto’s! That’s why we support small business!🥰