Butik Älva är en av de absolut bästa butikerna online. Älskar deras utbud av kläder och goda service. Kläderna är av god kvalitet och är otroligt fina. Jag får många kommentarer om mina kläder - att d... Voir plus

Fina kläder. Storlekar och material som stämmer överens med beskrivning.Humana priser. Snabb leverans, även om man får vänta på en vara som för tillfället inte finns i lager. Helt klart en favoritbut... Voir plus

Tydlig produktbeskrivning av hemsida, tydliga bilder, man får vad nan beställer! Kläderna jag köpte motsvarade mina förväntningar! Det var snabb och smidig hantering av mitt köp och det var inga bekym... Voir plus

Snabb leverans, och en väldigt personlig leverans där man fick en liten presentation om företaget som växt sig starkt under åren. Väldigt trevligt, och kommer definitivt att besöka er butik och även b... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Bijouterie fantaisie
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin d'ameublement et de décoration

Handplockat sortiment från stora och små varumärke. Kläder, dukade bordet, inredning, barnrummet och mycket mera.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

781 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Undvik om du tänker returnera

Undvik om du tänker returnera. Man behöver betala både för vad det kostar för de att skicka varan till er + vad det kostar för dig att skicka varan till de. Min retur blev ungefär 100 kr. Inte värt det alls. Detta borde skrivas tydligare i returpolicy eftersom jag tänkte att det kommer bara vara retur på 59 kr.

25 février 2026

Réponse : Butik Älva

Detta står i infon där man fyller i returanmälan. Det står även i autosvaret som skickas ut när du fyllt i returbegäran.
Returfrakten är 59kr för kläder och frakten för att skicka till dig är 39kr för kläder. Din retur har alltså kostat 59kr. Frakten för att skicka till dig har du ju använt och vid ångerrätt återbetalas inte dessa. Vid reklamationer som vi godkänt står vi för hela fraktkostnaden.

Butik Älva är en trevlig onlinebutik!

Butik Älva är en trevlig onlinebutik med bland annat livfulla och härliga kläder. Fint är också att leveransen kommer med en god hälsning från Jessica och Kenth.

5 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Tack för fint omdöme, och så roligt att du uppskattade vår hälsning. ; )

Snabb leverans, visar kläderna fint

21 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Tack för du tagit dig tid att lämna en recension till oss! :)

Produkten stämde ej överens med…

Produkten stämde ej överens med bilden!!!
Dåligt

10 septembre 2025

Réponse : Butik Älva

Hej! Det är lite svårt att bemöta dina klagomål när vi inte har mer info än så här. Det framgår inte heller om du har varit i kontakt med oss och reklamerat produkten. Vi är medvetna om att det förekommer företag som använder olika varianter på vårt varumärke för att förvilla kunder att tro att de handlar hos oss, men i verkligheten sitter de i Kina och skickar ut billiga kopior och flera kunder har kontaktat oss i tron att de handlat hos oss och eftersom vi inte har fått någon mer info från dig, så får det oss att tro att detta omdömet inte baseras på ett köp hos oss.

Super nöjd

Lätt att navigera, snabb leverans, bra kvalitet 😊

24 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Så härligt att läsa att du blev nöjd med ditt köp! :)

Rekommenderar!!

Fina kläder, snabb leverans och vackert inslaget med ”personlig” hälsning.
Väldigt trevligt!

Réponse : Butik Älva

Tack för du tagit dig tiden att lämna ett omdöme, och vilka fina ord! :)

Så himla nöjd med mina kläder från…

Så himla nöjd med mina kläder från Älva!! ALLA kläderna passade o håller hög kvalitet! Rekommenderas!

10 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Men vilken fin recension!! Vi tackar så hjärtligt! :)

Bra helhet

Snabb hantering, trevligt bemötande & FIN försändelse.

23 septembre 2025

Réponse : Butik Älva

Tack, vad roligt att läsa att du gillade att handla hos oss!

Återkommande kund

Snygga kläder. Snabb leverans. Jag är en återkommande kund. Hade jag varit det om jag inte hade gillat Butik Älva ?

23 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Det är bästa betyget - med återkommande kunder!! Tack för du tagit dig tid att skriva ett omdöme. : )

Snabb leverans. Klänningen fin men bomullstrikån lite för tunn. Hade varit bättre i ett stadigare trikåtyg.

Réponse : Butik Älva

Nu vet jag inte vilken klänning det gäller, men om den inte motsvarar dina förväntningar - har du alltid 14 dagars ångerrätt.
Skönt du tyckte vi var snabba iallafall. :)

Otrolig bra service.Butik Älva

Otrolig bra service. Och varorna kommer bara några dagar senare.
Hittills har allt varit över förväntan.
Kommer jag till Hörby nästa sommar vill jag besöka butiken .

29 septembre 2025

Réponse : Butik Älva

Så roligt att höra, vi jobbar på att vara snabba!
När man klickat hem något - vill man ju helst ha det en kvart senare! ; )

Du är såå välkommen att hälsa på oss i butiken! Då ses vi till sommaren!

Supernöjd!

Lätt att beställa på hemsidan och levereras väldigt snabbt. Varorna motsvarar de på hemsidan. Supernöjd!

25 septembre 2025

Réponse : Butik Älva

Vi ääälskar när våra kunder blir supernöjda! Fint betyg! Tack!

Nöjd kund

Enkelt att beställa, snabb leverans. Jag är så nöjd över sjalarna det är så fint inslaget med en liten hälsning.

1 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Tack för du tog dig tid att ge oss ett omdöme. Och ett så fint dessutom! ;)

Super bra hjälp.Köpt på deras hemsida…

Super bra hjälp.Köpt på deras hemsida .Var en produkt som var en förbeställning som var sen.Jätte bra mail kontakt . Lätta att få kontakt med

1 octobre 2025

Réponse : Butik Älva

Så skönt att du uppskattar att vi försöker besvara mail så snabbt vi hinner. Tack för fin feedback.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, frågor jag hade besvarades snabbt, snabb leverans. Jag är helnöjd både med varorna och hur beställningen hanterades. Kan varmt rekommendera Butik Älva

Réponse : Butik Älva

Det var ju det finaste omdöme man kan få, tycker jag. 1000 tack! :)

Alltid trevligt med nya butiker.

Alltid trevligt med nya butiker. Det kändes som att handla i affären runt hörnet. Jag är jättenöjd med mina varor och kommer att återvända "runt hörnet".

10 août 2025

Réponse : Butik Älva

Trevligt! Du är välkommen att kika in "runt hörnet" precis när du önskar! Tack för dina ord.