Butik EmsigAvis

1 305
TrustScore 5 sur 5

4,8

Altid god service og så er det så skønt at se tøjet på de søde piger. Det her sted oser af hygge og god kvalitet på tøjet, gode priser og hvor er det dejligt varerne kommer hurtigt og man bliver ald... Voir plus

Virkelig god oplevelse hos Emsig. Jeg bestilte et par Haute L'amitié sweatpants, og alt fungerede perfekt fra start til slut. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt, og pakken... Voir plus

De smukkeste styles til gode priser. Super service. Flot butik. Hurtig levering, ved online køb. Nem hjemmeside. Gode inspirations videoer. Kan klart anbefales. ☀️👌

Oplevelsen ved at købe ved emsig er altid fantastisk. Pigerne er positive og giver en fremragende service. Grunden til jeg kun vil give 4 stjerne er simpelthen fordi jeg mangler at når man bes... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Dansk webshop med service og rådgivning i højsædet. 4,9 ud af 5 stjerner på Facebook. Bestil online. Fri fragt ved køb over 500,-

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 305)

177 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ærligt personale

Dejlig overskuelig butik med fed indretning. Man får lige lov til at “snuse lidt”, inden personalet kommer til en. Det kan jeg godt lide. Når så man har brug for hjælp, kommer den også og de er gode til at matche tøj med krop + lure hvilken stil man har. De finder tøj frem som man måske ikke selv havde valgt, men så er der alligevel bingo. Det er fedt at blive udfordret lidt på “det man plejer”.

22 mai 2026

Den lille forskel i service der bare…

Den lille forskel i service der bare gør alt.
Butik Emsig havde ved en fejl fået min kjole retur . Den var købt i anden forretning . Jeg har købt lækker top fra denne butik og fået pakket min kjole i den pose 🤷‍♀️med ny returlabel.
Får sød 🥰 sms om de har modtaget min kjole - men kan se den er købt i anden butik.
Ikke nok med det er min egen fejl , så bliver min kjole returneret til mig og uden beregning af porto.
Får hurtige svar på sms fra meget søde Laura 💕 om jeg havde modtaget kjolen. Det er igen ikke butikkens skyld men gls har ikke givet mig besked.
Alt den her ulejlighed for Laura og ikke engang en vare jeg har købt i butikken .
Det er virkelig god service ud over hvad man kan forvente - og det er netop derfor den lille ekstra forskel giver stor betydning.
Laura du må virkelig få 5 kæmpe store stjerner af mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️Tak 🙏

20 mai 2026

Fantastisk service

Emsig samt alle medarbejdere i butikken, yder en fantastisk service både med hensyn til online køb, levering samt når deres fysiske butik er åben. Derfor får Emsig 5 stjerner fra mig. 🤩

18 mai 2026

Top karakter til Emsig shop

Meget fin netshop. Nemt at bestille, hurtig betjening og sikker levering. Har også testet at sende retur - det var også sikkers med god service og hurtig betjening.
God størrelses guide på siden.

18 mai 2026

Virkelig skøn butik.

Virkelig skøn butik.
Virkelig god markedsføring ift. rådgivning om styles, fit, små fif og et meget positivt humør.
Jeg elsker at følge de små reels og få nyhederne lige her i min sofa.
Tak for jer ❤️

12 mai 2026

Team Emsig styrer for vildt 🥰

I er bare generelt helt fantastiske hver og en ja selv den lille 🐶 hund🤭🤩.
Jeres hjælpsomhed inspirerende repræsentation af alle de lækre outfits.
Og den helt skønne jargon jer imellem er for vild😍👏🌹🤩.
Den helt specielle humor og det gode samspil jer imellem.
Der er også kvik, hurtig levering. Man bliver så glad indeni, når i fnisende, små grinende er på i diverse klæder.
Hurra for Team Emsig, 10 point herfra🇩🇰🥰

24 avril 2026