Altid god service og så er det så skønt at se tøjet på de søde piger. Det her sted oser af hygge og god kvalitet på tøjet, gode priser og hvor er det dejligt varerne kommer hurtigt og man bliver ald... Voir plus
Virkelig god oplevelse hos Emsig. Jeg bestilte et par Haute L'amitié sweatpants, og alt fungerede perfekt fra start til slut. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt, og pakken... Voir plus
De smukkeste styles til gode priser. Super service. Flot butik. Hurtig levering, ved online køb. Nem hjemmeside. Gode inspirations videoer. Kan klart anbefales. ☀️👌
Oplevelsen ved at købe ved emsig er altid fantastisk. Pigerne er positive og giver en fremragende service. Grunden til jeg kun vil give 4 stjerne er simpelthen fordi jeg mangler at når man bes... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Dansk webshop med service og rådgivning i højsædet. 4,9 ud af 5 stjerner på Facebook. Bestil online. Fri fragt ved køb over 500,-
Kirkegade 12, 6700, Esbjerg, Danemark
- butikemsig.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Tak for stylingstips
Butikken har de lækreste styles.
I er altid gode til at komme med inspirende videoer på Facebook/instagram. Jeg er ret vilde med jeres “do and don’t” tips til styling.
Jeg køber mest hos jer via jeres Webshop. Retur processen er nem og jeg sætter stor pris på, at når der returneres en vare til jer, så tilbagebetaler I også beløbet for indkøbet samme dag, hvor I modtager pakken retur. Mine bedste anbefalinger til denne butik.
Altid hjælpsom
Der er aldrig problemer med at få byttet eller penge retur altid hjælpsom
Danmarks mest spændende tøjbutik god…
Danmarks mest spændende tøjbutik god til live , god service , hurtig levering
Det var velfungerende
Dejligt at kan følge jer på Facebook og…
Dejligt at kan følge jer på Facebook og se det flotte tøj i vise og forskellige stejling
Alltid god service og dygtige…
Alltid god service og dygtige medarbejder. En skøn butik.
Fantastisk service og skøn butik❤️
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning, med god service. Ens varer kommer også altid hurtigt, når jeg bestiller, ærgerligt at vi ikke har sådan en forretning i Kbh
Super god service
Super god service, hurtig levering ingen problemer med at returnere varer.
Alt virker legende let
Alt virker legende let , i smiler og svarer altid venligt
Alt ved Emsig er positivt
Elsker at handle hos emsig fedt tøj…
Elsker at handle hos emsig fedt tøj ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super god service og altid tilfreds vh…
Super god service og altid tilfreds vh Leni Brandt 🤗
Hurtig levering og rigtig god service 😊
God service de svare når de har tid…
God service de svare når de har tid hvis man har spørgsmål mvh martin
Altid hurtig og god handel ved de…
Altid hurtig og god handel ved de bedste Emsig piger 😘