Varen jeg modtag gik i stykker efter få timers brug. Jeg prøvede at skrive flere gange til kundeservice og modtog et uklart svar efter over en uge, hvor efter de ikke svaret retur igen eller sendte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Udvalget på hjemmesiden er rigtig fint, så jeg fandt nemt en masse forskellige gode produkter til min veninde ud fra nogle overordnede ønsker hun havde sendt ud. Måtte selv prøve den aluminiumsfrie... Voir plus
I am absolutely in love with this body oil! I started using it during my pregnancy, and I know I’ll continue using it long after. It absorbs beautifully into the skin, leaving it soft, nourished, an... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Buump er en dansk webshop med produkter til graviditet, fødsel og barsel. Buump forhandler de bedste produkter til gravide og ammende. Gravide har særlige behov, både i forhold til at aflaste kroppen under de mange forandringer, men også i forhold til at beskytte den gravide og den kommende baby mod skadelige produkter og kemiske stoffer. Hos Buump kan du få kvalitetsprodukter særligt udvalgt til kommende og nybagte mødre, som er sikre at bruge både før, under og efter graviditeten. Buump har dag-til-dag-levering, billig fragt og 60 dages returret. Ved køb for mindst 495 kr. er levering til pakkeshop gratis. Shop alt hvad du har brug for samme sted. Buump er et oplagt sted at få gaveideer og købe købe gaver til gravide, babyshower, barselsgaver mv. Buump har et stort udvalg inden for skønhedsprodukter, helse, udstyr og ventetøj samt et stort udvalg af bøger om graviditet og moderskab.
Hurtig og billig levering
Dag-til-dag-levering og fragt fra kun 29 kr. (gratis ved køb for mindst 395 kr.)
Postadresse: Slotsalléen 5, 2930, Klampenborg, Danemark
- kundeservice@buump.com
- buump.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering
God service og hurtig ekspedition
Super gode produkter og hurtig…
Super gode produkter og hurtig levering. Meget positivt at få en håndskrevet besked i pakken:-).
Buump kan klart anbefales.
De aflever produkterne meget hurtigt👏👏
Velduftende, blødgørende og hurtigabsorberende maveolie
Jeg brugte produktet Maternity Oils MAVE igennem hele min graviditet, og kan virkelig anbefale produktet. Skønt at smøre maven ind i for at pleje huden og tage den kløe, der kommer med en voksende mave. Jeg bruger den stadig hér efter fødslen, fordi olien simpelthen er så lækker. Den dufter dejligt og trænger meget hurtigt ind i huden, samtidig med den holder huden blød og smidig i mange timer.
Fin vare og god levering
Jeg gør det gerne igen 😊
Jeg gør det gerne igen 😊
Levering 2 dage efter bestilling og gravitetspuden som jeg købte var lige så god som lovet og klart pengene værd
Kan kun anbefale Buump
Købte shampoo og balsam hvoraf shampooen var gået i stykker da jeg modtog pakken, skrev en besked til Buump og de sendte straks en ny som var der dagen efter. Lynhurtig service!!
God!
Købte graviditets shorts, så lækkert et produkt! Levering dagen efter bestilling. Stor anbefaling herfra.
Meget ringe ombytningsservice
Jeg modtog en ammebh som ikke passede i størrelse og returnerede den mhp. Ombytning. Jeg kunne i en uge se, at pakken var registreret hos PostNord men ikke afsendt fra Buump. Jeg kontaktede dem, men modtog intet svar. Igen tog jeg kontakt to døgn efter, hvor jeg endelig fik svar og de sendte min pakke afsted. Jeg endte med at vente cirka to uger på ombytningen, og undrer mig meget over hvorfor de overhovedet skulle modtage en påmindelse om faktisk at sende min pakke inden det blev gjort.
De har fået to stjerner da fragten til ombytning var gratis.

Réponse de Buump
Det er ok jeg er glad.Anbefale
Hurtig levering
Dejlig hurtig ekspedition.
Maternity Oils Mave
Har købt Maternity Oils Mave. En rigtig lækker olie til en anstændig pris. Jeg er ikke helt fri for strækmærker, men der er tydelig forskel på dem jeg har fået tidligere i livet, uden olien, og der hvor jeg har brugt olien. Der hvor jeg har smurt gik der meget lang tid før jeg overhovedet fik strækmærker, både læge og jordemoder var imponerede, men de er også lysere, mindre dybe og mindre synlige.
I kunne dog godt være bekendte også at lave en større flaske 😉
Lynhurtigt levering og god pris
Lynhurtigt levering og god pris. Skulle bruge en vare ret hurtigt, så skrev til kundeservice for at spørge til deres normale leveringstider. Der kom svar samme morgen, købte varen og fik den leveret til døren næste dag.
Gode varer og hurtig levering.