BVG Elektro en Beveiligingstechniek  Avis

À propos de l'entreprise

1. Service d'installation électrique
  2. Service d'agents de sécurité

Écrit par l'entreprise

BVG Elektro en Beveiligingstechniek is een jong bedrijf dat zich specialiseert in de elektro en Beveiligingstechniek. Je kunt hier terecht voor de kleinste klusjes tot grote complete verbouwingen van woningen bedrijfspanden etc. Ook voor uw inbraak alarm met certificering of camera’s bent u hier aan het juiste adres. Onze diensten zijn : -elektra nieuwbouw en renovatie -inbraak alarm -camera’s -brand alarm -laadpalen -toegangscontrole

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Arts water & warmtecomfort

Buck heeft bij ons de gehele beveiligingsinstallatie aangelegd. Voor aanvang werkzaamheden alles goed door genomen en alles perfect uitgevoerd.
Tevens blijft hij de installatie onderhouden waardoor alles goed blijft functioneren.

1 mai 2026

Prettig en snel

Kan alleen maar tevreden zijn over wat er afgeleverd is. Duidelijk en prettig in de communicatie en snel in de realisatie. Tot de volgende klus!

14 novembre 2025

BVG Elektro, uitstekende technische dienstverlener

BVG Elektro en met name Buck kenmerkt zich door grote vakbekwaamheid, prima planning, zeer keurige en zorgvuldige werkuitvoering en altijd in staat om een oplossing te vinden ook bij (zeer) complexe zaken. Gedurende de verbouwing van mijn huis zijn er door BVG Elektro vele grotere en kleinere veelal lastige klussen zowel binnen als buiten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, prima service en altijd goed bereikbaar. Kort en goed, een prima technische dienstverlener die ik van harte kan aanbevelen!

7 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Meedenken, oplossen en gewoon goed werk leveren

Ik heb zeer goede ervaringen met BVG Elektro & Beveiliging Techniek. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de manier waarop Buck meedenkt. Hij luistert goed naar je wensen en vertaalt dit naar een oplossing die niet alleen technisch klopt, maar ook past binnen het beschikbare budget. Dat maakt de samenwerking prettig en transparant.

Buck is betrouwbaar in zijn afspraken: hij komt op tijd, werkt netjes en zorgt ervoor dat het werk ook daadwerkelijk afgerond wordt zoals afgesproken. Wat ik daarnaast waardeer, is zijn flexibiliteit. Als het nodig is, blijft hij langer om iets af te maken of komt hij terug om het netjes af te ronden. Dat laat zien dat hij verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk.

Je merkt aan alles dat hij een vakman is die weet waar hij het over heeft. Tegelijk blijft hij praktisch en denkt hij in oplossingen, niet in problemen.

Al met al: een betrouwbare partij met verstand van zaken, die ik zeker zou aanbevelen

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn erg tevreden over de…

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van BVG Elektro en Beveiliging. Zij hebben bij ons meerdere camera’s geplaatst, de meterkast aangepast voor inductie en daarnaast internetkabels netjes aangelegd en verlegd.

Alles is professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en er wordt goed meegedacht over de beste oplossingen. Het resultaat is netjes afgewerkt en werkt perfect.

Kortom: een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat wij zeker aanbevelen!

Fam Peeters
Lindenlaan Nieuw Bergen

16 mars 2026

BVG is een aanrader

Wij hebben Buck van BVG ingeschakeld toen we half december ons net gekochte huis gingen verbouwen in Boxmeer.

We wilden graag (vrijwel) de volledige elektra vervangen hebben, inclusief nieuwe meterkast en alvast wat toekomstgerichte zaken voorbereid hebben.

Vanaf het eerste contact hadden we meteen een goed gevoel.
Buck bleek een fijne en sympathieke jonge kerel, transparant wat betreft werk en kosten en daarbij ook zeer vakkundig.
Onze planning van alle benodige verbouw werkzaamheden was redelijk krap en daar heeft ie steeds zeer goed op ingespeeld met zijn eigen werkplanning.
Hij is punctueel, enorm precies en scherp , dacht erg goed mee en gaf vaak nuttig advies en veel welkome tips.

Meestal kwam hij samen met een van zijn vaste oproepkrachten , die hij tevens aan t opleiden was. Hierdoor zat de snelheid van werk er goed in .

Beide heren waren gezellige gasten om over de vloer te hebben . Wel zo prettig vonden wij, aangezien we zelf ook vrijwel constant aanwezig waren om allerlei klussen aan te pakken.

Aan het einde van verbouwing heeft BVG nog geholpen met het aansluiten en ophangen van bijna alle losse verlichting. Div grote hanglampen bijvoorbeeld .
Dit was prettig en nuttig want heeft ons op t laatst nog aardig wat tijd en gedoe gescheeld en zo wisten we ook zeker dat t er super strak uit kwam te zien.

Wij zouden BVG zeker aanraden en weer inschakelen indien nodig.
Top bedrijf wat ons betreft!

16 avril 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus