Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin handel med BW-Cargroup, hvor jeg købte bil uden at have set den. Bilen var i Esbjerg, jeg i Kbh., men havde fine, oplysende og troværdige samtaler, som gjorde at jeg havde fuld tillid til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fundet drømmebilen i Tyskland, men det var ikke noget problem for BW Cargroup ( Simon ) at få den hentet hjem. Kommer helt sikkert til at handle her igen, når Audi'en på et tidspunkt sk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de voitures d'occasion
  2. Marché automobile
  3. Atelier de réparation automobile
  4. Société de crédit et de prêt automobile
  5. Service de leasing automobile
  6. Magasin de pneumatiques d'occasion

Écrit par l'entreprise

BW Cargroup er grundlagt af Simon Winkler og Jacob Braa, begge med en passion for både biler og den gode kundeservice. Vi har mange års erfaring i bilbranchen og brænder for at gøre bilkøb til en positiv og uforglemmelig oplevelse for hver eneste kunde. Vores vision er at tilbyde både enestående service og et udvalg af biler, der lever op til de højeste standarder. For os er det ikke bare et arbejde – det er en passion. Vores dedikation til ordentlighed og gennemsigtighed afspejler sig i alt, hvad vi gør, og vores mål er at give dig den bedste mulige oplevelse. BW Cargroup tilbyder et bredt udvalg af nyere brugte biler fra anerkendte mærker. Uanset om du er på jagt efter en økonomisk pendlerbil, en luksusmodel eller en praktisk familiebil, finder du det hos os. Vores biler er nøje udvalgt og gennemgået, så du kan være sikker på, at du får et produkt, der lever op til de højeste standarder. Lad BW Cargroup være dit førstevalg, også gerne næste gang du skal have ny bil.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft min bil på værksted ved BW…

Jeg har haft min bil på værksted ved BW Cargroup. Det var super god oplevelse. Reel og meget ærlig mekaniker, der gav et tilbud inden han gik i gang med bilen. Det blev endda lidt billigere, da der ikke blev brugt så lang tid på bilen som tilbuddet lød på. En helt igennem god oplevelse med en rigtig god snak. Fik tilbudt lånebil, god kaffe og en god snak med ejer af bilforretningen. Jeg vil helt sikkert tage kontakt dertil når jeg inden længe skal have ny bil. Kan varmt anbefales 😊

2 mars 2026
Avis spontané

Fin handel

Fin handel og behagelig sælger. Fik en fin pris for den brugte bil.

5 février 2026

Meget fin handel med BW-Cargroup

Meget fin handel med BW-Cargroup, hvor jeg købte bil uden at have set den.
Bilen var i Esbjerg, jeg i Kbh., men havde fine, oplysende og troværdige samtaler, som gjorde at jeg havde fuld tillid til handlen. Alt levede op til forventningerne da jeg hentede min nye “brugte” bil. Den stod knivskarp og strålede indenfor, ikke en ridse, ikke en plet. En rigtig god oplevelse.

17 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Alle aftaler blev overholdt til ug

Alle aftaler blev overholdt til ug. God og ærlig vejledning, uden ‘salgsgas’ for egen vindings skyld. Tilbudt gratis lånebil uden det var en del af aftalen. Alt nødvendig eftersenden vedr salg / køb / indregistrering blev fremsendt dagen efter handel. Ganske enkelt en helt igennem god oplevelse.

27 novembre 2025

Jeg kan klart anbefale BW Cargroup

Jeg kan klart anbefale BW Cargroup. Jeg blev taget godt i mod, fik kaffe og fik en god introduktion i min nye bil. Simon og jeg havde haft en del skriftlig kommunikation, og alt var som lovet. Jeg ville gerne se bilen og køre hjem i den samme dag, og det var intet problem. Jeg fik 4 sommerhjul med til en god pris. Simon er opmærksom, serviceminded og hjælpsom.

13 octobre 2025
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus