Lisez les avis des autres
Schattige bedeltjes, ook nog eens heel betaalbaar en en hele snelle levering!
Altijd super snelle levering, keurig ingepakt. Daar waar er ooit iets toch niet leverbaar blijkt te zijn, meteen een berichtje en het bedrag terug gestort. Ik zou willen dat ik dichterbij woonde 🥰
Door een fout van mij in de adresgegevens, was het pakketje retour gekomen. Christa nam persoonlijk contact met me op om het cadeautje alsnog bij de juiste persoon terecht te laten komen!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sieraden, kralen en meer! By Christa is een knus winkeltje in het mooie Breskens. Je kan hier terecht voor de mooiste sieraden en de allerleukste kralen en bedels! Zelf niet zo'n sieraden/kralen persoon? Ook kan je bij By Christa lagen in het vinden van leuke hebbedingetjes.
Coordonnées de contact
Boulevard 14, 4511 AC, Breskens, Pays-Bas
- info@bychrista.nl
- bychrista.nl
Super schattige bedeltjes
Schattige bedeltjes, ook nog eens heel betaalbaar en en hele snelle levering!
Snelle verzending, goede producten
Snelle verzending, persoonlijk en leuk verpakt. Producten, top zoals op site beschreven. Dank!
Absoluut aanbevolen.
Ik ben zeer tevreden met het product. De levering was snel. Dit wordt mijn favoriete winkel, aangezien ik met kralen werk.
Bedankt!
Lang gezocht
Lang gezocht, bij jullie gevonden!
Een prachtige voetbal-bedel. Helemaal zoals gehoopt.
En mooi verpakt op tijd bezorgd.
Bedankt.
Super leuke kralen en bedels
Super leuke kralen en bedels, snelle verzending en goede service toen één bedel beschadigd aankwam
Wonderful!
Wonderful vases & gorgeous candle holders ♡♡♡
Perfectly packed for safe shipment and very quick deliverd!
I definitely would order by Christa again!
goed ontvangen
Bij contact wordt er snel gereageerd en…
Bij contact wordt er snel gereageerd en meegedacht. De opgestuurde items zijn goed en mooi verpakt.
Super leuk kinderfeestje
Super leuk kinderfeestje. Leuk versierd, duidelijke uitleg voor de kindjes! Kindjes hebben genoten.
Het bezorgen en alles was prima maar ik…
Het bezorgen en alles was prima maar ik had oorbellen besteld en die wouden gelijk al niet goed sluiten dus ze vallen de hele tijd open dus dat is wel wat jammer voor die prijs dat ik heb betaald
Heel erg tevreden over webshop en eigenaresse!!
Heel erg tevreden over de webshop en eigenaresse! Had een aankoop op korte termijn nodig en dankzij de snelle verwerking van de bestelling is het gelukt om het alsnog voor Kerst te ontvangen, ontzettend dankbaar!
Enige nadeel: je gaat er vaker kopen ;-)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.