Byens Pejse Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Anmeldelse af Byens Pejse Byens Pejse leverede en førsteklasses installation af vores brændeovn i sommerhuset. Håndværket var særdeles professionelt, arbejdet blev udført præcist og uden unødve... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

21 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service, god vejledning, kan kun anbefale Byens Pejse Sønderborg 👍🏻
Købte ny brændeovn og ny skorsten, hurtig og effektiv opsætning af både brændeovn og skorsten.

Og vi er 100% godt tilfreds med vores nye brændeovn 😊

9 décembre 2025

Anmeldelse af Byens Pejse

Anmeldelse af Byens Pejse

Byens Pejse leverede en førsteklasses installation af vores brændeovn i sommerhuset. Håndværket var særdeles professionelt, arbejdet blev udført præcist og uden unødvendige forsinkelser. Installatøren var punktlig, ordentlig og respektfuld over for vores hjem.

Efter montagen var der ryddet helt op og alt affald fjernet, så vi kunne tage ovnen i brug med det samme. Funktionaliteten var i top — alt spillede fra dag ét, og vi oplevede ingen fejl eller mangler.

Vi kan varmt anbefale Byens Pejse til alle, der ønsker en pålidelig og grundig installation af brændeovn. Fem stjerner for godt arbejde, god service og et fejlfrit slutresultat.

18 octobre 2025

Forrygende service og høj kvalitet

Jeg har for nylig bestilt et brændekomfur fra Byens Pejse, og jeg må sige, at hele oplevelsen har været særdeles positiv. Fra den hurtige levering til den kompetente vejledning, jeg modtog, har Byens Pejse virkelig leveret en service, der står i mål med mine forventninger

Brændekomfuret blev leveret hurtigt, og det var klart, at det var af høj kvalitet.

Jeg vil gerne varmt anbefale Thermorossi Margherita brændekomfuret, selv til dem, der måske normalt kun bruger en brændeovn og ikke har erfaring med brændekomfurer. Brændekomfuret er ikke kun en effektiv varmekilde til hjemmet, men det er også en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at udvide deres madlavningsmuligheder.

Den kombinerer det bedste fra begge verdener – det er både et brændekomfur, der kan holde hjemmet varmt, og en funktionel madlavningsenhed. Hvis du ikke tidligere har brugt et brændekomfur, vil du blive positivt overrasket over, hvor praktisk det kan være. Udover at varme dit hjem op, har du også muligheden til både kogning og bagning.
Med indbygget stenovn kan du bage brød, pizza og andre lækre retter på en helt anden måde, som kun en stenovn kan tilbyde

Derudover gør brændekomfuret det muligt at bage på en måde, der giver en lækker, sprød skorpe, som du måske kun har set i professionelle bagere. For dem, der elsker at eksperimentere med madlavning, er dette brændekomfur en drøm, der giver nye muligheder.

1 avril 2025

Kompetent og meget service minded.

For 3. gang købte vi en ny brændeovn ved Kent, Byens Pejse. Altid super god service. Kent er ansvarlig, udfører et flot arbejde og har man en aftale, så holder den.
Kan til enhver tid anbefale Byens Pejse Sønderborg.

6 mars 2025

Byens Pejse Sønderborg- Også i Haderslev

Jeg havde fået en pris på en brændeovn, skorsten og opsætning fra det lokale pejsecenter i Haderslev. Jeg syntes det var meget dyrt, så jeg kontaktede Kent i Sønderborg for at se om det kunne være rigtigt. Ikke nok med han var 10.000 kr billigere, så gik det hele super nemt og hurtigt og virkelig godt udført arbejde. Jeg kan kun anbefale Byens Pejse i Sønderborg. Det har hele vejen igennem været en fantastisk oplevelse.

4 mars 2025

Fremragende service og professionelt arbejde – Kan varmt anbefales!

Vi har fået installeret en brændeovn samt en ny stålskorsten, hvilket ikke var nogen let opgave på grund af ståltaget på vores hus. Men alt gik ekstremt godt! Det var anden gang, vi har fået en pejs installeret af ham, og vi er fuldt ud tilfredse – lige fra rådgivningen til installationen, kommunikationen og prisen. Kan varmt anbefales!

Wir haben einen Kamin samt neuem Stahlschornstein einbauen lassen, und das war aufgrund des Stahldachs auf unserem Haus keine leichte Aufgabe. Aber alles hat extrem gut geklappt! Es war schon das zweite Mal, dass wir uns von ihm einen Kamin einbauen ließen, und wir sind rundum zufrieden – von der Beratung über den Einbau bis hin zum Kontakt und Preis. Absolute Empfehlung!

We had a fireplace installed along with a new steel chimney, which wasn’t an easy task because of the steel roof on our house. But everything went perfectly! This was the second time we’ve had a fireplace installed by him, and we are completely satisfied – from the consultation to the installation, communication, and price. Highly recommended!

20 novembre 2024

Vi kan sagtens anbefale Byens Pejse

Vi kan sagtens anbefale Byens Pejse! Vi fik en god og grundig rådgivning, en super fin service og Kent har udført et godt stykke arbejde. Vi har ikke skulle tænke på papirarbejdet, godkendelsen af skorstensfejeren m.m. Virkelig dejligt!
Der er nu tændt op i vores splinternye brændeovn og vi nyder varmen, lugten og den behagelige stemning i stuen. Ren hygge! Mange tak, Kent!

13 novembre 2024

5 stjerner fra mig!

Byens Pejse blev anbefalet til mig af mange mennesker, og jeg fortryder ikke, at jeg købte min flotte nye pejs der.
Butikken tilbyder et flot udvalg af forskellige pejse. Kent er meget rutineret, pålidelig og tilbyder god service. Alt fungerede fantastisk, og jeg kan nu kun varmt anbefale ham. 5 stjerner fra mig!

3 novembre 2024

**Anbefales**

Efter et besøg hos det lokale pejsecenter, hvor vi mistede lysten til at lægge vores penge, så endte vi hos Kent i Sønderborg og det fortryder vi ikke. Imødekommende betjening samt god rådgivning ift. udskiftning af eksisterende pejseindsats. Vi valgte selv, at stå for installation af den nye pejs, men Kent var meget hjælpsom og grundig i sin vejledning ift. installationen samt brugen af den nye pejs.

29 septembre 2024

Suveræn service og altid topkvalitet

Suveræn service og altid topkvalitet, har været kunde ved Kent i 10 år og kan kun anbefale både produkter og det arbejde han udfører - topkvalitet, og altid villig til at hjælpe, hvis der er udfordringer med pilleovnen.

24 septembre 2024

En mand der kan sit håndværk.

Skrev en mail omkring ny indmad til min brændeovn, jeg kender hverken fabrikat eller model. Sender 3 billeder og bum, hurtigt svar, det er den her model, for, “det kan jeg se på måden lågen er hængslet på.”
En uge senere, ny indmad der passer perfekt. En mand der kan sit håndværk, og så er han også en flink fyr.
Kan klart anbefales.

19 septembre 2024

Fantastisk kundeservice

Vi har netop købt brændeovn hos byens pejse i Sønderborg. Kundeservice i særklasse ikke noget med at forsøge at sælge de dyreste modeller, men super vejledning i forhold til behov. Top professionel rådgivning ved montering. Kan virkelig anbefale Kent i Sønderborg.
Lars Kruse

12 septembre 2024

5 store stjerner

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Byens Pejse. Kent leverede en service af høj kvalitet fra start til slut. Han var hjælpsom, professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem processen. Brændeovnen lever fuldt op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg kan varmt anbefale Byens Pejse til alle, der er på udkig efter en brændeovn eller pejs. 5 stjerner herfra!

28 août 2024

God service og vejledning

God, hurtig og venlig service. Arbejdet er flot udført. Vi fik ny brændeovn og udvendig skorsten. God oprydning og god afdækning indenfor. Efterfølgende kontakt er heller ikke til at klage over. Venlig og gør meget for at kunden er tilfreds.
Fagligt også meget kompetent

29 août 2024