2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

15 avis

Bygglovverket falls under the category…

Bygglovverket falls under the category of 'SCAM'. They are scammers. Rojhat, Hammid, and Ali...these people will come to you one by one and then run away with your advance paid invoice money without doing anything. Later, they will stop responding to you and put you in place to explore legal options for dealing with the situation. It's a time-consuming process for me to investigate all my options to get back my advance payment since they stole 12k SEK through an advance invoice and didn't complete my drawing work. If anyone wants to receive detailed feedback contact me.

5 décembre 2023

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Kom inte ens ut på kundbesök innan start av ritningar. Komplicerad kommunikation då man inte har direkt kontakt med arkitekten. För oss blev det väldigt fel och jobbigt

17 avril 2023

VÄRDENS sämsta företag

VÄRDENS sämsta företag. Tog bara betalat från oss och lovade bygglov inom 3v, tror ni vi fått något på 5månader? Svar NEJ!
Dessutom inget svar när man ringer och mailar dom, fick precis veta att dom gått konkurs och att en ”ny ägare” har köpt stället.
Fyfan vad ni än gör välj absolut INTE detta företag. Hemskt företag.

30 novembre 2022
Avis spontané

en riktigt dålig firma tog bara hutlöst…

en riktigt dålig firma tog bara hutlöst betalt men kunde inte skicka riktiga ritningar riktiga amatörer så nu tog askan kontakt med mig och påstår att han inte fått betalt av bygglovsverket låter skumt men att han står kvar som konttrollansvarig men han vill ha betalt ska jag då betala en gång till nej jag har fått nog av denna skumma företag som inte verkar kunna någonting utom att ta hutlöst betalt.

3 novembre 2022

Riktiga amatörer

Riktiga amatörer, ett bedrägligt företag och dom alla säger olika saker. Ashkan lever i någon sago värld och VD:N har lämnat företaget med kappan efter vinden. Jag tycker de här företaget borde nomineras till bäst sämst kundbemötande…

7 juillet 2022
Avis spontané

Har tagit kontakt med den som heter…

Har tagit kontakt med den som heter Ashkan som har sagt att kostnaden som vi ska betala för ritning som de skickat till Kommun, kommer inte bli mera även om de kommer begära komplettering. Sedan när det kom komplettering har de begärt att betala 12500 som tillägg för att fixa konstruktionsritning.
Känner oss lurad och rekommenderar aldrig någon denna företag.

4 juillet 2022

Urusla och överprisade

Urusla och överprisade. Dålig projektledning, Kostade mig både massa tid och onödiga kostnader- och inget beviljat bygglov. Använd inte! De kan varken bygglovsprocess eller att skapa rätt dokumentation, bytte dessutom 3 arkitekter/konstruktörer på vägen, som inte gjort någon överlämning sinsemellan.

29 juin 2022

Väldigt professionellt bemötande

Väldigt professionellt bemötande, tydlig kommunikation i hela processen. Lyssnade in alla våra önskemål/förändringar och var med hela vägen till att bygglovet godkändes. Nöjd med allt!

7 avril 2022

Varning!

I mitt fall tolkade de ritningar helt fel och gav väldigt oprofessionella underlag. Eftersom ärendet var brådskande tog jag kontakt med en annan firma som var både mer professionella, hälften så dyra och snabbare.

9 mars 2022

VARNING!

VARNING!
Kontaktade byrån för bygglovsritningar till ett altanbygge med tak tillbyggt till min villa. Skulle kunna utföras på 1-4 veckor tog mig drygt 3 mån att erhålla dem.
Blev även lovad ”gratis” hjälp med ansökan till kommunen, detta uteblev helt.
Inkompetent projektledare, svår att få tag på och lång tid för återkomst.

21 février 2022
Avis spontané

Bygglovsverket lovar pengarna tillbaka…

Bygglovsverket lovar pengarna tillbaka om de inte lyckas fixa bygglovet. Saken är den att du får bara pengarna tillbaka om du begär de tillbaka inom 2 veckor efter lagd order. Vad de inte berättar är att de sitter på sina händer tills 2 veckor gått. Sen börjar de fixa med bygglovet. Blir det då ett nej från kommunen så får du inga pengar tillbaka. Mycket ohederligt sätt att behandla sina kunder på.

27 novembre 2021