Det tog over en måned for kjolen at…
Det tog over en måned for kjolen at komme. Undervejs fik jeg minimale ting at vide, og da den så ankom var kvaliteten ikke helt i orden.
Deres "ekslusive" kjoler sendes direkte fra Kina og kvaliteten er verre den dem jeg har fra Temu. Anbefaler på ingen måte dette svindel firma. Svarer frekt på mail.
Kjøpt på den norske utgaven av siden.
KØB IKKE FRA DETTE "FIRMA"!!!!
Vi modtog ganske vist efter lang tid en kjole, som vi ville sende tilbage igen - men uden held. Ingen svarer på det opgivne tlf.nummer, ingen svarer efter gentagne mails.
Som en anden anmelder skriver ser hjemmesiden troværdig ud - men lad jer ikke nare, som vi gjorde.
Køb endelig ikke fra dette firma, det er svindel!!!!
Man kan ikke få kontakt til dem, og varene kommer aldrig frem.
Jeg fik fat i en svensk mand efter mange forsøg, på det nummer de ellers opgiver på deres hjemmeside som deres kundeservice, han kendte ikke noget til firmaet og var helt uforstående.
Fup og fidus. BESTIL IKKE HERFRA!!!!
De udgiver sig for at være et svensk firma og “sender fra Sverige”. Kan tydeligt se på tracking at produkterne sendes fra Kina med SunYou.
De har en adresse i Stockholm og et svensk tlf nr. Ingen besvarer nogensinde det nummer. Fandt efter lidt research samme hjemmeside på norsk. Her var adressen en anden gade i Stockholm og et andet svensk nummer som heller ikke svares. De svarer ikke på mails, og kjolen vi bestilte er på vej i en container fra Kina. Normale varer forsendelser fra Sverige 1-2 dage. Nu har vi ventet 8 dage og er usikre på om den mon nogensinde kommer.
Ville ønske vi havde kigget dem lidt nærmere efter i krogene, men hjemmesiden så rigtig ud med fysisk adresse osv.
Med lidt god vilje finder man sikkert de samme kjoler på kinesiske platforme til en billigere pris. Bestil IKKE herfra!!!!