À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Hey babes, wat fijn dat je even bij bynooni kijkt! ik ben naomi en ik kan nog steeds niet geloven dat mijn droom werkelijkheid is geworden: een webshop vol stainless steel sieraden die betaalbaar zijn en lang mooi blijven. elk sieraad kies ik met liefde uit, zodat jij iets kunt vinden dat echt bij je past en je laat stralen. het betekent ontzettend veel dat je mijn shop bezoekt en misschien iets hebt gekocht. jouw ervaring en mening helpen mij om te groeien en nog meer mensen blij te maken met mooie sieraden. als je een momentje hebt, zou ik het superlief vinden als je een kleine review achterlaat. het kost maar even, maar het betekent de wereld voor mij en helpt anderen om met een gerust hart iets moois te ontdekken. dankjewel dat je bynooni een plekje geeft in je dag en dat je mijn droom steunt. liefs, naomi 🤍

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Fantastische collectie - Retourzenden is drama

Fantastische collectie. Maar pas op als je online koopt - retourneren is een drama. Pas na vele weken en na het dreigen met juridische stappen kreeg ik de aankoopsom terug.

9 novembre 2025
Logo de Bynooni

Réponse de Bynooni

Beste,
Wat jammer dat je ontevreden bent, helaas hebben wij nog nooit dreigende mailtjes ontvangen van klanten en gaat retourneren altijd super simpel en vriendelijk 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo blij mee, echt een aanrader!

betaalbare sieraden nogsteeds erg blij met mijn sieraadjes en ze zijn nogsteeds mooi!! zeker stainless steel echt een aanrader voor als je goede sieraden zoekt voor niet al te duur!! ik ga zeker nog eens bestellen xxxxx

21 novembre 2025

Zeer klantvriendelijk

By Nooni is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Ik had 2 bestellingen achter elkaar geplaatst. Vervolgens is er vanuit By Nooni contact met mij opgenomen met de vraag of de bestellingen in 1 verpakking verzonden konden worden. Daardoor heb ik maar eenmalig verzendkosten hoeven te betalen. De overige verzendkosten zijn netjes teruggestort.

6 décembre 2025

Top sieraden!

Super fijne, mooie en kwalitatieve sieraden! Verkleuren niet en ik douche, zwem en doe alles ermee! 🥰😍 ik ben verliefd op de sieraden van bynooni want ze zijn ook gewoon nog eens goed betaalbaar en worden altijd snel geleverd nu 3x besteld en binnen 4 dagen al binnen! En altijd leuk ingepakt 🤩🤩 echt een feestje als het binnenkomt!

2 décembre 2025

1ste keer besteld

1ste keer besteld, snel duidelijk hoe bestellen en verzenden werkt. Supermooi ingepakt. Ik had alsnog een vraag en werd vriendelijk en snel geholpen! Hier gaan we dus vaker bestellen! Bedankt voor het welkom voelen bij jou online store!

1 décembre 2025

Topkwaliteit, geen verkleuring!

Ondertussen meerdere oorbellen hier besteld. Fantastische kwaliteit! Alle oorbellen zijn na zonvakanties (lees: Turkije en Bulgarije) nog heel mooi. Geen verkleuringen op de sieraden maar ook niet in het oor. Superfijn!!!

13 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet stainless steel

Ik had een ketting en oorbellen bestelt maar die bleken niet staniless steel te zijn terwijl dat wel op de website stond en mijn pakketje werd pas een 2 weken na dat ik mijn bestelling had geplaatst bezorgt...
Heel jammer en zonde van die 30 euro💔

2 décembre 2025
Logo de Bynooni

Réponse de Bynooni

Beste Dana,
Wat vervelend om te horen.. wel zien we dat je pas 25 november je bestelling geplaatst hebt en 2 weken nog niet verstreken zijn ook is de bezorging helaas niet aan ons. Daarnaast vinden wij het raar om te horen aangezien de producten toch echt stainless steel zijn en de heartstack is 1 van onze bestsellers en dit is de eerste klacht die we hier over gehoord hebben!!

Favoriete sieradenbedrijf!🥰

Ik ben zo blij met mijn bestellingen van ByNooni! De sieraden zijn niet alleen supermooi, maar ook duidelijk met veel zorg en liefde gemaakt. De kwaliteit is top alles voelt stevig aan en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Het verkleurt ook niet! Daarnaast was de service geweldig: snelle reacties, vriendelijk contact en mijn pakketje werd mooi verpakt geleverd. Echt een enorme aanrader als je op zoek bent naar unieke, stijlvolle en betaalbare sieraden! 🩷

14 novembre 2025

Verkleurd niet!

Super leuke sieraden, ik heb al 2x hier besteld en de sieraden blijven super mooi! Zelfs mee gezwommen en onder de douche mee geweest en mijn sieraden zijn nog steeds mooi en niet verkleurd! Heel blij mee!

13 novembre 2025

Mooie producten

Mooie producten, goede prijs, snelle levering en professioneel contact. Ik weet niet wat je meer zou willen.
O ja, extra bonus: ik krijg altijd complimenten over mijn sieraden.

28 octobre 2025

Leuke sieraden 🤩💓

Leuke sieraden, ik heb een fish bracelet en een aantal ringen besteld super blij mee en heel erg mooi 💓🤩😁 echt een aanrader

30 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus