1. Magasin de vêtements

For Scandinavia, By Scandinavia.. We look good on you bestie🥥🌸

2,2

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kein Kundenservice!!

Kein Kundenservice!!! Ware wurde storniert und trotzdem geliefert + eine weitere Jacke, die gar nicht in den Warenkorb gegeben und nicht gewollt wurde. Ware ist billiger Ramsch!!!! Betrug, Beschiss! Auf Mails wird nicht reagiert!!!!

1 octobre 2025

Stay away

Stay away ! Havent had a email confirming my payment and confirming my jacket will sent to me. Also never heard again ! Also have no order number !!

20 octobre 2025

Stay away!

Stay away!
I placed my order three weeks ago and haven’t heard back from them. In the meantime, I’ve sent two emails but never received a reply. Unless they completely change their behavior within the next couple of days — which I doubt — I’m going to sue them.

14 octobre 2025

SVINDEL!!

Min datter bestilte sko som hun angret på. Tok kontak per epost, fikk da svar hvor de lurte på om hun hadde fått sporing. Det hadde hun ikke. Etter det har vi ikke hørt noe. Det har nå gått 4 uker, vi har prøvd å kontakte de per epost både i Norge, EU mailadresse og London mailadresse, kontaktskjema og via Instagram men umulig å få kontakt. Den norske siden er også nede for tiden. De har endret navn på insta 6 ganger. Vi har verken fått skoene, pengene tilbake eller svar så STYR UNNA!!

13 septembre 2025

Ich habe bereits

Ich habe bereits, mehrere E-Mails, an 2 verschiedene E-Mail-Adressen gesendet, um Mitteilung der Sendungsnr., sowie Anfrage, wann und mit welchem Paketdienst die Bestellung ankommen wird und auch hier keinerlei Antworten auf meine Fragen. Falls sich doch noch etwas ergibt, werde ich meine Bewertung abändern, ob positiv oder negativ, bleibt abzuwarten. UPDATE: Es hat sich bestätigt, dass diese Firma unseriös ist, daher hier Finger weg. Lieferung dauert Ewigkeiten, da die Jacke aus China kommt. Zum Glück habe ich per PayPal bezahlt und bekomme mein Geld erstattet.

2 octobre 2025

Veldig skuffende opplevelse

Veldig skuffende opplevelse
Ventetiden var over én måned, selv om det sto 7–14 dager da jeg bestilte. Da jeg endelig fikk pakken, viste det seg at den var sendt direkte fra Kina – noe de kunne informert om på forhånd.
Jeg brukte skoene kun to ganger, og allerede da begynte deler av dem å falle av. Jeg sendte bilder som dokumentasjon, og de sa at jeg skulle få pengene tilbake, men fikk ingen penger . Nå har de imidlertid sluttet å svare.
Veldig dårlig kundeservice og skuffende kvalitet. Dessverre, jeg kan ikke anbefale denne siden.

5 octobre 2025

Useriøst- tror dessverre dette er…

Useriøst- tror dessverre dette er billige varer fra utlandet, om de i det hele tatt kommer Bestilt for over 1 uke siden. Har enda ikke fått noe sporing. Når du undersøker nærmere finner du svært lite informasjon. De henviser til en epost men der har jeg enda ikke fått noe svar.
Finner ikke noe info om firmaet.

9 septembre 2025